Danas je bio fet vratili su 2 trodnevna embrija
Betu radim 04.08.20 ☺
Drzim fige da nas i ti razveselis pozitivnom betom 🍀🍀🍀🙏🙏🙏😍!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Cure imam jedno pitanje, jucer mi je vracena blastocista i sve mi je bilo super do danas popodne, uhvatilo me takvo probadanje u maternici, takvu bol nisam jos osjetila u zivotu, nesnosljivo je bilo. Tek se smirilo nakon brufena i normabela. Znam da je rano za bilo sto, ali ovo me bas uplasilo. Jel koja od vas imala takvo iskustvo?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Cure imam jedno pitanje, jucer mi je vracena blastocista i sve mi je bilo super do danas popodne, uhvatilo me takvo probadanje u maternici, takvu bol nisam jos osjetila u zivotu, nesnosljivo je bilo. Tek se smirilo nakon brufena i normabela. Znam da je rano za bilo sto, ali ovo me bas uplasilo. Jel koja od vas imala takvo iskustvo?
Ja, nakon prve 2 punkcije,grcevi za crknut, kratko traju, mozda i manje od minute ali cinilo mi se ko citava vjecnost. Ne ponovilo se🙄
Nadalicejoj mogu mislit, jos ih imas dvoje! Ljeto, vrucine 😫😫 al ajd izdrzi jos malo ❤️❤️ Ja se nadam da ce ti sve savrseno proc, da ce bebe izletit u roku keks 😚😆 Ja sam super, jedva cekam vidit mrvu opet u cetvrtak, smirit se i uvjerit da je sve ok 😊🙏🏼 Sretno ti i javi nam se cim stignu braco i seka 👨👩👧👦🍀😘
Koja si sedmica sada ? Jel ces da radis dabl ? Ma da izdrzat cu jos ovo malo, hahah ma ima da izlete pa kako god, ostati ne mogu 😂 Javljam se cim osjetim da nesto krece ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
AmbrozijaM i Piky hvala na odgovoru! I dobar savjet za uputnicu, budem obratila pažnju na to da je imam na vrijeme kod sebe! Thnx
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Pozdrav svima! Molim vas za jedan savjet ili pojašnjenje. Danas mi je 2.dnt i ujutro mi izašao smećkasti crinone. Znam da je prerano za implataciju, jer radi se o 2 3-dnevna embrija. Bojim se jedino da su već "odustali" i izašli. 😊😏 Ako netko ima iskustva, pliss riješite me muka...
Ja sam jučer popodne odradila test, mini gravidnost, 6dpt blastice, nula bodova. Mislim da se bar neka sjena trebala nazirati, ali baš ništa nije bilo, tako da se mirim s neuspjehom... Više sreće drugi put :/
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Pozdrav svima! Molim vas za jedan savjet ili pojašnjenje. Danas mi je 2.dnt i ujutro mi izašao smećkasti crinone. Znam da je prerano za implataciju, jer radi se o 2 3-dnevna embrija. Bojim se jedino da su već “odustali” i izašli. 😊😏 Ako netko ima iskustva, pliss riješite me muka...
Ja sam jučer popodne odradila test, mini gravidnost, 6dpt blastice, nula bodova. Mislim da se bar neka sjena trebala nazirati, ali baš ništa nije bilo, tako da se mirim s neuspjehom… Više sreće drugi put :/
Prerano ti je, i nije ti bila prva jutarnja mokraća. Ne odustaj!!!
Ambrozija jesi jutros ponavljala test? 🤞🤞
Inča moze biti posljedica transfera, dolje je sve osjetljivo. Sretno🤞
Maki 😍 Sretno sutra, ajme vec 10tt💞
Nadalica nemoj da ti padne na pamet ne javit nam se kad krene, ima da navijamo za vas💁😍 jos te jedan korak dijeli do finisha🤞😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji