Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    26. Lipanj 2020. 16:44

Blacky89 cestitam na mrvama! I jos 3, mozda 4blastice, pa odlicno! 🥰😍
    Bozma  sretno sutra!🥰 bit ce sve u redu 🥰
    Bela ja sam isto za isprobat sve sto mozda moze pomoc. Bas cu proucit sta si stavila. 😊
    Sretno svima koje cekaju betu, drzim vam fige! 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    26. Lipanj 2020. 17:33

Tuma

Blacky89 cestitam na mrvama! I jos 3, mozda 4blastice, pa odlicno! 🥰😍
    Bozmasretno sutra!🥰 bit ce sve u redu 🥰
    Bela ja sam isto za isprobat sve sto mozda moze pomoc. Bas cu proucit sta si stavila. 😊
    Sretno svima koje cekaju betu, drzim vam fige! 😊

Da u uvijek treba sve isprovati🤗 bar cu biti mirna da sam sve od sebe dalaa🤷‍♂️
    Ja pijem po casu cikle i malo pivice za endiometrij jer mi bija slabiji necu pretjerivat ali posto je ipak doslo do ovulacije a i doktorica se iznenadila kad sam joj sliku posla jer je bila uvjerena da nece rasti a nije dodala inekcije ali ocitio je femare ipak i svi vitamini dijelovali rekla je da uzimam andol od  100 i da opet i veceras imamo odnos posto je sinoc mi pokazalo pozitivnooo ovuaciju i obavezno kusinic pod guzu i po ure odmorit 🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Rita88
    26. Lipanj 2020. 18:33

Pozdrav cure, sinoc sam si dala stopericu (ovitrelle) danas me cice ubijaju, ne znam jel to treba tako biti? Sutra mi je punkcija, bas se bojim da mi prijevremeno folikuli ne puknu, valjda nece 😳

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

26. Lipanj 2020. 20:09

Rita88, ne brini. U stimuliranima se tesko moze desit da puknu, a i normalno je da sise bole. Vec punkcija, cini mi se kao da su ti jucer rekli da su folikuli mali

26. Lipanj 2020. 23:27

Rita88

Pozdrav cure, sinoc sam si dala stopericu (ovitrelle) danas me cice ubijaju, ne znam jel to treba tako biti? Sutra mi je punkcija, bas se bojim da mi prijevremeno folikuli ne puknu, valjda nece 😳

Ne brinio bit ce to ok tesko da u stimuliranom puknu 💪❤🙏 javljaj sutra🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

26. Lipanj 2020. 23:28

Nikitta

Avama takav je meni bio zadnji transfer, morao je poravnat, nekim instrumentom me ubosti da mi probio put do maternice. Užas. Probaj uzeti Normabel sada da se maternica opusti i rokaj sad po ananasu❤️
    Belaa dobro sam, pod stresom, delam cijeli dan neki projekt da izmislim neku paricu 😂 Boli trbuh, izgleda ide menga.

Neka si mi boljee 🤗🥰 da trebamo prezivit ovu krizu   😁

Rita88
    26. Lipanj 2020. 23:47

Hvala cure. Da kod mene sve nesto naopako, vadila mi je jucer ujutro estradiol, pa su nalazi dosta poviseni i odmah sinoc stoperica i sutra punkcija,.jucer su mi bili folikuli na 16 mm. Javljam sve sutra 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

AuroraB
    27. Lipanj 2020. 07:21

Sretno na transferu Bozma! 🐳

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

27. Lipanj 2020. 07:29

Rita88

Hvala cure. Da kod mene sve nesto naopako, vadila mi je jucer ujutro estradiol, pa su nalazi dosta poviseni i odmah sinoc stoperica i sutra punkcija,.jucer su mi bili folikuli na 16 mm. Javljam sve sutra 🥰

Nadam se samo da ti njie rano. Meni estradiol bude uvijek visok a stanice nezrele

• Blacky89
    27. Lipanj 2020. 07:30

Bozma sretnoooo 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.