Anna20 zao mi je za negativnu betu 😞😘😘 ja bi prestala s terapijom s obzirom na rezultat. Drzi se i uskoro u nove borbe 💛
Mara234 zelim sreću ponajveću 🤗
Cure recite mi kako da se moze preventirati da ne dođe do hiperstimulacije? Znam da se bilo govorilo da se mora piskiti onoliko tekucine koliko se popije? Ima li tko savjet?
Pozdrav vam svima
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Hvala cure 😊 javim kako je proslo 😊
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
MakiSt i Flower pa vi ste trudne 😍😍😍😍😍😍 prelijepo ; cestitam 💛
Nije me bilo dugo na forumu i eto lijepih vijesti:)
Rita88 mislim da ce ti sve biti ok i da ce doci do punkcije, ja ne vidim razlog zasto bi odr odustao od postupka. Srecu ti zelim 🙏🏻💖
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
MakiSt i Flower pa vi ste trudne 😍😍😍😍😍😍 prelijepo ; cestitam 💛
Nije me bilo dugo na forumu i eto lijepih vijesti:)
Rita88 mislim da ce ti sve biti ok i da ce doci do punkcije, ja ne vidim razlog zasto bi odr odustao od postupka. Srecu ti zelim 🙏🏻💖
Hvala ti , samo mi fali koji milimetar za nastavak dalje, nadam se da ce ga sutra biti na uzv 🙏 javim sve :)
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita, meni su folikule skočile od 6 do 9 dc ajme. U tom periodu nisam imala uzv, kad ono dosla 9 i 10dc i bilo sve super. Imaj vjere 🙂😍
Tuma, oplodit će se i bit ce transfera, mi sa maleckim amh molimo za tu jednu kao ozeblo sunce. 🙂Mislim da ipak treba proći više od 40h da bi ti znali reci. Ja sam u sub u 9h ujutro imala aspiraciju, a tek u ponedjeljak poslije 11h su mi znali reci da je dobro 🙂
Bozma, sretno sutraa, da budu sve zrele, prave i kvalitetne i da se dobro oplode. Drzim ti figeeee 😉
Ja se kljukam vitaminima i kućna radinost, mada je moj mm azzo, a ja mali amh. 😂 Ovaj mjesec sam osjetila ovulaciju ajmeee, i bas sam bila 2 dana prije iste skroz sluzava. Ja se nadam nemogućem 🤪
Čekam nizak FSH u nekom od iducih ciklusa da me prime 😎🤓
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MimiDrimi, porazgovaraj malo o Estrofemu 7 dana prije M. Vidiš kod mene je imalo smisla, a negdje sam čitača da je to dobro za nas sa lošim odgovorom na stimulaciju.
Ja se od sinoć brinem da mi je loše dala štopericu, kopkalo me i išla sam sad napravit test na trudnoću i jedva se vidi crta. Puno jače crte su mi bile kad sam se sama ubola sa Brevactide 1500 7 dana od uboda. Sinoć nakon što me ubola mi se činilo da mi nije iglu zabola do kraja, a kad je otišla sam gledala bočicu i ostalo je tekućine. Pa ja ću se upucat, zašto nisam otišla na hitnu ili se sama ubola
MimiDrimi, porazgovaraj malo o Estrofemu 7 dana prije M. Vidiš kod mene je imalo smisla, a negdje sam čitača da je to dobro za nas sa lošim odgovorom na stimulaciju.
Ja se od sinoć brinem da mi je loše dala štopericu, kopkalo me i išla sam sad napravit test na trudnoću i jedva se vidi crta. Puno jače crte su mi bile kad sam se sama ubola sa Brevactide 1500 7 dana od uboda. Sinoć nakon što me ubola mi se činilo da mi nije iglu zabola do kraja, a kad je otišla sam gledala bočicu i ostalo je tekućine. Pa ja ću se upucat, zašto nisam otišla na hitnu ili se sama ubola
Tko te pikao? Ja sam išla kod one dezurne sestre gore na 4.kat, pretpostavljam da su te gore i poslali?
Probaj se ne brinut tak jako, sigurna sam da ce sve bit ok ipak imaš tucet jajca na raspolaganju ☺️🤞 Bit ce ih puno dobrih i oplođenih. Popij si pivicu veceras, pogledaj neku glupu seriju da te malo odvrati od overthinkanja. Drzim fige za sutra, javi nam carobnu brojku 🤞🙏♥️
Hvala, bas se mislim kako sam ocajna. I oad sve ide kako treba ja si nadjem razlog za brigu 😂. Ma susjeda je medicinska i prije bi mi dosla pa nije prvi put. Ali sinoc kad sam bacala te bocice vidila sam dajoj je ostalo toga i odmah me prespojilo na negativu 😂 a valjda je i normalno i predvidjeno da malo ostane
Bozma bit ce to sve ok, vidjet ces... ajd se malo opusti! Sta imas od toga sto razbijaš glavu sta je bilo jucer?!? Nit mozes ispravit nit mozes promijenit. Bilo proslo. Nadaju se najboljem ishodu. A za Brevactid 5000 valjda dr zna zašto ti je dao tu dozu. Nekad mi malo previse sumnjamo u njih. Vidiš da ti je do sada sve potrefio kako treba... Think pink!
Sortiraj odgovore
Najstariji