Violaa cestitam ti, nisam bila aktivna ovih dana, sad vidim tvoje testice bas sam sretna. Ja planiram u sub jos vadit betu i u pon da vidim jel se dupla 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita88 tebi je isto uspio ivf?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Rita88 tebi je isto uspio ivf?
Da, prvi ivf mi je! S tim da su mi na pocetku skoro odgodili postupak jer su folikuli sporo rasli , al evo crtica je tu, jos se ne veselim bas, na oprezu sam jer sam imala dva spontana u svojim kucnim radinostima pa ne znam sta me tu ceka. Vracena su mi dva zametka pa se nadam da se bar jedna mrvica primila :)
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
I znam da sam ja cekala simptome od drugih pa cu i ja svoje napisat. Uglavnom dan transfera, super sam se osjecala , nisam apsolutno nista mirovala, cistila sam,prala sam prozore, isla na kave samo nisam isla na posao jer je psihicki dosta stresan, cice nula bodova inace me u svakom pms-u prije menge ubijaju, sad su malo vece al nista znacajno. Dolje me znalo pikat i bol se znala sirit lijevom preponom al nista strasno, donji dio ledja su me pocela boluckat i onak ko da trebam dobit al slabiji bolovi i kroz dan se pojavljuju nije kontinuirano. I da na 5 dpt imala sam pred jutro jako grcenje maternice toliko jako da sam se morala skupit na bok da me prodje i tako je bilo koja minuta, mozda je to bila implantacija. Prekjucer sam imala glavobolju , danas radila test i crtica je tu. U sub vadim betu.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Bravo za pozitovne testove! Da se niz nastavi i sretno!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Rita88 super bas mi drago,ali ti si imala dobar Anh kolko se sjecam?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
Rita88, čestitam i tebi . koji dan od transfera ti je?
Bravo cure, baš ste lijepo pokrenule niz pozitivnih testova
Rita čestitam!!!! Pa predivno ženske! Danas dva plusica 🎉👏🏼🍀❤️
Nikitta sogor je zadnje vrijeme često išao u Austriju poslovno i nije morao u samoizolaciju niti radit testove ikakve. Al ajd ga znaj sada, vidiš da svaki dan nesto mijenjaju.
Sta je s Nika5555 dali itko zna???
Ona je bila na ivf isla ,jel je javila za betu?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji