Meni su rekli da ne stavljam ujutro i da ne moram doci punog mjehura, ocito to ovisi od ustanove i nema striktnog pravila. U svakom slucaju drzim fige sutra i da se fino primi za mamicu i ne pusta 😊🍀!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sarita1983 potpisujem!ja sam inace polupusac jer pušim kutiju 5dana..i nisam prekidala. Drugo da bih se opustila - na dan transfera sam popila limenku piva i bila sam bas opuštena i raspolozena! piccola sve zavisi kako je Dr rekao. Meni su npr napomenuli da ne stavljam utro nego će oni nakon transfera. Tako je i bilo..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
MaKist evo brojim dane do pregleda, tek 27.7. strikam svaki dan, htjela sam ic sutra napravit opet betu pa me muz smirio da ne panicarim bezveze. Kak si ti ?
Cekalicama zelim puno strpljenja, znam da je tesko, jer sam ja piskila kineze vec od 7 dpt trodnevne. Sretno svima 🥰
Znam da vrijeme stoji kad se nesto tako veliko iscekuje, mazi trbuscic, citaj knjige, gledaj serije, cekala si toliko dugo, pa sto je jos 7 dana, a onda 27.07. ces mahati svojem najdrazem 🤰😊❤!
Taj 27.07. ce morat bit poseban datum, cure vade betu ti ides na prvi UZV, stvarno cemo uzivat i slavit dobre vijesti 🎊🎊🎊🎊🙏🙏🙏🙏!
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
More hvala ti, bome da, taj 27 je udarni datum, nadam se da ce bit i za festanje 🎉🎊
MakiST mislim da strah nece nikad proc 🤦♀️ sretno u cet i sve javljaj :) mene cice malo bole malo ne, onako su isto kao ispupcene al nista pretjerano, ja cistim po kuci pa si tako malo misli zaokupim bolje mi je da sopingiram :)
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Nakon sto sam strepila hoce li biti ili nece, danas je bio transfer, vracena mi je jedna blastocista 😍❤. 6 je zamrznuto svi su se super razvili 🙏🙂. Troje jos gledaju, oni malo kasne, ali im daju sanse, pa ce vidjet. Embriologica je prezadovoljna 🙂. Sad moram 4 dana strogo mirovat, opet lagana hrana i samo voda. 03.08. je beta 🙏
Sorry nisam popratila. Zasto moras strogo mirovat i samo laganu hranu i vodu? Drzim fige da uspije. Sretno :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nakon sto sam strepila hoce li biti ili nece, danas je bio transfer, vracena mi je jedna blastocista 😍❤. 6 je zamrznuto svi su se super razvili 🙏🙂. Troje jos gledaju, oni malo kasne, ali im daju sanse, pa ce vidjet. Embriologica je prezadovoljna 🙂. Sad moram 4 dana strogo mirovat, opet lagana hrana i samo voda. 03.08. je beta 🙏
Sorry nisam popratila. Zasto moras strogo mirovat i samo laganu hranu i vodu? Drzim fige da uspije. Sretno :)
Koliko sam skuzila, jako sam reagirala na stimulaciju, pa vjerojatno sad prvih 4 dana moram strogo mirovat i sve to, da ne bi doslo do hiperstimulacije. Hvala 😘😘
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Bok cure, nisam pratila jedno vrijeme forum, ali vidim da ima lijepih vijesti i drago mi je zbog vas koje ste ostvarile trudnoću To je ohrabrujuće!
Meni je vrijeme preletjelo i napokon sam primila poziv neki dan da krećem u postupak sa sljedećom menstruacijom koja je za malo više od dva tjedna. Recite mi u kojem trenutku se obavlja test na koronu, prije terapije ili pred transfer? I da li možda znate da li ću morati doći prije po lijekove ili tek drugi dan ciklusa? Zahvaljujem
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Makist nisam se jos porodila, nadam se da ce uskoro, za dva dana ulazim u termin pa ako.ne krene samo do 01 aug idemo indukciju 💪🏼
Ovo trece tromjesjecje je sranje zivo, mjeri pritisak cijeli dan, noge otekle, oblaci one strample za trombozu, zgaravica dan i noc, ne mozes da spavas 3 sata u komadu, jedva disem i sve me boli, osim toga sve je super 🥳😂 Pregled imam 28, mozda me i ostave, spakovala sam sebi kofer i cekam ❤️ Kako.si ti ? Kako prezivljavas ?
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Bok cure, nisam pratila jedno vrijeme forum, ali vidim da ima lijepih vijesti i drago mi je zbog vas koje ste ostvarile trudnoćuTo je ohrabrujuće!
Meni je vrijeme preletjelo i napokon sam primila poziv neki dan da krećem u postupak sa sljedećom menstruacijom koja je za malo više od dva tjedna. Recite mi u kojem trenutku se obavlja test na koronu, prije terapije ili pred transfer? I da li možda znate da li ću morati doći prije po lijekove ili tek drugi dan ciklusa? Zahvaljujem
Test na koronu ćeš vjerojatno prije punkcije/transfera morat vadit. A lijekove sam ja na drugi dan ciklusa pokupila.
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Pitanjce, od 1dpt jednom ili dvaput dnevno nađem na wc papiru smećkastu nit ili dvije. Međutim jučer je toga bilo malo više, skoro svaki put kad sam se brisala i u malo većoj količini, čak je i na ulošku bilo svijetlo smeđeg iscjetka (pretežno od utrogestana što iziđe, ali dosad je bilo čisto bijelo). Jel bi to mogla protumačit kao implantaciju (jučer je bio 5 dpt) ili nije baš normalno?
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Sortiraj odgovore
Najstariji