Babylove cestitam , hvala na divnim rijecima, ne odustajemo 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Babylove cestitam, uzivaj sad sa svojom srecicom ❤️
Samara kak vi napredujete, u kojoj ste fazi?
Pozdrav hrabrice i lavice… Uljecem samo da kazem da je moja lavica Dora stigla napokon na ovaj svijet.. Sa 41+1… U ponedjeljak iducirani naravno i uh…. Cura je stigla u utorak rano ujutro… Ali nema veze proslo je ona je tu… Gledam ju i ne vjerujem… Zelim vam od sveg srca isti takav smotuljak srece.. Svaka suza, prepreke i sve sto smo prosli vrijedilo je… Samo ne treba odustati i kad je najgore, ako ima i najmanje nade samo gurate… Sretno svima jos jednom od sveg srca ❤️
Cestitam i ja od ❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Rita, jesam li ti rekla da će to narasti. Ja sam isto takva bila prvi put - reko ništa od toga, pa to more injekcija, a to ništa ne raste. hehe, Sretnoooo na aspiraciji, neka ih bude i neka se fino plode.
Tuma, suosjećam kao low responderica sa niskim amh kada tu jednu čekaš kao ozeblo sunce, a ishod bude takav. Ja ti mogu samo savjetovat godišnji odmor jer smo moj mm i ja tako odlučili. Kljukam se vitaminima i pakiramo kofere. Baš sam si jučer rezervirala more :)
Bozma, nemoj sada misliti da su ne zrele i da se neće ploditi. Ušuškaj se u dekicu pod sedativima i čekaj svoje mrvice. Imaš ih pet, a ja mislim da će tvoj ishod biti na kraju čista peticaaaaa :)
Babylove, također čestitke. Uživajte, grlite se i mazite. Jedva čekam taj osjećaj - znam da će doći kad tad :)
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Flower mi se trenutno borimo sa nekom bakterijom pa pijemo antibiotik. Nadam se da bude nestala brzo da mozemo dalje. U planu smo za 9. mjesec opet kod Škvorca. Valjda nebudu opet odgađali :/
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Bozmaa kako je proslooo jesi bila???🙏❤
Jesam. 5 stanica. A kako im je dobar onaj koktelcic. Mislim da cu ovaj put i ja prespavat dan
Saavrsenoo 🎊🤗 toop koliko ih je ono bilo sve ukupno aaa koltecic cudooo🤣🤣 o da pajkit cess😘❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Flower mi se trenutno borimo sa nekom bakterijom pa pijemo antibiotik. Nadam se da bude nestala brzo da mozemo dalje. U planu smo za 9. mjesec opet kod Škvorca. Valjda nebudu opet odgađali :/
Joj to mi je jos najgore.. Kad povrh svih dijagnoza dodje jos i neka bestija koju nikako istjerati van.. Al dobro, ljeto si uzmite kao odmor za dusu i tijelo pa dalje samo jako 💪❤️
Bozma samo ti prespavaj cijeli dan. Regeneriraj se psihicki i fizicki, a onda ce ti ubrzo stic super vijesti. Zasluzila si to ❤️
Meto vracala sam ja i po dvije mrve. Tako da nemam nista protiv toga. Dapače, imam neki osjećaj da cemo mi imat blizance 🤪🙈
Cure jel bi se dalo zaključiti da je svaka barem treća trudnoća blizanačka?
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
VM sretno s betom 🍀🤞, javi nam
Tuma žao mi je 🙁. Sada samo hrabro dalje ipak ti je ovo prvi postupak kada gledaju kako reagiraš na koju terapiju... Doći će lijepi ishod samo ostani pozitivna i vjeruj u to 😘
Mara234 🙂 sretno s iščekivanjem 🍀
Anna20 žao mi je 🙁, nadam se da će slijedeći biti uspješan
Ike baš sam razmišljala o tebi, gdje si, kako si, u kojoj fazi... Kad evo te ❤️. Za smanjenje simptoma hipera trebaš piti puno tekućine (vode) i prati koliko mokriš. Još je dobro piti iso sport (ne gazirani)...tako su još cure s foruma prije savjetovale, a sada ih je već većina na ljepšim temama.
MimiDrimi vjerujemo u čuda 😀! Bilo bi lijepo da vam uspije u kućnoj radinosti
Joallina svakako se trebaš nadati, vidjeti ćeš na slijedećem uzv-u kako će biti. Ovo je ok veličina za 7DC. Sretno 🍀
Meto kada vi planirate u postupak?
Rita88 super! Sretno dalje 🍀🤞
Blacky89 znači sve je u najboljem redu ❤️, neka tako i ostane! A od petka si nam onda i zvanično trudnica 😍
Bozma 😍 držim fige za party u labosu 🤞🤞🤞
Kiky sretno ti, nadam se da će sve biti u redu. 🍀 A odgovoriti ti na pitanje iskreno ne znam, nisam upoznata s tom situacijom. Možda će cure znati.
Babylove čestitam draga! 💕💞❤️ Želim vam svu sreću, puno zdravlja i ljubavi, i tebi brz oporavak! Mazite se i pazite 🤗😘😘
Kod mene ostaje transfer po planu 30.6. Endometrij se malo zadebljao, sada je od 7,6 - 8,1 tako da smo povećali dozu estrofema.
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧