Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    17. Lipanj 2020. 12:02

Chloe18

avama

Chloe18

Curke,ima li koja da je na sv.duhu u postupku? Mi smo dobili uputnicu za humanu reprodukciju i sad sam u dilemi gdje ici,spermiogram smo radili na sv.duhu i muzu se sviđa tamo 😄 plus sta mi je najbliža bolnica,ali ne znam koliko dugo se ceka,pogotovo sad zbog korone,kakvi su dokt itd svaka informacija je dobro dosla :) sretno svima koji cekaju plusice,drzim fige da ih brzo docekate :)

Evo ja sam na Sv duhu. Nekih 2 tjedna vam se ceka na konzultacije, a za postupak sad ne znam, ali mislim da se ne ceka brzo

Hvala, krajem mjeseca su nam konzultacije pa cemo vidjet sta dalje,nisam se pripremila da ce bit tako brzo 🙊 ti si u postupku ili si tek krenula?

Ja sam od 10 mj prosle god u postupku. Sada zavrsavam 2 ivf. 

MaloTele
    17. Lipanj 2020. 12:02

MakiST

Chloe18

MakiST

Chloe18 Rh faktorje samo za tebe ,(nas nisu trazili za muža) markeri oboje + njegov spermiogram i to je u biti to za muža. Mozes traziti i svog gin sve uputnice sad pa napraviti, ako ti je gin ok i razuman. Mi smo ove stvari privatno napravili da ne čekamo, a hormone mi je dr na konzultacijama napisala na 1 papir sve koje trebam, cekala sam m i napravila ih 2.dan pa joj naknadno donijela. Znaci za prvi pregled ne bi bilo lose: Muž- markeri na hepatitis i spermiogram
    Ti- AntiMillerov Hormon, Papa, Brisevi, Markeri i Rh Faktor
    Ponesi i kopiju vjenčanog lista ako imaš ili potvrdu o vanbračnoj zajednici.

Vec na temelju toga ti dr moze odredit protokol i upisati vas u postupak. 🤞🤞

Okej odlicno hvala, zvat cu svog ginek pa se nadam da ce mi dat uputnice, samo jos jedno pitanje,oprosti ako sam dosadna, na njegovom spermiogramu pise da je potrebno uraditi mikrobiološku analizu urina i ejakulata, to je radio vec nakon prvog spermiograma i nalazi su bili uredni, da li da ponovi to sad ponovno prije konzultacija? Htjela bi da skupimo sto vise papira prije konzultacija da krenemo sto prije 😊
    Chloe18 ne brini ništa 😁 Muž to ne treba ponavljati, za njega je doslovno najbitnije da ima 1 zdravi spermij. Vrlo brzo ces shvatiti da je skoro pa nebitan u cijelom ovom ludilu 😂😂.

Haha to sam skužila da je skoro nebitan 😂😂😂 valjda ce nas pogodit taj jedan barem,nadam se da nismo tolki baksuzi bas 🙊 ugl hvala ti puno za pomoc, ako ST iz nicka znaci da si iz Splita imas kavu od nas kad i ako dodemo na ljeto 😊😊🥰 vidjet ćemo kako cemo i sta cemo sad s tim postupkom 😄
    A kakva je kod tebe situacija,u kojoj si ti fazi? 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• avama
    17. Lipanj 2020. 12:04

avama

Chloe18

avama

Chloe18

Curke,ima li koja da je na sv.duhu u postupku? Mi smo dobili uputnicu za humanu reprodukciju i sad sam u dilemi gdje ici,spermiogram smo radili na sv.duhu i muzu se sviđa tamo 😄 plus sta mi je najbliža bolnica,ali ne znam koliko dugo se ceka,pogotovo sad zbog korone,kakvi su dokt itd svaka informacija je dobro dosla :) sretno svima koji cekaju plusice,drzim fige da ih brzo docekate :)

Evo ja sam na Sv duhu. Nekih 2 tjedna vam se ceka na konzultacije, a za postupak sad ne znam, ali mislim da se ne ceka brzo

Hvala, krajem mjeseca su nam konzultacije pa cemo vidjet sta dalje,nisam se pripremila da ce bit tako brzo 🙊 ti si u postupku ili si tek krenula?

Meni je moja dr dala uputnice pa sam sa svime dosla na konzultacije i onda odmah mozea u postupak.

MaloTele
    17. Lipanj 2020. 12:06

avama

Chloe18

avama

Chloe18

Nadam se da ce ti ovaj bit dobitan 😊😊 ja se nekako jos nadam da ce nam samo 1 bit dovoljan :) ali samse i nadala da necemo morat na humanu pa eto nas, tako da moje nadanje nije mjerodavno, tebi u svakom slučaju drzim fige 🤞🤞🤞😊

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    17. Lipanj 2020. 12:09

avama

avama

Chloe18

avama

Chloe18

Meni je moja dr dala uputnice pa sam sa svime dosla na konzultacije i onda odmah mozea u postupak.

Meni je moj samo poslao mail da uzmem uputnicu za humanu kod sestre radi daljnje obrade, nista drugo, ali pitat cu svakako,nemam sta izgubiti 

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

17. Lipanj 2020. 12:11

darliv

Sanjich🤞🤰

Brzinsko pitanje za nase iskusne curke tu.. Isla sam na briseve.. Oni nemogu ostetit sta ako sam npr trudna a da neznam 🤦‍♀️

Koliko znam kod nas rade briseve npr kad dođes prijaviti trudnocu i tada idu provjeriti jel sve ok, tako da vjerujem da sam postupak uzimanja ne moze ugroziti trudnoću.. 😊

Znas ono kad ti je to logico al ti treba netko samo da kaze 🤦‍♀️ hvalaa

MaloTele
    17. Lipanj 2020. 12:22

MakiST

Chloe18

MakiST

Chloe18

MakiST

Chloe18 Rh faktorje samo za tebe ,(nas nisu trazili za muža) markeri oboje + njegov spermiogram i to je u biti to za muža. Mozes traziti i svog gin sve uputnice sad pa napraviti, ako ti je gin ok i razuman. Mi smo ove stvari privatno napravili da ne čekamo, a hormone mi je dr na konzultacijama napisala na 1 papir sve koje trebam, cekala sam m i napravila ih 2.dan pa joj naknadno donijela. Znaci za prvi pregled ne bi bilo lose: Muž- markeri na hepatitis i spermiogram
    Ti- AntiMillerov Hormon, Papa, Brisevi, Markeri i Rh Faktor
    Ponesi i kopiju vjenčanog lista ako imaš ili potvrdu o vanbračnoj zajednici.

Vec na temelju toga ti dr moze odredit protokol i upisati vas u postupak. 🤞🤞

Okej odlicno hvala, zvat cu svog ginek pa se nadam da ce mi dat uputnice, samo jos jedno pitanje,oprosti ako sam dosadna, na njegovom spermiogramu pise da je potrebno uraditi mikrobiološku analizu urina i ejakulata, to je radio vec nakon prvog spermiograma i nalazi su bili uredni, da li da ponovi to sad ponovno prije konzultacija? Htjela bi da skupimo sto vise papira prije konzultacija da krenemo sto prije 😊
    Chloe18 ne brini ništa 😁 Muž to ne treba ponavljati, za njega je doslovno najbitnije da ima 1 zdravi spermij. Vrlo brzo ces shvatiti da je skoro pa nebitan u cijelom ovom ludilu 😂😂.

Haha to sam skužila da je skoro nebitan 😂😂😂 valjda ce nas pogodit taj jedan barem,nadam se da nismo tolki baksuzi bas 🙊 ugl hvala ti puno za pomoc, ako ST iz nicka znaci da si iz Splita imas kavu od nas kad i ako dodemo na ljeto 😊😊🥰 vidjet ćemo kako cemo i sta cemo sad s tim postupkom 😄
    A kakva je kod tebe situacija,u kojoj si ti fazi?

Prije tocno tjedan dana dobila prvu pozitivnu betu, tako da sad heklam jos tjedan dana do prvog uzv 💆‍♀️💆‍♀️. Zato sam tako aktivna na forumu, da zaboravim da čekam nešto i sama 😂. Inače smo u poliklinici Cito tu u St. I sama sam prije točno godinu dana upala u MPO i bila izbezumljena, al na ovom forumu pronašla sve informacije, utjehu i razumijevanje od prvog dana 😁🥰.

Ajmeeee cestitam 🥰😊  samo se zabavi s necim i pokusaj ne razm puno o uzv, cisto da ti vrijeme brze prođe 😊 iz kojeg postupka ste uspjeli? I koja vam je dijagnoza bila? Nama je trenutno samo taj spermiogram pa samo cekam da nam jos nekaj nađu putem,vec mi je i ovo grozno samo po sebi,svi oko mene trudni iz prvog pokušaja a ja se mucim 🙊 bas bude obeshrabrujuce

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

• anna20
    17. Lipanj 2020. 12:23

Chloe18

anna20

Chloe18

Pozdrav… mi smo na sv.duhu.. evo sad smo u cekanju plusica… doktori su stvarno super i ne ceka se dugo.. za prve konzultacije smo cekali nekih 2 tjedna.. sve je islo jako brzo, jedino sto je suprug morao na biopsiju jer nismo imali spermice, to se cekalo 2 mj… inace kad god sam zvala da dodemo s nalazima kroz nekih tjedan dana smo bili naruceni… mi smo kod doktorice Turudic i stvarno je divna zena… svakom bi preporucila… eto😉

Zvala jucer, narucili su nas za 2 tjedna,nekako sam mislila da se duze ceka.. koliko traju konzultacije otprilike, pitam jer ako traje duže od 45min da tražim slob dan na poslu.. mm ima azthenozoospermiu, ja sam samo radila briseve (koji su uredni) i cim je vidio njegov nalaz odma nam je dao uputnicu za humanu, tako da u principu ni nemam nista drugo od svojih nalaza, jedino papu cekam,valjda Ce Doc do konzultacija, to ce mi tamo reci di i sta kako dalje? Koliko god mislim da sam psihički pripremna zapravo sam skroz izgubljena :s
    Tebi je to prvi postupak? Sretno s plusicem, nadam se da ces ga docekati 😊🥰😍

Je, prvi postupak... s obzirom na njehovu dijagnozu vjerovatno cete ici istim putem kak i mi😉 tam kad dodes dobijes popis sta sve trebas od nalaza, al to sve mozes povadit kroz cca 2 tjedna i manje cak... nama su prve konzultacije trajale nekih sat vremena, al to ovisi koliko ih ispitujes😅😅  krenuli smo bili u 12 mj, al z bog korone 3 mjeseca se nist nije desavalo... sretno🥰🥰

MaloTele
    17. Lipanj 2020. 12:32

anna20

Chloe18

anna20

Chloe18

Pozdrav… mi smo na sv.duhu.. evo sad smo u cekanju plusica… doktori su stvarno super i ne ceka se dugo.. za prve konzultacije smo cekali nekih 2 tjedna.. sve je islo jako brzo, jedino sto je suprug morao na biopsiju jer nismo imali spermice, to se cekalo 2 mj… inace kad god sam zvala da dodemo s nalazima kroz nekih tjedan dana smo bili naruceni… mi smo kod doktorice Turudic i stvarno je divna zena… svakom bi preporucila… eto😉

Zvala jucer, narucili su nas za 2 tjedna,nekako sam mislila da se duze ceka.. koliko traju konzultacije otprilike, pitam jer ako traje duže od 45min da tražim slob dan na poslu.. mm ima azthenozoospermiu, ja sam samo radila briseve (koji su uredni) i cim je vidio njegov nalaz odma nam je dao uputnicu za humanu, tako da u principu ni nemam nista drugo od svojih nalaza, jedino papu cekam,valjda Ce Doc do konzultacija, to ce mi tamo reci di i sta kako dalje? Koliko god mislim da sam psihički pripremna zapravo sam skroz izgubljena :s
    Tebi je to prvi postupak? Sretno s plusicem, nadam se da ces ga docekati 😊🥰😍

Je, prvi postupak… s obzirom na njehovu dijagnozu vjerovatno cete ici istim putem kak i mi😉 tam kad dodes dobijes popis sta sve trebas od nalaza, al to sve mozes povadit kroz cca 2 tjedna i manje cak… nama su prve konzultacije trajale nekih sat vremena, al to ovisi koliko ih ispitujes😅😅 krenuli smo bili u 12 mj, al z bog korone 3 mjeseca se nist nije desavalo… sretno🥰🥰

A koji je to tocno put? 😄 Kolko sam skuzila inseminacija ne dolazi u obzir zbog loseg spermiogram,znaci preostaje ivf,icsi al ja se izgubim u desifriranju prirodnog postupka, stimulirnog,blago stimuliranog itd 😂 ma samo da nam ne kazu da nemamo pravo na mpo,nekako me toga strah, neznam zasto xd kad ces ti znat rezultate?

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    17. Lipanj 2020. 12:35

MakiST

Chloe18mi oboje imamo problem, pa nam je trebalo 5.puta da upali 😁 al evo, upalilo je pa se ne vraćam na ono što je bilo 🙈. Bit će sve ok, javi nam kad prođu konzultacije! 🥰🤞

Hahaha bitno da je uspjelo, super mi je kad procitam da se nešto lijepo događa,nekako me ispuni nadom da ima nade i za nas 😊😊 ocuu,i ti javi kad obavis uzv, a do tad udri heklaj 😂😘😍

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.