Bozma, meni je preporucila Femoston-kombinaciju Estradiola i didrogesterona(progesteron), a ne cisti estradiol jer je meni progesteron niži. Ako se ne spusti, morat cu to popit iako ne zelim.
Ps-ne brini se za stopericu. Sve ti je sada drugacije, a sve daje jako dobre rezultate. Biti ce tako i u nastavku. Javi sutra kako je proslo. Ovo je tvoj ciklus 😉😘
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Hvala MimiDrimi, javim sutra jel ima sta od te stanice ili nista....sretno, tko ce ga znati, nekima se potrefi i u kucnoj radinosti, tu je stvarno sve stvar srece 😊 drzim fige!🤞🙏
Bozma mislim da ne trebas brinuti, ovo je definitivno tvoj ciklus i vjerujem da ce stanje sutra biti odlicno!🥰 javi kako je proslo i sretno!🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure pisala sam na face ali ću i tu, možda vi curke imate više znanja. Prva stimulacija, 5 dana menopur 300, na prvoj folikulometriji na svakom jajniku po jedan folikul, 12 i 15 mm. I na jednom cista + slobodna tekućina. Izbadili mi estradiol i dali cetrotide i još menopura pa sutra opet ultrazvuk. Ja ništa ne kužim veličine tih folikula... ne znam dal da se nadam da će tu nešto biti 😖 Mislim naravno da se nadam🤣 ali realno jel to ima ikakvog smisla?!
MimiDrimi, porazgovaraj malo o Estrofemu 7 dana prije M. Vidiš kod mene je imalo smisla, a negdje sam čitača da je to dobro za nas sa lošim odgovorom na stimulaciju.
Ja se od sinoć brinem da mi je loše dala štopericu, kopkalo me i išla sam sad napravit test na trudnoću i jedva se vidi crta. Puno jače crte su mi bile kad sam se sama ubola sa Brevactide 1500 7 dana od uboda. Sinoć nakon što me ubola mi se činilo da mi nije iglu zabola do kraja, a kad je otišla sam gledala bočicu i ostalo je tekućine. Pa ja ću se upucat, zašto nisam otišla na hitnu ili se sama ubola
Tko te pikao? Ja sam išla kod one dezurne sestre gore na 4.kat, pretpostavljam da su te gore i poslali?
Probaj se ne brinut tak jako, sigurna sam da ce sve bit ok ipak imaš tucet jajca na raspolaganju ☺️🤞 Bit ce ih puno dobrih i oplođenih. Popij si pivicu veceras, pogledaj neku glupu seriju da te malo odvrati od overthinkanja. Drzim fige za sutra, javi nam carobnu brojku 🤞🙏♥️
Hvala, bas se mislim kako sam ocajna. I oad sve ide kako treba ja si nadjem razlog za brigu 😂. Ma susjeda je medicinska i prije bi mi dosla pa nije prvi put. Ali sinoc kad sam bacala te bocice vidila sam dajoj je ostalo toga i odmah me prespojilo na negativu 😂 a valjda je i normalno i predvidjeno da malo ostane
Bozma nemoj da te to zamara i meni je jefnom na hitnoj ovoj ostalo mrvicu i isto mi se cinilo da me nije dobro ubols i bila nrka sta nije ni znala sta je stoperica i kako se daje cak sam joj ja pomogla smuckati nije bilo doktorice a ta sestra bila nova i opet mi na kraju sve bilo ok😁😊 tako da lipo pajki odmori i sutra javi obaveznoo🤗🙏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Kod mene nema lijepih vijesti nazalost. Stanica se nije oplodila jer je bila nezrela....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Kod mene nema lijepih vijesti nazalost. Stanica se nije oplodila jer je bila nezrela….
Jako mi je žao hrabro naprijed
Tuma zao mi je.😔 Nezz zasto lazu pacijente, na zalost bilo mi glupo pisati jer se nekoliko sati nakon sto se spoje jajna stanica i spermij treba se vec vidjeti da je doslo do oplodnje, e sad hoce se nastaviti dijeliti to nitko ne zna. . Grlim💜
MimiDrimi hahaha tako se i ja nadam i zivim kao da sam trudna dok ne dobijem🙈 Sutra je dan za M, vec me lagano bolucka a ja i dalje vjerujem da mozemo prirodno💆😁
Bozma sretno🤞💜
Blacky ima li vijesti novih, kako napreduju embriji?🤗
Joallina folikuli su uredne velicine, cistu mozda izvuku i na aspiraciji, a za slobodnu tekucinu ce netko vec reci nesto vise, tu se ne razumijem bas🤷♀️ Sretno danas, javi nam se🤞😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji