Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadalica
    24. Lipanj 2020. 22:35

Nikitta draga ja mogu rado nazvati tog tvog doktora da se raspitam, samo mi broj ostavi i napisi sta te tacno zanima da pitam, ja sam svakako tu u Austriji, tako da nije nikakav problem, rado cu pomoci 😘

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

darliv
    24. Lipanj 2020. 22:41

Babylove cestitam, stvarno je prekrasno cuti lijepe vijesti od bivsih lavica s foruma ❤️❤️❤️
    Bozma sretnooo 🤞🏻
    Tuma zao mi je, i definitivno bih i ja iskoristila tu priliku za konzultacije ako bi financijski mogla podnijeti, sretno ❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    24. Lipanj 2020. 23:23

Nikitta

Meni uvijek dolazi točno 14 dana od O, pa ako ne dođe do sutra, I’m fucked. 🙈

Vjeovatno ce ti doci nemoj se zamarati ja sam jucer bas radila lh trakice i nista,  a danas vec druga se malo nazire vidjet cemo jos sutra eventualno ,prekosutra bas me zanima jesu se pokrenili ovi moji folikuli prirodno ili ipak ne iako je ona rekla ka da nece biti ovulacije na 11 dc  a bilo su tada 10mm a danas mi 17 dc i osjecam boljuckanje u jajnicima i sluzi maloo ima pa cemo bas viditi🤷‍♂️ ili ce ipak bit anoovulacija 🤔

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

AuroraB
    25. Lipanj 2020. 07:49

Bozma, ovaj put ide sve po špagi, nek se samo tako i nastavi  Jedva čekam da javiš kak se razvijaju 
    Tuma ako ne iskoristiš sad tu priliku, uvijek se budeš pitala i najbolje bi bilo da odeš na taj prvi pregled pa da vidimo kaj oni imaju za reći... možda imaju neke zanimljive metode koje se kod nas ne koriste. Iako vjerujem da ćeš i kod nas ostvariti trudnoću, samo eto... nejde baš od prve očito! 
    TiKi92 ti si isto trenutno u "Nigdjezemskoj" kao i ja  Mi smo se u međuvremenu isto naručili kod privatnika na konzultacije... Dobro će mi doći da ponovimo nalaze, jer kad dođem na red u Petrovu, nalazi budu već istekli... IVF sestra je rekla da mjesec, dva nema veze, ali neda mi se zezati s tim, pa da nakon toliko čekanja me pošalju vaditi hormone opet i sl.
    Ja se trenutno malo bojim da se opet nebi sve stopiralo zbog korone...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

25. Lipanj 2020. 08:46

Evo zvala sam lab.ipak nije sve po spagi, a i nekako sam naslucivala cim su 3 bila prazna. Od onih 5 jedna je bila degenerirana, 1 se samo oplodila, ostale su tek pocele pokazivat znakove polarnog tijela sta bi znacilo da su tek sazrele. I jos jedna stvar koju je primjetila, da je vrlo lako usla u stanicu sa spermom, inace stanica pruza otpor. Sta bi znacilo da i nisu bas neke kvalitete. 
    Iskreno....meni je sad puno lakse kad sam ovo cula jer mi je ovo dobar orjentir za ubuduce

• ruška
    25. Lipanj 2020. 09:24

Pozdrav svim trudilicamaDugo nisam ništa pisala,ali vas redovno pratim.Nisam bila zadovoljna pristupom u KBC-u Ri,pa sam se prebacila u polikliniku Škvorc,te idem na stimulativni postupak na jesen.Da li koja od Vas ima iskustva u toj poliklinici i sa dr.Lanom Zlodi Hršak?

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

25. Lipanj 2020. 09:30

MakiST, je, rekla je da mozda bude jos koja s obzirom da su tek sazrele. U subotu transfer. Dop.....mi vise ovo sa nezrelima. 5 od 6 puta nezrele stanice

Meto
    25. Lipanj 2020. 09:31

cure imam pitanje. . Da li koja od vas ima amalgam plombe i da li je neka vadila iste? 
    Ja imam tri odavno, skoro pa jos kao dijete, ja bih ih vadila van al citam da se to ne radi svugdje i da je zeznuto🤷‍♀️ 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Tuma
    25. Lipanj 2020. 09:54

Bozma bit ce jos neka! Ocito su jos dozrijevale i valjda je jos barem 1 uspjela dozrijeti. Vjerujem da ti je vec pun kufer 5.put imati nezrele stanice. Al kako kazu dovoljna je jedna zrela i dobra 😊 nema pravila, mozda bas ta koja se lako "uklopila" sa spermicima bude dobitna 😊
    Imate pravo sve, stalno bih se propitivala sto bi mi oni savjetovali, tako da sam im poslala mail da bih se narucila za konzultacije.Sad imam samo 1 problem, a to je da kako u Hrv bukti opet korona, a Danska granice otvara 27.6., tko zna hoce li uopce pustat hrv gradane 😅
    Znala sam ja da mi nece ivf uspjet od prve al bas mi je jucer bilo razocaranje ostat bez transfera. Pogotovo jer se nezrela stanica odmah vidi, a oni mi to nisu htjeli reci vec su me pustili 1 dan da se nadam, natjerali da dodem pripremljena za transfer i onda mi tamo rekli. Sad sam ljuta i razmisljam da li da iduci put idem u Petrovu, a ne VV... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

25. Lipanj 2020. 11:19

MakiST

Bozma

Evo zvala sam lab.ipak nije sve po spagi, a i nekako sam naslucivala cim su 3 bila prazna. Od onih 5 jedna je bila degenerirana, 1 se samo oplodila, ostale su tek pocele pokazivat znakove polarnog tijela sta bi znacilo da su tek sazrele. I jos jedna stvar koju je primjetila, da je vrlo lako usla u stanicu sa spermom, inace stanica pruza otpor. Sta bi znacilo da i nisu bas neke kvalitete.
    Iskreno….meni je sad puno lakse kad sam ovo cula jer mi je ovo dobar orjentir za ubuduce

Meni je rekla da je jedva probila opnu stanice i da je to znak da su mi nekvalitetne i da mi treba hatching 🧐🤔. Sad mi nije jasno, ne valja kad su tvrde ne valja kad su mekane. Što kažu, kad je transfer? Hoće li oplodit ove što su sad sazrijele?

Ovo sa tvrdom opnom obično kažu da je problem nas starijih, ali ti si mlada. Ja sam prošli put pitala za hatching pa su rekli da će radit ako vide da je potrebno, na kraju ga nisu radili. Jesu ga tebi radili?
    Ja stvarno više ne znam šta bi, ovoliko inekcija i svega da bi dobila nešto šta sam mogla dobit doma u krevetu, zapravo još gore mi se čini, kao da sa svim ovim umanjujem sebi šanse da se nešto desi i prirodno s obzirom na sve one mjesece na Yazu, Femostonu, Estrofemu, prirodnjake u kojima je pobjegao folikul. 
    Dođe mi da nazovem Lucu i tražim da mi dogovori HSG pa ako se šta desi prirodno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.