Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Lipanj 2020. 14:11

VM

Pozdrav cure,

Prijavljujem negativnu betu, 6.1 🤧
    Sad do jeseni odmor i onda iz pocetka, stimulacija, punkcija 😖
    Sretno svima koji cekaju betu 💟
    Mora biti ljetnih bebica 😊

Zaao mi je VM ☹☹ ali samo hrabro naprijed💪grlim 🤗😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

27. Lipanj 2020. 14:12

Bozma

Vjerujem, inace nema sanse da bi jela vruci pomfrit u podne na ovu vrucinu 😂. Maki, ako bude dobitan ti si zasluzna jer da nisi spomenila ne bi znala za to 😂😂 . znam da nema veze ali bas je fora imat tako neki praznovjerni obicaj. Dok smo jeli smijala sam se sama sebi 🙈

Savrsenoo bravooo samo opustenooo 🤗 jel se kontakju i domaci krompirici da si spremim poslii🤣🤣 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

27. Lipanj 2020. 14:19

Belaaa,  samo Mc Donalds 😂 jucer cure spominjale pa sam odmah isla googlat. 
    Belaaa, mozda ti je i bolje ovako. Imas 4 folikula a nisi izgubila postupak. A od zadnjeg UZV se mozda sluznica i zadebljala. Jos ako si radila HSG i ako su jajovodi ok imas dobre sanse

27. Lipanj 2020. 14:21

VM

Pozdrav cure,

Prijavljujem negativnu betu, 6.1 🤧
    Sad do jeseni odmor i onda iz pocetka, stimulacija, punkcija 😖
    Sretno svima koji cekaju betu 💟
    Mora biti ljetnih bebica 😊

Zao mi je. Kako 6.1? Jesi to boostere primala? Kad je zadnji bio? Onda bolje da nisi radila test jer meni je na betu 6 test pokazao dobro vidljivu crtu

• Blacky89
    27. Lipanj 2020. 15:07

VM zao mi je 😞 odmori sad malo, napuni baterije preko ljeta pa onda na jesen u nove pobjede 💪

Rita88
    27. Lipanj 2020. 16:36

VM zao mi je, sad se malo odmori, organizam odmori i na jesen u nove pobjede 🥰
    Znaci megic nakon transfera, ok to mi ne pada tesko 🤣

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

sunshine25
    27. Lipanj 2020. 16:37

Blacky, taman preksutra kreneš 😂😂😂
    Bozma, navijamo za mrvicu, možda baš iznenadi 💚
    Vm, žao mi je 😔
    Što se tiče mcdonaldsa, ja idem poslije folikulometrije, et-a, fet-a, pa niš 😂😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Tuma
    27. Lipanj 2020. 21:17

VM zao mi je sto nije uspjelo. Al kako je meni moja dr rekla: Sa svakim neuspjehom si statisticki blize uspjehu 😅
    Bela nadam se da ste bili vrijedni u kucnoj radinosti i da ste nesto i napravili🤞
    Bozma ja bas vjerujem u tu jednu. Drzim ti fige!😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

27. Lipanj 2020. 23:10

Nikitta, skroz te kuzim, odmori, ali isto nam se tu i tamo javi da znamo kako si 😘😘

27. Lipanj 2020. 23:44

Bozma

Belaaa,samo Mc Donalds 😂 jucer cure spominjale pa sam odmah isla googlat.
    Belaaa, mozda ti je i bolje ovako. Imas 4 folikula a nisi izgubila postupak. A od zadnjeg UZV se mozda sluznica i zadebljala. Jos ako si radila HSG i ako su jajovodi ok imas dobre sanse

Jesu jajovodi su ok i ja sam pre zadovolnja bas  i doktorica bas izenadila se za ovulaciju nisam vam uspila stavit slike jer mi nece preko foruma a neznam kako  drugacije stavit preko cegaa😁❤😍😁🙏 morat cemo ja i moj do Mc Donaldsa svratit🤣🤣 dali smo sve od sebe i sve koristim kako treba cak sam danas i carape navukla u spavanju 😁🤣
    Ali mogu bam reci da me u predjelu maternice stiska i boljucka kao poslje transvera 😍 nadam se da se kuha stogod doleee🤣 od 4 barem se nadam jednoj vrijednoj mrvici  mojoj 🙏❤a i bas se osjecam trudno mozda glupo zvuci 🤣ali  se nikad nisam ovako uvjereno i optimisticno osijecala neki totalno drugaciji osjecaj 😍🙏ili dugo nismo radili na prirodnjaku ciljanom pa mozda i tooo 🤣😁🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.