Belaaa, hatching je kad zagrebu malo opnu embrija da mu pomognu da se izleže, a HSG je prohodnost jajovoda. Meni ga nikad nisu radili, ne znam ni koliko smisla ima sad u ovim godinama
Nisam znala za taj haching ali lipo znati a ja jesan nakon one spontanog prirodno kad sam ostala i opet poslje nikako!🤷♂️
Ali vjerujem da ce i nasa sreca doci!❤ kad je transver u subotu ako sam dobro shvatila jel da ? A do tad ce se vjerovatno i ostale dobro razviti🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage samo da vam javil sijecate se kad sam vam spominjala one trave od Ramize i linkove stavila e samo da vam kazem da cu ja sad ovaj ciklus poceti piti!🤗
Jerr nedavno je jedna moja isto y postupcima ali sada joj pauza pa pila te trave i nikd bolju ovulaciji nije imala!
A jefna druga je javila mi nikad nije imsla priko 1, 2 stanice nakon samo pijenja u jednom ciklusu ti trava dobila 4 folikula i to lipa dokor se odusevija sta je vodi!
Pa eto ja cu krenit sa tim kad vec sam se 5 postupaka mogla sa svim ovim hormonima pumpat i supeer elementima nista mi nece biti od rakije i trava moze ssmo pomoc a ne odmoc!🙏🤗😍❤ provat cu stavit poruke sliku😁
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure kako lijepite slikee ja sam provala priko imagure aplikacije pa nece
Javili su da mi jednostavno sad ne mogu dati nikakvu cijenu, i kao idu na godišnji i da se vidimo u 7 mjesecu na terminu. Ispalit ću na nerve. Ni menge nema nigdje, a napeta sam kao pas.Nadalicanema smisla, imam ja koga tamo da mi zove, jer sam već tako zvala, ali hvala svejedno. Očito ću morat čekat još tjednima do odluke. Jebi ga. Navikla sam da me jebe život 🙈 Toliko o tome za sada, a ja odoh na predah mentalno od svega. 😏
Bozmažao mi je što je samo 1 stanica, jebeno frustrirajuće.
MakiSTčestitam na srčeku!
Dakle pratim tvoju pricu i jednostavno ne mogu vjerovati koliko snage,volje i zelje ima u tebi. Znam da ti je tesko ali u tvojim komentarima mogu vidjeti i tugu ali i jako puno nade u tvojim rijecima. Bez obzira na situaciju. I podrsku koju dajes drugima. I kad vidim kako se boris i s cim imas posla, svaki put pomislim u sebi: boze daj vise ovoj zeni ono sto je zasluzila i davaj joj snage da sve to izdrzi dok joj ne ispunis zelju. Zelim ti od sveg ❤ da se uskoro sve rijesi i da napokon docekas ono za cim tezis. Stvarno si i vise nego zasluzila to.
Cure drage samo da vam javil sijecate se kad sam vam spominjala one trave od Ramize i linkove stavila e samo da vam kazem da cu ja sad ovaj ciklus poceti piti!🤗
Jerr nedavno je jedna moja isto y postupcima ali sada joj pauza pa pila te trave i nikd bolju ovulaciji nije imala!
A jefna druga je javila mi nikad nije imsla priko 1, 2 stanice nakon samo pijenja u jednom ciklusu ti trava dobila 4 folikula i to lipa dokor se odusevija sta je vodi!
Pa eto ja cu krenit sa tim kad vec sam se 5 postupaka mogla sa svim ovim hormonima pumpat i supeer elementima nista mi nece biti od rakije i trava moze ssmo pomoc a ne odmoc!🙏🤗😍❤ provat cu stavit poruke sliku😁
Belaaa ovo zvuči zanimljivo.
Za trave i prirodnu medicinu sam uvijek.
Ako saznaš di, što i koliko košta, javljaj.
Bozma, držim fige bar za tu jednu. Znam da ti nema sada riječi utjehe i vijest da je od onolikog broja, ostala samo jedna, deprimira. No, još uvijek ima šanse i za transfer i za lijepe vijesti. ;)
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MakiST cestitammm 🥳🥳🥳
Bela od koga si cula pozitivna iskustva za tu Ramizu? Od nekog koga poznajes, ili si citala pozitivne Kommentare na fb? Ne zelim te plasiti, ali sam ja cula da brise negative Kommentare sa fb i navodno neke trave sa alkoholom mjesa.. Pa ne znam koliko je to pametno uz tvoju upalu bubrega. Ali opet kazem, nemam ja licno iskustva l, nego sam citala isto negdje 🤷♀️..
Anitram1982 Izvini sto cu postaviti direkt pitanje,ali zanima meni Zasto si imala spontani u 23tt i u 7tt koj je razlog!??
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pozdrav cure, nije me dugo bilo ali pratim vas svaki dan. Znaci to neko smeđarenje mi se pojavi svakih 4,5 dana, jednokratno, dakle iscuri mi malo i nakon toga bude blijedo smeđi trag i onda nestane, nemam nikakve bolove ni mucnine osim osjecaja nadrogiranosti od utrogestana. Grudi su mi malo povecane i bolne, nekad malo vise nekad manje, izrazito ujutro.Iz klinike me uvjeravaju da nema razloga za paniku jer je stara krv i da idem na hitnu ako oni ne rade u slucaju da se pojaca i ako se pojavi svjeza krv. Pijem utrogestane vec nekih dva tjedna 3x dnevno po 2, zamantaju me ali prezivim. Da li je neka od vas imala istu sitiaciju iako je pila utrogestane a ne ih koristila vaginalno? Hvala vam svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji