Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    21. Srpanj 2020. 18:03

pele35

Danas je bio fet vratili su 2 trodnevna embrija
    Betu radim 04.08.20 ☺

Drzim fige da nas i ti razveselis pozitivnom betom 🍀🍀🍀🙏🙏🙏😍!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    21. Srpanj 2020. 18:14

Cure imam jedno pitanje, jucer mi je vracena blastocista i sve mi je bilo super do danas popodne, uhvatilo me takvo probadanje u maternici, takvu bol nisam jos osjetila u zivotu, nesnosljivo je bilo. Tek se smirilo nakon brufena i normabela. Znam da je rano za bilo sto, ali ovo me bas uplasilo. Jel koja od vas imala takvo iskustvo?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• sarita1983
    21. Srpanj 2020. 19:14

more2309

Cure imam jedno pitanje, jucer mi je vracena blastocista i sve mi je bilo super do danas popodne, uhvatilo me takvo probadanje u maternici, takvu bol nisam jos osjetila u zivotu, nesnosljivo je bilo. Tek se smirilo nakon brufena i normabela. Znam da je rano za bilo sto, ali ovo me bas uplasilo. Jel koja od vas imala takvo iskustvo?

Ja, nakon prve 2 punkcije,grcevi  za crknut, kratko traju, mozda i manje od minute ali cinilo mi se ko citava vjecnost. Ne ponovilo se🙄

Nadalica
    21. Srpanj 2020. 20:49

MakiST

Nadalicejoj mogu mislit, jos ih imas dvoje! Ljeto, vrucine 😫😫 al ajd izdrzi jos malo ❤️❤️ Ja se nadam da ce ti sve savrseno proc, da ce bebe izletit u roku keks 😚😆 Ja sam super, jedva cekam vidit mrvu opet u cetvrtak, smirit se i uvjerit da je sve ok 😊🙏🏼 Sretno ti i javi nam se cim stignu braco i seka 👨‍👩‍👧‍👦🍀😘

Koja si sedmica sada ? Jel ces da radis dabl ? Ma da izdrzat cu jos ovo malo, hahah ma ima da izlete pa kako god, ostati ne mogu 😂 Javljam se cim osjetim da nesto krece ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

AuroraB
    21. Srpanj 2020. 22:42

AmbrozijaM i Piky hvala na odgovoru! I dobar savjet za uputnicu, budem obratila pažnju na to da je imam na vrijeme kod sebe! Thnx 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Inča
    22. Srpanj 2020. 06:30

Pozdrav svima! Molim vas za jedan savjet ili pojašnjenje. Danas mi je 2.dnt i ujutro mi izašao smećkasti crinone. Znam da je prerano za implataciju, jer radi se o 2 3-dnevna embrija. Bojim se jedino da su već "odustali" i izašli. 😊😏 Ako netko ima iskustva, pliss riješite me muka...

• AmbrozijaM
    22. Srpanj 2020. 07:58

Ja sam jučer popodne odradila test, mini gravidnost, 6dpt blastice, nula bodova. Mislim da se bar neka sjena trebala nazirati, ali baš ništa nije bilo, tako da se mirim s neuspjehom... Više sreće drugi put :/

1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
    2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.

• Inča
    22. Srpanj 2020. 08:28

Pozdrav svima! Molim vas za jedan savjet ili pojašnjenje. Danas mi je 2.dnt i ujutro mi izašao smećkasti crinone. Znam da je prerano za implataciju, jer radi se o 2 3-dnevna embrija. Bojim se jedino da su već “odustali” i izašli. 😊😏 Ako netko ima iskustva, pliss riješite me muka...

• Inča
    22. Srpanj 2020. 08:29

AmbrozijaM

Ja sam jučer popodne odradila test, mini gravidnost, 6dpt blastice, nula bodova. Mislim da se bar neka sjena trebala nazirati, ali baš ništa nije bilo, tako da se mirim s neuspjehom… Više sreće drugi put :/

Prerano ti je, i nije ti bila prva jutarnja mokraća. Ne odustaj!!!

Meto
    22. Srpanj 2020. 08:46

Ambrozija jesi jutros ponavljala test? 🤞🤞
    Inča moze biti posljedica transfera, dolje je sve osjetljivo. Sretno🤞
    Maki 😍 Sretno sutra, ajme vec 10tt💞 
    Nadalica nemoj da ti padne na pamet ne javit nam se kad krene, ima da navijamo za vas💁😍 jos te jedan korak dijeli do finisha🤞😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.