Avama jel ti transfer rade pod uzv i na “pun” mjehur ili onak na “coravo” sto bi se reklo?
U Os rade pod uzv i na pun mjehur, znaci u potpunosti bezbolno. Nista ne osjetiš.
Al zato kod Lucija kad mi je radio na “coravo” mislila sam da cu umrijet! Da sam imala jos jedan transfer tamo ja ne bih otišla sigurno.
Sretno 🍀 i čuvaj mrvu 😘
Ja sam dva puta imala transfer kod Lučija, na prazan mjehur i pojma nemam dal na uzv ili na ''coravno'' znam da je nešto stavio unutra i rekao biologici evo može. Osjetila apsolutno ništa nisam.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
BlackY 89 nisam sve citala dokle si stigla ti,u Os si sad,jesi odradila vec transfer !)
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Avama jel ti transfer rade pod uzv i na “pun” mjehur ili onak na “coravo” sto bi se reklo?
U Os rade pod uzv i na pun mjehur, znaci u potpunosti bezbolno. Nista ne osjetiš.
Al zato kod Lucija kad mi je radio na “coravo” mislila sam da cu umrijet! Da sam imala jos jedan transfer tamo ja ne bih otišla sigurno.
Sretno 🍀 i čuvaj mrvu 😘
Pod uzv i pun mjehur, ali nisu mogli probiti. Bas me bolilo uzasno
E, da sam ovo znala za mcdonalds! A ja budala zadnji put sjela u burger King, pa nije ni čudo da nije uspjelo 😂😂😂
Žene, sretno u aktualnim postupcima, trudnicama čestitke!
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Cure drage samo da vam javil sijecate se kad sam vam spominjala one trave od Ramize i linkove stavila e samo da vam kazem da cu ja sad ovaj ciklus poceti piti!🤗
Jerr nedavno je jedna moja isto y postupcima ali sada joj pauza pa pila te trave i nikd bolju ovulaciji nije imala!
A jefna druga je javila mi nikad nije imsla priko 1, 2 stanice nakon samo pijenja u jednom ciklusu ti trava dobila 4 folikula i to lipa dokor se odusevija sta je vodi!
Pa eto ja cu krenit sa tim kad vec sam se 5 postupaka mogla sa svim ovim hormonima pumpat i supeer elementima nista mi nece biti od rakije i trava moze ssmo pomoc a ne odmoc!🙏🤗😍❤ provat cu stavit poruke sliku😁
Belaaa ovo zvuči zanimljivo.
Za trave i prirodnu medicinu sam uvijek.
Ako saznaš di, što i koliko košta, javljaj.
Bozma, držim fige bar za tu jednu. Znam da ti nema sada riječi utjehe i vijest da je od onolikog broja, ostala samo jedna, deprimira. No, još uvijek ima šanse i za transfer i za lijepe vijesti. ;)
https://www.facebook.com/ramiza.orman
Evo toj se zeni javi i sve objasni 🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage samo da vam javil sijecate se kad sam vam spominjala one trave od Ramize i linkove stavila e samo da vam kazem da cu ja sad ovaj ciklus poceti piti!🤗
Jerr nedavno je jedna moja isto y postupcima ali sada joj pauza pa pila te trave i nikd bolju ovulaciji nije imala!
A jefna druga je javila mi nikad nije imsla priko 1, 2 stanice nakon samo pijenja u jednom ciklusu ti trava dobila 4 folikula i to lipa dokor se odusevija sta je vodi!
Pa eto ja cu krenit sa tim kad vec sam se 5 postupaka mogla sa svim ovim hormonima pumpat i supeer elementima nista mi nece biti od rakije i trava moze ssmo pomoc a ne odmoc!🙏🤗😍❤ provat cu stavit poruke sliku😁
Belaaa ovo zvuči zanimljivo.
Za trave i prirodnu medicinu sam uvijek.
Ako saznaš di, što i koliko košta, javljaj.
Bozma, držim fige bar za tu jednu. Znam da ti nema sada riječi utjehe i vijest da je od onolikog broja, ostala samo jedna, deprimira. No, još uvijek ima šanse i za transfer i za lijepe vijesti. ;)
https://www.facebook.com/ramiza.orman
Evo toj se zeni javi i sve objasni 🤗
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3283856095018914&id=100001836675625 i prikljuci se i tu grupu eto🤗❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Avama cikla se pije do transfera. Nikako poslije. Kao sto je rekla Maki, kolut ananasa dnevno smijes. Sretnooo 😍
VM on radi bez uzv, inače imas uzv preko trbuha. Mene taj na prazan mjehur i bez uzv jako boli a kad je uzv onda mi je malo puniji mjehur i vjerojatno ispravi maternicu i cervix. Danas sam imala s punijim mjehurom i s uzv i kateter je prošao nisam ni osjetila. Kod mene je izgleda problem položaj. Ne moze proc onim kateterom kad mi je prazan mjehur pa je to onda čupanje, uzas 😱
Uglavnom sam pitala avamu da mozda nije u tome problem.
Sortiraj odgovore
Najstariji