Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tajči2014
    25. Lipanj 2020. 11:41

Bok svima, mi smo odradili transfer 2 blastice u subotu i imam par pitanja za sve vas ovdje jer mi je ovo prvi IVF. Od utorka se loše osjećam, malo mi je mučno ali najveći problem je kaj me maternice boli kao da ću dobiti mengu i osjećam se kao da sam progutala balon! Jel moguće uopće ako se uhvatili da su simptomi tako rano?! Uzimam utrogestan i duphaston... Ima li koja slično iskustvo? Išla sam naravno jučer raditi test ali je negativan jer je rano?! 

Samara
    25. Lipanj 2020. 11:42

Ruška ja sam bila. Iako sam se vodila kod dr. Škvorca i kod njega bila na konzultacijama i UZV, ipak mi je dr. Lana radila punkciju i sam transfer. Tak se potrefilo

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

25. Lipanj 2020. 11:47

tuma, ma isto ti je to ako se misliš sad u Petrovu, ovi na VV sad bar znaju da ti trebaju folikule ostavit dan duže. Vidiš šta sam ja napravila sa mijenjanjem doktora, kod koga god sam došla pričala sam priče o nezrelim stanicama i da budu zrele tek kad štoperica ide na 22mm. Neki su me saslušali i rekli uvažit, a nisu uvažili, neki su rekli da su oni doktori i da oni znaju procjenit po xy toga jesu li zrele pa isto nisu bile zrele. U Dansku bi svakako probala otić, ali ako se sad misliš mijenjat VV za Petrovu, radije nemoj, daj im još jednu priliku

Samara
    25. Lipanj 2020. 11:48

MakiST čestitam na ❤️
    Sretno dalje :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

25. Lipanj 2020. 11:51

MakiST

Bozmanisu u bolnici, al u Citu sad zadnji put jesu. I hatching i glue.. Uzasno je to frustrirajuce pa koji k vise da nitko ne moze pogodit terapiju ili dan punkcije. 😤
    Gle, odradi jos ovaj postupak, mozda se nesto i zakuha . Ako ne, to sto kazes poslat sve u pm i uzdat se u kucnu radinost.
    Inace, danas kod mene kuca jedno malo junačko srculence. Malo sam mirnija 😁♥️

Pa čestitam još jednom, ja sam nekako bila uvjerena da će bit blizanci, ali za koju godinu ćeš se vratit po njih 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    25. Lipanj 2020. 11:52

Bozma

Evo zvala sam lab.ipak nije sve po spagi, a i nekako sam naslucivala cim su 3 bila prazna. Od onih 5 jedna je bila degenerirana, 1 se samo oplodila, ostale su tek pocele pokazivat znakove polarnog tijela sta bi znacilo da su tek sazrele. I jos jedna stvar koju je primjetila, da je vrlo lako usla u stanicu sa spermom, inace stanica pruza otpor. Sta bi znacilo da i nisu bas neke kvalitete.
    Iskreno….meni je sad puno lakse kad sam ovo cula jer mi je ovo dobar orjentir za ubuduce

Bozma bar ti je rekla to meni nikad nisu pojasnili sta kako 🤷‍♂️ vjerujem da ce biti barem 3 o da ce to biti super jednostavno nema tu pravila ni oni sami neznaju neke zene su imale i blatociste svaki put pa nebi uspijelo a neke manje bi uspijele javjetujem da ces uspijeti 🙏 kao i sve mi sta se borimo samo treba da se sve pozlozi u tijelu😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

flower93
    25. Lipanj 2020. 11:55

MakiSt čestitam 

25. Lipanj 2020. 11:56

Bozma

MakiST

Bozma

Evo zvala sam lab.ipak nije sve po spagi, a i nekako sam naslucivala cim su 3 bila prazna. Od onih 5 jedna je bila degenerirana, 1 se samo oplodila, ostale su tek pocele pokazivat znakove polarnog tijela sta bi znacilo da su tek sazrele. I jos jedna stvar koju je primjetila, da je vrlo lako usla u stanicu sa spermom, inace stanica pruza otpor. Sta bi znacilo da i nisu bas neke kvalitete.
    Iskreno….meni je sad puno lakse kad sam ovo cula jer mi je ovo dobar orjentir za ubuduce

Meni je rekla da je jedva probila opnu stanice i da je to znak da su mi nekvalitetne i da mi treba hatching 🧐🤔. Sad mi nije jasno, ne valja kad su tvrde ne valja kad su mekane. Što kažu, kad je transfer? Hoće li oplodit ove što su sad sazrijele?

Ovo sa tvrdom opnom obično kažu da je problem nas starijih, ali ti si mlada. Ja sam prošli put pitala za hatching pa su rekli da će radit ako vide da je potrebno, na kraju ga nisu radili. Jesu ga tebi radili?
    Ja stvarno više ne znam šta bi, ovoliko inekcija i svega da bi dobila nešto šta sam mogla dobit doma u krevetu, zapravo još gore mi se čini, kao da sa svim ovim umanjujem sebi šanse da se nešto desi i prirodno s obzirom na sve one mjesece na Yazu, Femostonu, Estrofemu, prirodnjake u kojima je pobjegao folikul.
    Dođe mi da nazovem Lucu i tražim da mi dogovori HSG pa ako se šta desi prirodno

Jeli Bozma hatching mislis na Hsg  ja sam to radila i bilo je sve ok i opet nikakva uspijeha🤷‍♂️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

25. Lipanj 2020. 11:58

MakiST

Bozmanisu u bolnici, al u Citu sad zadnji put jesu. I hatching i glue.. Uzasno je to frustrirajuce pa koji k vise da nitko ne moze pogodit terapiju ili dan punkcije. 😤
    Gle, odradi jos ovaj postupak, mozda se nesto i zakuha . Ako ne, to sto kazes poslat sve u pm i uzdat se u kucnu radinost.
    Inace, danas kod mene kuca jedno malo junačko srculence. Malo sam mirnija 😁♥️

Aaaa Maki ST divnooo 😍❤🎊🎊 mazi jubi i pazi svoju bebibicuuu❤🤗

25. Lipanj 2020. 12:03

Belaaa, hatching je kad zagrebu malo opnu embrija da mu pomognu da se izleže, a HSG je prohodnost jajovoda. Meni ga nikad nisu radili, ne znam ni koliko smisla ima sad u ovim godinama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.