Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    04. Srpanj 2020. 13:06

Ne znam kakvi su ti tedtovi kineski niti iz mullera ali Baby Rapid kao i Pregna Test me nijednom nisu prevarili. Evo ga moj test 9dnt: https://ibb.co/Wy8WbSq

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    04. Srpanj 2020. 13:11

Pocela aam da radim testove oba puta 6ti dan nakon ET. Prvi put ni sjenine sjene. Drugi put sjena se (mojim) okom vidjela vec 6dnt iako baaas slaba. Tek 9 dnt je mm uvazio liniju koju sam poslala prethodno. Do tada je vjerovao sa tripujem. 10dnt sam uradila jos jedan - slabiji test (Pregna Test) i on je pokazao slabu liniju. Ali ke zato beta 12dnt bila znacajna (potpis) 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

NikiPiki
    04. Srpanj 2020. 16:16

avama

Hocu naravno. Nekako si razmisljam da mjenjam dr. Ipak 2 pustupka i 5 transfera nije malo. A kao nemamo neki veliki problem. Mozda bi isla u Samobor. Da li netko ide kod Lane Zlodi H.?

Avama, probaj u Polikliniku IVF, oni sad isto rade preko HZZO-a. Doktor je sigurno jedan od najvećih stručnjaka za naše probleme. Stvarno ti želim da uspiješ!

• zuta77
    04. Srpanj 2020. 17:38

Pozdrav svima.nakon uspjesne umjetne oplodnje u poliklinici Repromed(sve pohvale za doktore i sve u poliklinici),ostao nam je neiskoristen-Puregon 900 IU/1,08 ml. Pošto kao i svi ovdje znamo koliko su postupci i lijekovi skupi,a s obzirom da nama više neće trebati,a nemozemo ga vratiti u ljekarnu,poklanjamo tu jednu dozu.Mi se nalazimo u Solinu,a s obzirom da lijek treba biti u frizideru,bilo bi zgodno da je neko ovdje u okolici.Iako se isplati i napraviti izlet do Splita pa ga pokupiti.valjanost lijeka je do 4/2021.Pa eto,tko je zainteresiran neka se javi na mail ibulat1206@gmail.com.Lip pozdrav

Rina 39
    04. Srpanj 2020. 17:46

Zuta77 super da je uspjeo postupak i divno od tebe da dajes ljekove 😻
    Jel mozes nam opisat svoje godine,iz kojeg pokusaja,amh?mene zanima sve 🙌

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Kiky 🥰
    04. Srpanj 2020. 18:08

marinalin

Marinalin ja sam prvo pogledala test i skoro ti cestitala. A mozda i je trudnoca u pitanju. Jos nije kasno dok god ne procuris kako treba.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• zuta77
    04. Srpanj 2020. 19:07

Imam 36 godina. Uspjeli smo iz drugog pokušaja. Prvi postupak smo odradili u bolnici Split, bezuspješno,  iako su doktori bili super. Problem je bio što smo imali ograničen broj mogućih pokušaja, pa su nas savjetovali da par mjeseci nakon odemo privatno u Repromed jer su tamo doktori koji su se prvi počeli baviti umjetnom oplodnjom i da su najbolji. Tako je i bilo. Zanimljivo mi je bilo što je doktor rekao prije nego mi je vratio spojene stanice da sam sigurno trudna (jer problem nije bio u meni već u suprugu). I tako nakon 9 mjeseci na svijet je došao mali, prekrasni, zdravi Petar. Trenutno ima 4 mjeseca. Sretno svima!

• zuta77
    04. Srpanj 2020. 19:07

marinalin

Zuta77 super da je uspjeo postupak i divno od tebe da dajes ljekove 😻
    Jel mozes nam opisat svoje godine,iz kojeg pokusaja,amh?mene zanima sve 🙌

Prvi postupak smo odradili u bolnici Split, bezuspješno  iako su doktori bili super. Problem je bio što smo imali ograničen broj mogućih pokušaja, pa su nas savjetovali da par mjeseci nakon odemo privatno u Repromed jer su tamo doktori koji su se prvi počeli baviti umjetnom oplodnjom i da su najbolji. Tako je i bilo. Zanimljivo mi je bilo što je doktor rekao prije nego mi je vratio spojene stanice da sam sigurno trudna (jer problem nije bio u meni već u suprugu). I tako nakon 9 mjeseci na svijet je došao mali, prekrasni, zdravi Petar. Trenutno ima 4 mjeseca.

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Srpanj 2020. 20:35

Blacky89 Avam jakoo mi je zaooo ☹☹ samo hrabroo naprijeddd💪😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

04. Srpanj 2020. 21:52

MimiDrimi

Avama i Blacky, bas mi je zao. 😔 Drzite se i odmorite koliko treba, al ne odustajte. 😉
    Dalamtinke, help. Naci cu se ovaj vikend dole u Splitu, dobila sam uputnicu za Križine bolnicu za vađenje fsh.
    Sutra(nedjelja) mi je 2dc, onda se tamo javim na hitan laboratorij med. dijagnostike s obzirom da je nedjelja?
    Ima tko iskustava? 😉

Da ne mislis da ti nitko nece da odgovori, ja prvi put cujem za to, a vjerujem i da ostale prvi put cuju. Vadim taj FSH zadnjih oar godina skoro pa svaki ciklus i svaki put pitam sta ako bude vikend i svaki put mi kazu a onda nista. Ili mi kazu ako bude subota idite privatno, a ako bude nedjelja nista. Nikad mi nitko nije spomenuo hitan laboratorij

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.