Hvala Bozma i Nikitta, danas mi je 9dpt, rekli su mu u poliklinici da radim test 11dpt, al nisam mogla cekat, tad cu radit betu :)
Marinalin da meni je amh 17 ,.ok mi je amh , dobila sam 9 jajnih stanica, od toga dvije nezrele, ostale su se razvijat svega 4 zametka, meni su vracena 2 a druga dva su trebala ic na kriopohranu ali su mi javili da su i oni stali s razvojem. Tako da samo ova dva sta imam u sebi su mi ostala i nadam se da ce barem jedan izgurat ako Bog da i oba :) Ono sto sam htjela rec zapravo, s mojih dobrim amh-om je trebalo bit to sve puno bolje al eto tako je kako je.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Bok cure.
Evo ja sam nova ovdje. Jucer sam bila na punkciji js. Danas su me zvali da se samo jedna primila. I da u subotu ocekujen transfer. Nadam se da ce sve bit ok. Inace ovo mi je prva potpomognuta. Ja imam 34 god, mm 28.
Tina sto prije da nam javis svoj + 🥰🥰
Koliko si uopce dobila jajnih stanica?koliki amh?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Čestitam svima ali evo ja cu pokvarit ovaj divni niz pozitivnih testova sa svojim spontanim. U 9tt vise nije bilo otkucaja srca ni traga embrija. Bila sam oprezna i bez euforije zbog cijele svoje povijesti ali eto ipak te iznenadi🥴🥴🥴🥴🥴
Nikitta upravo sam na 2 neka portala procitala da nema posebnih mjera za osobe koje ulaze u Austriju iz Hrvatske. Inace je EU ukinula karanten I testove. Da putujes iz Bosne vec bi bilo drugacije 😁
Tako mi je drago da si brzo dobila Termin I da ides ❤️
Tina sto prije da nam javis svoj + 🥰🥰
Koliko si uopce dobila jajnih stanica?koliki amh?
Nadam se da ce bit +.🙂 Amh mi je 16.69,ali mi je i prolaktin visok i to duplo. Za to pijem tablete. 4 js su izvadili,od toga su 3 samo bile dobre. A jedna se primila. Sutra ce me jos zvati da mi kazu novo stanje.
Čestitam svima ali evo ja cu pokvarit ovaj divni niz pozitivnih testova sa svojim spontanim. U 9tt vise nije bilo otkucaja srca ni traga embrija. Bila sam oprezna i bez euforije zbog cijele svoje povijesti ali eto ipak te iznenadi🥴🥴🥴🥴🥴
A u vraga 😔 zao mi je..🥺.. Jel znaju sta bi mogao biti uzrok? Jesi li radila test na trombofiliju?
A u vraga 😔 zao mi je..🥺.. Jel znaju sta bi mogao biti uzrok? Jesi li radila test na trombofiliju?
Jesam, nemam trombofiliju, nikakvu bakteriju niti virus. Stanice su bile ok kvalitete i svi ostali hormoni su ok osim amh koji je 8 zbog mojih jajnika ostecenih cistama koje su operirane. Nemaju objasnjenja ali ja ovako mislim da je vjerojatno nekakva genetska greska.
Angribird bas mi je zao, sjecam se tvog plusa...al ako je dosao tako doci ce i opet i odrzat ce se 💜💜💜
Ja dobila nalaz prvi put vadila AMH 21.20 pmol / 2.97 ng..
Jel to potvrda za moj pcos ili??
Angribird e sranje.. Toliko se napatimo da dodjemo do tog plusica I onda belaj. Saljem ti zagrljaje 🥰 i od srca zelim da sto prije dobijes svoje klupko srece ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji