Tuma zao mi je 😞 saljem zagrljaje
Meto, biologica kada me zvala je rekla da u petak imamo transfer, jedino ako dodje do nekih velikih promjena (jucer je otvarala i gledala ponovo) da ce me zvat pa cemo imat ranije transfer. Tako da sam se ja molila da ona mene ne zove 😂, nije zvala znaci sve ide ok 👏🏼🙏
Kod mene nema lijepih vijesti nazalost. Stanica se nije oplodila jer je bila nezrela….
bzvz. žao mi je😞 Sad odbolovat pa dalje, nema druge😘
Curee presretna sam, moji svi folikuli su preko noci buknuli. Imam ih 5 ziher za punkciju ( 14 mm-11dc) ostala dva su po 10 mm i endo mi je 8mm ,kaze da najvjerojatnije sutra stoperica i u subotu aspiracija. Vec sam se pomirila da odustajemo 😭 Jucer sam navalila na ananas , ciklu i pivu i stvarno ima nesto u tome. 🥰🥰 hvala vam na podrsci ovih dana i vama i curama s fejsa, neke su i ovdje aktivne neke nisu, pa pisem sve i tu i tamo. Ljubim vas 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hvala vam svima, puno znaci podrska od vas zena koje prolazite kroz iste stvari i znate osjecaj.❤ Uzela sam sve vitamine, moram jos maticnu kupit. Dr je rekla da mogu opet s 2.ciklusom ici, ali razmisljam dal da idem s tim ili s 3.jer bi za vrijeme drugog trebala na more i mislim da bi i muzu i meni dobro doslo da se opustimo...
Uzasan je osjecaj, pocela sam cvilit kod dr u ordinaciji kao beba😰al dobro, sta je tu je, pucat cu se s vitaminima, maticnom, pazit na tijelo, malo se probat opustit tijekom ljeta i probat opet....
Rita88 odlicno, drago mi je da su se tako lijepo razvili 🥰😍
Bozma nadam se da je sve super proslo 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Blacky neka si joj rekla, nema zvanja😂
imas li u planu vratiti dvije mrve ili pustiti da oni odluce? 🤗
Tuma ako idete na more uzmi si vremena za opustanje i barem na kratko odmoriti od svega, uostalom treba tri mjeseca za nabildati stanice tako da ti zelim ugodan GO jer dogodine bas i neces moci ici😉
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Tuma, zao mi je. Nisu onda i drugi folikuli bili prazni nego je rano aspiracija pa se nisu stigle stanice odvojit od stijenke folikula.
Rita jesmo ti rekle. Samo ti po pivi za folikule i cikli za endometrij
Evo ja sam gotova, jos me lagano manta. 5 stanica Samo da nisu nezrele s obzirom da nisu svi folikuli bili puni
Meto vracala sam ja i po dvije mrve. Tako da nemam nista protiv toga. Dapače, imam neki osjećaj da cemo mi imat blizance 🤪🙈
Kod mene nema lijepih vijesti nazalost. Stanica se nije oplodila jer je bila nezrela….
Zaao mi je Tuma☹☹😢 tocno znam kako ti je samo nastoj smirit se i hrabro dalje saljem veliki zagrljaj🤗❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Tuma zao mi je 😞 saljem zagrljaje
Meto, biologica kada me zvala je rekla da u petak imamo transfer, jedino ako dodje do nekih velikih promjena (jucer je otvarala i gledala ponovo) da ce me zvat pa cemo imat ranije transfer. Tako da sam se ja molila da ona mene ne zove 😂, nije zvala znaci sve ide ok 👏🏼🙏
Suuuuper Blacky89 bit ce to savrsenoi vjetujem u vase plusiceee🤗❤🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji