Angribird
Probaj samo opustiti zna imati MPO taj smedji izcjedak i do 16tj t Bice to sve dobro
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Blacky, sretno! Mazi bušu 😊
Koja je fora sa MCD krumpirićima? 🤭 Nisam u toku 😂
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure hitnoooo 🙈 sjedim na dogovori za laparaskopiju, hsk I chromo.. Pitaju me da li zelim, da mi odstrane sitnice na koje naidju.. Tipa ako otkriju da je endometrioza.. U nekom manje stupnju dal da to odmah urade?!?! Dakle samo sitnice, vece stvari nebi radili.. Nisam pametna..
Nikita I vi djevojke koje imate iskustva, sta kazete 🥺
Mikica ja bih pristala jer i te male priraslice mogu utjecati na začeće...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Blacky ❤️❤️
Nikitta da, navrati tu i tamo. Tako i ja, al forum mi drazi, ovdje sam zapocela, ovdje i ostajem😎
Nadam se da si danas bolje, mozda da pitas negdje na forumu nekom gdje je netko operirao kod tog dr pa da znas okvirnu cijenu. . Znas sta, fino se zaprti negdje na more, lovi vitD, probaj "pobjec" barem na kratko od svega. . I ja tako pokusavam, je da mi ne ide bas al prizeljkujem si pravo ljeto i odmor i onda u nove pobjede😅❤️
Babylove cestitam na curici i mami lavici😍 Svako dobro❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto, odlicno. Ona inace nije imala problema sa brojem stanica ali nikad nisu dosle do blastica jer su navodno bile lose kvalitete. Bas me zanima na kojoj je terapiji bila. Cesti se nje sjetim i vuky isto jer smo bile u istog dr. i slicno reagirale na terapiju
Cure hvala, evo pricala sam jos jednom sa doktorima.. Oni preporucuju da se urade te male stvari a ako bude potrebe za vecima, svakako ce samo uz moj pristanak raditi 😬.. Hvala vam puno ❤️❤️
MakiST 😂 prvi put cujem. Mislim da smo cak jednom i bili ali samo muz narucio a ja krala od njega. Ima nesto posebno da narucim ili moze bilo sta?
Evo cure ja idem u utorak na konzultacije pa vam javim sve sto sam se dog s doktoricom. S obzirom da ovaj put idemo na IVF, vjerojatno cu imati puno pitanja za vas iskusne ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
aha, sad vidim da se jede pomfrit, ali u njih sve vraćaju 5-ti dan....ali ako je tebi upalilo sa trodnevnim...odo i ja sutra na pomfrit
Sortiraj odgovore
Najstariji