Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    26. Lipanj 2020. 14:15

MakiST pojela krumpirice, nisam ih zaboravila. Idemo doma, a ja mm, stani u Mc! Nije pitao zašto (nije mu to nista neobično od mene, obožavam junk food, al mu je bilo neobično odakle samo krumpirići 😂)
    Evo dosla doma, danas je prof rekao odmaranje i lezanje, a sutra pa na dalje laganini. Znaci uz ovih 5 blastica imamo jos jednu morulu koja ide prema blastulaciji tako da ce me sutra biologica zvati.  Ako i ona bude dosla do blastice smrznut ce ju sutra. Ovih 5 su lijepe expandirane blastice. 
    Vidjela sam ove dvije vraćene mrvice na uzv. 😊

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    26. Lipanj 2020. 14:34

Blacky89

Maki daaa, planiram svakako naic u Mc 🤣 a doma sam se naoruzala ananasom 🤪 danas je transfer… evo cekam, jos malo bih trebala… i da, imamo 5 blastica 💪💪💪
    Bozma, vjeruj da ce ta jedna biti dobitna! Nemoj gubit nadu. Moć pozitivnog razmišljanja ❤️
    Rekla sam vam za curu koja je bila sa mnom na punciju. 7 folikula, 6 praznih i samo jedna jedina stanica. Oplodila se i jucer je imala transfer. Al ona je stvarno vjerovala u nju.

Blaccky divnooo bravooo🙏🎉🎉❤ svu srecu zeelimm🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

26. Lipanj 2020. 14:38

MikicaC

Belaaa nije mi bila namjera da te sad odogovrim od toga 🙈 Iskreno se nadam da se odmah pomoci. Samo me zanimalo da li poznajes nekog licno kome je pomoglo. Mene je iskreno strah kominirati neke pripravke kojima ne znam tacan sastav uz sve ovo cime se kljukamo 🙈🙈🙈 ali da ima zena kojima pomognu neke desete stvari, ima ❤️.. Sretno u svakom slucaju ❤️❤️

Ne nebi me odgovorila i ja tebe sve razumim ali ako sam si ove inekcije puste hormone davala  a znamo kakve posljedice od nji mozemo imat samo dok si u postuku nesmis misat kad ne uzimas lijekove mozes 🤗sigurno mi od trava prirodni nece biti nista ni od rakije baka mi ju je svako jutro bicerinci na taste cistu pila zivila je do 82 godine  tako da nemoze mi odmoc a moze mozda pomoc svako tijelo i zena j zasee
    🙏🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• avama
    26. Lipanj 2020. 14:40

Cure evo i mene s feta. Opet su mi jedva napravili fet. Svu me raskrvarila dr
     Bas me bolilo. E sad me strah da li ce ostati zbog tog krvarenja.  

26. Lipanj 2020. 14:42

Meto

Makiiiija uvjerena da je danas uzv🤦‍♀️ Cestitam na srceku❤️😍😘
    Blacky sretno na transferu i cestitke na 5 blastica❤️🤞
    Angribirdzasto ne odes privatno na uzv? To zna biti samo od sebe, postalo je pravilo na zalost a moze biti i da ti je posteljica nisko. Ja bih svakako to provjerila posebno zbog svega sto si prosla. . Vjerovatno nije nista, ali bolje je provjeriti jer stres nije nikako dobar, sretno🤞🌸
    Bellaaahah, da je bar prirodnjak moguc🙈
    Mi radimo sa smrznutim materijalom, prirodno nemoguce al u cuda vjerujem😁
    Bozma nemas nikakve nove info? Nezz jel smijem podijeliti, valjda se Gelica nece ljutiti. Dobila je 8 stanica i svih 8 se oplodilo. Imaju blastice😊
    Znam da ste tu negdje s godinama i da ocito treba pogoditi terapiju i zvijezde da se poklope, vjerujem u tvoju stanicu i ostale da su se pokrenule. Sretno sutra❤️

Meto  draga ja uvijek vijerujem ako sam jednom ostala mozda cu i opet🤗🙏 i ona je rekla da nce biti nikako ovilacije pa vidi cudaaa 🤷‍♂️ a kako a rekla je bas ono nece je biti 100% pa ko tu lud znaci natasli su a ona odustala ja vjejrujem u onoga gore i da ima plan za sve nas jos kad znam da su mi 4 stanice bila pa jedna je dovoljnaa🤗🙏❤

26. Lipanj 2020. 14:43

Blacky89

Evo meee… čuvam dvije mrve 👏🏼❤️❤️ i lezim na trbuhu (s punim mjehurom) 🤣🤣🤣

Bravoooo🤗🙏❤❤

26. Lipanj 2020. 14:47

avama

Cure evo i mene s feta. Opet su mi jedva napravili fet. Svu me raskrvarila dr
    Bas me bolilo. E sad me strah da li ce ostati zbog tog krvarenja.

Avama samo polako i smireno danas odmaraj pij cikle i andol i bit ce to vjerujrm u sve vas!🤗🙏❤

26. Lipanj 2020. 14:48

Curee meni ovilacija na naj jacee bas sluzi i jajnici tako mi dragoooo🙏❤❤ i nadam se fda ce kucna radionaa upalitiii ponasam se poslje kao da sam upravo sa transveraaa😁🤗

26. Lipanj 2020. 14:50

Nikitaaa kako si mi danas? 
    Metoo neznam jesi mi odgovorila nisam uspila sve popratit u kojem si stadiji i da slazem se sa tobom forum mi je zakonn jednostavo  je lijepse kad si jedna drugog dan ulijepsaamoo❤🤗

• Blacky89
    26. Lipanj 2020. 15:03

Avama jel ti transfer rade pod uzv i na “pun” mjehur ili onak na “coravo” sto bi se reklo? 
    U Os rade pod uzv i na pun mjehur, znaci u potpunosti bezbolno. Nista ne osjetiš. 
    Al zato kod Lucija kad mi je radio na “coravo” mislila sam da cu umrijet! Da sam imala jos jedan transfer tamo ja ne bih otišla sigurno. 
    Sretno 🍀 i čuvaj mrvu 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.