Cure bila sam na folikulometriji. Folikuli su super ali u nalazu mi pise blagi septum endometrija.... razdvaja se poprecno u obliku macjih ociju. Dali je neka od vas imala tu dijagnozu?
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav hrabrice i lavice... Uljecem samo da kazem da je moja lavica Dora stigla napokon na ovaj svijet.. Sa 41+1... U ponedjeljak iducirani naravno i uh.... Cura je stigla u utorak rano ujutro... Ali nema veze proslo je ona je tu... Gledam ju i ne vjerujem... Zelim vam od sveg srca isti takav smotuljak srece.. Svaka suza, prepreke i sve sto smo prosli vrijedilo je... Samo ne treba odustati i kad je najgore, ako ima i najmanje nade samo gurate... Sretno svima jos jednom od sveg srca ❤️
Pozdrav hrabrice i lavice… Uljecem samo da kazem da je moja lavica Dora stigla napokon na ovaj svijet.. Sa 41+1… U ponedjeljak iducirani naravno i uh…. Cura je stigla u utorak rano ujutro… Ali nema veze proslo je ona je tu… Gledam ju i ne vjerujem… Zelim vam od sveg srca isti takav smotuljak srece.. Svaka suza, prepreke i sve sto smo prosli vrijedilo je… Samo ne treba odustati i kad je najgore, ako ima i najmanje nade samo gurate… Sretno svima jos jednom od sveg srca ❤️
Cestitam 😘😘 uzivajte sad jedna u drugoj
Curee presretna sam, moji svi folikuli su preko noci buknuli. Imam ih 5 ziher za punkciju ( 14 mm-11dc) ostala dva su po 10 mm i endo mi je 8mm ,kaze da najvjerojatnije sutra stoperica i u subotu aspiracija. Vec sam se pomirila da odustajemo 😭 Jucer sam navalila na ananas , ciklu i pivu i stvarno ima nesto u tome. 🥰🥰 hvala vam na podrsci ovih dana i vama i curama s fejsa, neke su i ovdje aktivne neke nisu, pa pisem sve i tu i tamo. Ljubim vas 🥰
Saaavrsenoo👏👏🤗❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pozdrav hrabrice i lavice… Uljecem samo da kazem da je moja lavica Dora stigla napokon na ovaj svijet.. Sa 41+1… U ponedjeljak iducirani naravno i uh…. Cura je stigla u utorak rano ujutro… Ali nema veze proslo je ona je tu… Gledam ju i ne vjerujem… Zelim vam od sveg srca isti takav smotuljak srece.. Svaka suza, prepreke i sve sto smo prosli vrijedilo je… Samo ne treba odustati i kad je najgore, ako ima i najmanje nade samo gurate… Sretno svima jos jednom od sveg srca ❤️
Jojoooj ceseitkeee😍😍😍🎊🎊🎊❤ uzivajte sada 😘😘😘🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bozmaa kako je proslooo jesi bila???🙏❤
Meto kakva je situacija kod tebe ako sam dobro pohvatala idete u prirodnii ?🤗🙏❤
Jesam. 5 stanica. A kako im je dobar onaj koktelcic. Mislim da cu ovaj put i ja prespavat dan
Jesam. 5 stanica. A kako im je dobar onaj koktelcic. Mislim da cu ovaj put i ja prespavat dan
Jooooooj bozma bas navijam za tebeeee 🖤🖤👶
Babylove čestitam 💕 čuvajte se, mazite i pazite :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji