Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piky
    21. Srpanj 2020. 12:46

AuroraB

Bok cure, nisam pratila jedno vrijeme forum, ali vidim da ima lijepih vijesti i drago mi je zbog vas koje ste ostvarile trudnoćuTo je ohrabrujuće!
    Meni je vrijeme preletjelo i napokon sam primila poziv neki dan da krećem u postupak sa sljedećom menstruacijom koja je za malo više od dva tjedna. Recite mi u kojem trenutku se obavlja test na koronu, prije terapije ili pred transfer? I da li možda znate da li ću morati doći prije po lijekove ili tek drugi dan ciklusa? Zahvaljujem

Pozdrav, ja sam nova... Već vas duže čitam ali nikako nešto napisati. Tes na Covid moraš imati ne stariji od 48 sati prije punkcije, ideš preko uputnice I ništa ne plaćaš ako ideš preko države. Malo je to na knap s vremenom, ja sam bila u subotu na pregledu i rekli mi da je u ponedjeljak punkcija, živa panika nastala za test, srećom sam imala uputnicu ranije dignutu I u sebe pa sam odmah otišla u onaj Drive In, Andrije hebranha u Zagrebu, i test bio gotov popodne.. Tako je meni bilo na VV. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

21. Srpanj 2020. 13:11

Piky

AuroraB

Bok cure, nisam pratila jedno vrijeme forum, ali vidim da ima lijepih vijesti i drago mi je zbog vas koje ste ostvarile trudnoćuTo je ohrabrujuće!
    Meni je vrijeme preletjelo i napokon sam primila poziv neki dan da krećem u postupak sa sljedećom menstruacijom koja je za malo više od dva tjedna. Recite mi u kojem trenutku se obavlja test na koronu, prije terapije ili pred transfer? I da li možda znate da li ću morati doći prije po lijekove ili tek drugi dan ciklusa? Zahvaljujem

Pozdrav, ja sam nova… Već vas duže čitam ali nikako nešto napisati. Tes na Covid moraš imati ne stariji od 48 sati prije punkcije, ideš preko uputnice I ništa ne plaćaš ako ideš preko države. Malo je to na knap s vremenom, ja sam bila u subotu na pregledu i rekli mi da je u ponedjeljak punkcija, živa panika nastala za test, srećom sam imala uputnicu ranije dignutu I u sebe pa sam odmah otišla u onaj Drive In, Andrije hebranha u Zagrebu, i test bio gotov popodne.. Tako je meni bilo na VV.

Pozdrav! zanima me da li se treba naručivati za drive in i da li nalaz pošalju tebi na mail ili? 

• Piky
    21. Srpanj 2020. 13:25

Tara0205

Piky

AuroraB

Pozdrav, ja sam nova… Već vas duže čitam ali nikako nešto napisati. Tes na Covid moraš imati ne stariji od 48 sati prije punkcije, ideš preko uputnice I ništa ne plaćaš ako ideš preko države. Malo je to na knap s vremenom, ja sam bila u subotu na pregledu i rekli mi da je u ponedjeljak punkcija, živa panika nastala za test, srećom sam imala uputnicu ranije dignutu I u sebe pa sam odmah otišla u onaj Drive In, Andrije hebranha u Zagrebu, i test bio gotov popodne.. Tako je meni bilo na VV.

Pozdrav! zanima me da li se treba naručivati za drive in i da li nalaz pošalju tebi na mail ili?

Ne treba ja sam bila sad u  subotu , samo došla, dala uputnicu I oni zaboli onaj štapić u nos i za par sati dobila nalaz.
    Staviš mail koji želiš, ja sam stavila i svoj i od klinike. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

21. Srpanj 2020. 13:28

Piky

Tara0205

Piky

AuroraB

Ne treba ja sam bila sad u subotu , samo došla, dala uputnicu I oni zaboli onaj štapić u nos i za par sati dobila nalaz.
    Staviš mail koji želiš, ja sam stavila i svoj i od klinike.

Hvala :)

• more2309
    21. Srpanj 2020. 14:03

Ambrozija i meni se cini da bi to mogao biti dobar znak 🍀🍀🍀🙂! 
    Cure mene su jutros zvali da su i ova 3 zamrznuli, tako da sada imamo 9 smrzlica 😍😍🙂! 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

21. Srpanj 2020. 15:22

more2309

Cure mene su jutros zvali da su i ova 3 zamrznuli, tako da sada imamo 9 smrzlica 😍😍🙂!

Wow pa to je skoro cijela momčad 💪🏼  Supeeer🍀

Radi li tko betu prije nas (27.7.)?

• AmbrozijaM
    21. Srpanj 2020. 15:23

more2309

Ajme odlično :) Nama su ova dva jedini bili za zamrzavanje, tak da sve nade počivaju u njima...

1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
    2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.

pele35
    21. Srpanj 2020. 16:43

Danas je bio fet vratili su 2 trodnevna embrija
    Betu radim 04.08.20  ☺

Dg: pcos, in.rezistencija, subserozni miom. ,1.inseminacija ,beta nula 2.ivf transfer trodnevnih , beta 34 ☹

7mj 2020 FET dva trodnevna embrija - spontani u 7tj trudnoce

Imamo jos 4 zmrzlića

21. Srpanj 2020. 17:24

pele35

Danas je bio fet vratili su 2 trodnevna embrija
    Betu radim 04.08.20 ☺

Bit ce lijepih vijesti ovo ljeto😊🍀

• more2309
    21. Srpanj 2020. 18:02

AmbrozijaM

more2309

Ajme odlično :) Nama su ova dva jedini bili za zamrzavanje, tak da sve nade počivaju u njima…

Drzim fige, ma sigurna sam da ce ispuniti nadanja 🍀🍀🍀🙏🙏🙏!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.