Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    09. Srpanj 2020. 16:18

Hvala Bozma i Nikitta, danas mi je 9dpt, rekli su mu u poliklinici da radim test 11dpt, al nisam mogla cekat, tad cu radit betu :) 
    Marinalin da meni je amh 17 ,.ok mi je amh , dobila sam 9 jajnih stanica, od toga dvije nezrele, ostale su se razvijat svega 4 zametka, meni su vracena 2 a druga dva su trebala ic na kriopohranu ali su mi javili da su i oni stali s razvojem. Tako da samo ova dva sta imam u sebi su mi ostala i nadam se da ce barem jedan izgurat ako Bog da i oba :) Ono sto sam htjela rec zapravo, s mojih dobrim amh-om je trebalo bit to sve puno bolje al eto tako je kako je.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Tina986
    09. Srpanj 2020. 16:20

Bok cure. 
    Evo ja sam nova ovdje. Jucer sam bila na punkciji js. Danas su me zvali da se samo jedna primila. I da u subotu ocekujen transfer. Nadam se da ce sve bit ok. Inace ovo mi je prva potpomognuta. Ja imam 34 god, mm 28. 

Rina 39
    09. Srpanj 2020. 16:27

Tina sto prije da nam javis svoj + 🥰🥰
    Koliko si uopce dobila jajnih stanica?koliki amh?

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

09. Srpanj 2020. 16:38

Čestitam svima ali evo ja cu pokvarit ovaj divni niz pozitivnih testova sa svojim spontanim. U 9tt vise nije bilo otkucaja srca ni traga embrija. Bila sam oprezna i bez euforije zbog cijele svoje povijesti ali eto ipak te iznenadi🥴🥴🥴🥴🥴

• MikicaC
    09. Srpanj 2020. 16:41

Nikitta upravo sam na 2 neka portala procitala da nema posebnih mjera za osobe koje ulaze u Austriju iz Hrvatske. Inace je EU ukinula karanten I testove. Da putujes iz Bosne vec bi bilo drugacije 😁
    Tako mi je drago da si brzo dobila Termin I da ides ❤️

• Tina986
    09. Srpanj 2020. 16:43

marinalin

Tina sto prije da nam javis svoj + 🥰🥰
    Koliko si uopce dobila jajnih stanica?koliki amh?

Nadam se da ce bit +.🙂 Amh mi je 16.69,ali mi je i prolaktin visok i to duplo. Za to pijem tablete. 4 js su izvadili,od toga su 3 samo bile dobre. A jedna se primila. Sutra ce me jos zvati da mi kazu novo stanje.

• MikicaC
    09. Srpanj 2020. 16:47

angribird

Čestitam svima ali evo ja cu pokvarit ovaj divni niz pozitivnih testova sa svojim spontanim. U 9tt vise nije bilo otkucaja srca ni traga embrija. Bila sam oprezna i bez euforije zbog cijele svoje povijesti ali eto ipak te iznenadi🥴🥴🥴🥴🥴

A u vraga 😔 zao mi je..🥺.. Jel znaju sta bi mogao biti uzrok? Jesi li radila test na trombofiliju? 

09. Srpanj 2020. 16:52

MikicaC

angribird

A u vraga 😔 zao mi je..🥺.. Jel znaju sta bi mogao biti uzrok? Jesi li radila test na trombofiliju?

Jesam, nemam trombofiliju, nikakvu bakteriju niti virus. Stanice su bile ok kvalitete i svi ostali hormoni su ok osim amh koji je 8 zbog mojih jajnika ostecenih cistama koje su operirane. Nemaju objasnjenja ali ja ovako mislim da je vjerojatno nekakva genetska greska.

09. Srpanj 2020. 17:07

Angribird bas mi je zao, sjecam se tvog plusa...al ako je dosao tako doci ce i opet i odrzat ce se 💜💜💜

Ja dobila nalaz prvi put vadila AMH 21.20 pmol / 2.97 ng..

Jel to potvrda za moj pcos ili?? 

• MikicaC
    09. Srpanj 2020. 17:12

Angribird e sranje.. Toliko se napatimo da dodjemo do tog plusica I onda belaj. Saljem ti zagrljaje 🥰 i od srca zelim da sto prije dobijes svoje klupko srece ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.