Mara ne zamaraj se, ne moras imat simptome niti od lijekova a ni trudnoce. Neko ih ima sve, neko nema niti jedan. Sretno 🍀
Hvala ☺️☺️☺️
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Belaaa nije mi bila namjera da te sad odogovrim od toga 🙈 Iskreno se nadam da se odmah pomoci. Samo me zanimalo da li poznajes nekog licno kome je pomoglo. Mene je iskreno strah kominirati neke pripravke kojima ne znam tacan sastav uz sve ovo cime se kljukamo 🙈🙈🙈 ali da ima zena kojima pomognu neke desete stvari, ima ❤️.. Sretno u svakom slucaju ❤️❤️
MakiST cestitammm 🥳🥳🥳
Bela od koga si cula pozitivna iskustva za tu Ramizu? Od nekog koga poznajes, ili si citala pozitivne Kommentare na fb? Ne zelim te plasiti, ali sam ja cula da brise negative Kommentare sa fb i navodno neke trave sa alkoholom mjesa.. Pa ne znam koliko je to pametno uz tvoju upalu bubrega. Ali opet kazem, nemam ja licno iskustva l, nego sam citala isto negdje 🤷♀️..
U pravu si, miješa se s alkoholom. Ja popila 4 litre (ne odjednom) i ništa, ali baš ništa mi nije pomoglo.
Tako da… sigurno ima i negativnih iskustava.
Ali tko želi, nek proba, nije skupo.
😂😂🙈 Tako sam se nasmijala ovom 4 Litra, ali ne od jednom 🙈 jel ona kaze sta je sastav?Jel svi dobiju isto za piti Ili vam nesto smjesa na osnovu dijagnoze?
Angribird
Ja sam imala smedji izcjedak isto dosta dosta dugo ,sad sam u 21tjednu trudnoce ,sve je dobro,imala sam hematom,uz to dva puta i odjev bas krvi.a zbog cega si imala spontani!??isuse i to u 27tj trudnoce🙈🙈
A nemam hematom, bar mi nije receno za njega, ne znam jel moze bit od utrogestana iako ih pijem?? A pobačaj zbog visestrukih malformacija, nespojivo sa zivotom, navodno su se tak tada pocele pokazivati anomalije. Bila je prirodna trudnoca.
Makiiii ja uvjerena da je danas uzv🤦♀️ Cestitam na srceku❤️😍😘
Blacky sretno na transferu i cestitke na 5 blastica❤️🤞
Angribird zasto ne odes privatno na uzv? To zna biti samo od sebe, postalo je pravilo na zalost a moze biti i da ti je posteljica nisko. Ja bih svakako to provjerila posebno zbog svega sto si prosla. . Vjerovatno nije nista, ali bolje je provjeriti jer stres nije nikako dobar, sretno🤞🌸
Bellaaa hah, da je bar prirodnjak moguc🙈
Mi radimo sa smrznutim materijalom, prirodno nemoguce al u cuda vjerujem😁
Bozma nemas nikakve nove info? Nezz jel smijem podijeliti, valjda se Gelica nece ljutiti. Dobila je 8 stanica i svih 8 se oplodilo. Imaju blastice😊
Znam da ste tu negdje s godinama i da ocito treba pogoditi terapiju i zvijezde da se poklope, vjerujem u tvoju stanicu i ostale da su se pokrenule. Sretno sutra❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Angribird
Utrogestan ti cuva trudnocu ,ne Moze od njega biti,ni meni nije videlo se od pocetka da je hematom tek kasnije je kad sam bas krvarila i onda je se vidili da je bio ..uglavnom mirovanje,pazi se i ljekove vise nista ne mozes na praviti drugo..
Ja sam sad radila Anomaly test sa 20tj imala pregled ,bila sam uzasno nervozna ,ali sve je uredu i nadam se da ce tako biti i do kraja
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Evo meee... čuvam dvije mrve 👏🏼❤️❤️ i lezim na trbuhu (s punim mjehurom) 🤣🤣🤣
Evo meee… čuvam dvije mrve 👏🏼❤️❤️ i lezim na trbuhu (s punim mjehurom) 🤣🤣🤣
🥰🥰🥰 SRETNOOOOOO ❤️
Angribird
Utrogestan ti cuva trudnocu ,ne Moze od njega biti,ni meni nije videlo se od pocetka da je hematom tek kasnije je kad sam bas krvarila i onda je se vidili da je bio ..uglavnom mirovanje,pazi se i ljekove vise nista ne mozes na praviti drugo..
Ja sam sad radila Anomaly test sa 20tj imala pregled ,bila sam uzasno nervozna ,ali sve je uredu i nadam se da ce tako biti i do kraja
A rekli su mi oni da od utrogestana sve bude jako prokrvljeno i da se događa da znaju pucati kapilarice. I zato je u mpo trudnocama to smeđarenje česće jer ga sve mpo trudnice uzimaju. Ma ne znam sto bi vise mislila. Najradije bih svaki dan isla na uz😬😬. Sljedeci mi je tek za 10 dana. Bilo mi je to smeđarenje i prije prvog uzv. Znaci svakih 4,5 dana se pojavi, nije puno, par kapljica i nakon toga bude jako blijedi trag koji samo moje oko vidi i onda nestane. Vise mi je neugodno zvati kliniku jer mi svaki put kazu isto. Nema panike dok je tako u malim kolicinama i dok nema svjeze krvi.
Sortiraj odgovore
Najstariji