Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    20. Srpanj 2020. 17:30

Meni su rekli da ne stavljam ujutro i da ne moram doci punog mjehura, ocito to ovisi od ustanove i nema striktnog pravila. U svakom slucaju drzim fige sutra i da se fino primi za mamicu i ne pusta 😊🍀!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

JECIKA
    20. Srpanj 2020. 17:32

Sarita1983 potpisujem!ja sam inace polupusac jer pušim kutiju 5dana..i nisam prekidala. Drugo da bih se opustila - na dan transfera sam popila limenku piva i bila sam bas opuštena i raspolozena!  piccola sve zavisi kako je Dr rekao. Meni su npr napomenuli da ne stavljam utro nego će oni nakon transfera. Tako je i bilo.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• more2309
    20. Srpanj 2020. 17:35

Rita88

MaKist evo brojim dane do pregleda, tek 27.7. strikam svaki dan, htjela sam ic sutra napravit opet betu pa me muz smirio da ne panicarim bezveze. Kak si ti ?
    Cekalicama zelim puno strpljenja, znam da je tesko, jer sam ja piskila kineze vec od 7 dpt trodnevne. Sretno svima 🥰

Znam da vrijeme stoji kad se nesto tako veliko iscekuje, mazi trbuscic, citaj knjige, gledaj serije, cekala si toliko dugo, pa sto je jos 7 dana, a onda 27.07. ces mahati svojem najdrazem 🤰😊❤!
    Taj 27.07. ce morat bit poseban datum, cure vade betu ti ides na prvi UZV, stvarno cemo uzivat i slavit dobre vijesti 🎊🎊🎊🎊🙏🙏🙏🙏!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

Rita88
    20. Srpanj 2020. 20:03

More hvala ti,  bome da, taj 27 je udarni datum, nadam se da ce bit i za festanje 🎉🎊
    MakiST mislim da strah nece nikad proc 🤦‍♀️ sretno u cet i sve javljaj :) mene cice malo bole malo ne, onako su isto kao ispupcene al nista pretjerano, ja cistim po kuci pa si tako malo misli zaokupim bolje mi je da sopingiram :) 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Samara
    20. Srpanj 2020. 21:14

more2309

Nakon sto sam strepila hoce li biti ili nece, danas je bio transfer, vracena mi je jedna blastocista 😍❤. 6 je zamrznuto svi su se super razvili 🙏🙂. Troje jos gledaju, oni malo kasne, ali im daju sanse, pa ce vidjet. Embriologica je prezadovoljna 🙂. Sad moram 4 dana strogo mirovat, opet lagana hrana i samo voda. 03.08. je beta 🙏

Sorry nisam popratila. Zasto moras strogo mirovat i samo laganu hranu i vodu? Drzim fige da uspije. Sretno :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• more2309
    20. Srpanj 2020. 21:49

Samara

more2309

Nakon sto sam strepila hoce li biti ili nece, danas je bio transfer, vracena mi je jedna blastocista 😍❤. 6 je zamrznuto svi su se super razvili 🙏🙂. Troje jos gledaju, oni malo kasne, ali im daju sanse, pa ce vidjet. Embriologica je prezadovoljna 🙂. Sad moram 4 dana strogo mirovat, opet lagana hrana i samo voda. 03.08. je beta 🙏

Sorry nisam popratila. Zasto moras strogo mirovat i samo laganu hranu i vodu? Drzim fige da uspije. Sretno :)

Koliko sam skuzila, jako sam reagirala na stimulaciju, pa vjerojatno sad prvih 4 dana moram strogo mirovat i sve to, da ne bi doslo do hiperstimulacije. Hvala 😘😘

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

AuroraB
    20. Srpanj 2020. 22:29

Bok cure, nisam pratila jedno vrijeme forum, ali vidim da ima lijepih vijesti i drago mi je zbog vas koje ste ostvarile trudnoću  To je ohrabrujuće! 
    Meni je vrijeme preletjelo i napokon sam primila poziv neki dan da krećem u postupak sa sljedećom menstruacijom koja je za malo više od dva tjedna. Recite mi u kojem trenutku se obavlja test na koronu, prije terapije ili pred transfer? I da li možda znate da li ću morati doći prije po lijekove ili tek drugi dan ciklusa? Zahvaljujem 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Nadalica
    20. Srpanj 2020. 23:06

Makist nisam se jos porodila, nadam se da ce uskoro, za dva dana ulazim u termin pa ako.ne krene samo do 01 aug idemo indukciju 💪🏼 
    Ovo trece tromjesjecje je sranje zivo, mjeri pritisak cijeli dan, noge otekle, oblaci one strample za trombozu, zgaravica dan i noc, ne mozes da spavas 3 sata u komadu, jedva disem i sve me boli, osim toga sve je super 🥳😂 Pregled imam 28, mozda me i ostave, spakovala sam sebi kofer i cekam ❤️ Kako.si ti ? Kako prezivljavas ?

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• AmbrozijaM
    21. Srpanj 2020. 07:50

AuroraB

Bok cure, nisam pratila jedno vrijeme forum, ali vidim da ima lijepih vijesti i drago mi je zbog vas koje ste ostvarile trudnoćuTo je ohrabrujuće!
    Meni je vrijeme preletjelo i napokon sam primila poziv neki dan da krećem u postupak sa sljedećom menstruacijom koja je za malo više od dva tjedna. Recite mi u kojem trenutku se obavlja test na koronu, prije terapije ili pred transfer? I da li možda znate da li ću morati doći prije po lijekove ili tek drugi dan ciklusa? Zahvaljujem

Test na koronu ćeš vjerojatno prije punkcije/transfera morat vadit. A lijekove sam ja na drugi dan ciklusa pokupila. 

1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
    2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.

• AmbrozijaM
    21. Srpanj 2020. 07:54

Pitanjce, od 1dpt jednom ili dvaput dnevno nađem na wc papiru smećkastu nit ili dvije. Međutim jučer je toga bilo malo više, skoro svaki put kad sam se brisala i u malo većoj količini, čak je i na ulošku bilo svijetlo smeđeg iscjetka (pretežno od utrogestana što iziđe, ali dosad je bilo čisto bijelo). Jel bi to mogla protumačit kao implantaciju (jučer je bio 5 dpt) ili nije baš normalno?

1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
    2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.