Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maringa
    16. Lipanj 2020. 19:58

Luna55

Bok drage, zanima me jeli koja od vas isla na postupak potpomognute oplodnje u polikliniku beta plus u zagrebu? Mislim da cu i ja morati na potpomognutu pa neznam koja je klinika dobra u Hrvatskoj?jer citam da ih ima jako puno..🤔

Pozdrav, Luna55. Mi smo bili u postupku u poliklinici Betaplus. Nama je postupak bio uspjesan i dobili smo bebicu..i da nije bio uspjesan prvi postupak kod njih, ponovno bi isli tamo jer su stvarno svi profesionalni, ljubazni...sve ti kazu objasne..za razliku od prve klinike koja je bila susta suprotnost. I ta klinika je bila privatna, ali razlika u pristupu puuuno drugacija i daleko losiji odnos prema pacijentu. Ali, to je nase misljenje, naravno da ce nam uvijek najbolja klinika biti ona u kojoj ostvaris trudnocu. Ipak, za svoj (nemali) novac morate sami donijeti odluku kamo ici, a danas je stvarno puno privatnika i tesko je odluciti kod koga otici. Sretno u svakom slucaju i da bebica brzo dodje😊

• zzz25
    16. Lipanj 2020. 20:03

Bozma

zzz25

https://m.imgur.com/a/R5t674I
    Hvala puno, evo link nadam se da je ok

a ja vidim crtu, znam koliko je teško uslikati i da se uživo bolje vide, pa ti čestitam

Hvala :)

• Luna55
    16. Lipanj 2020. 20:25

maringa

Luna55

Bok drage, zanima me jeli koja od vas isla na postupak potpomognute oplodnje u polikliniku beta plus u zagrebu? Mislim da cu i ja morati na potpomognutu pa neznam koja je klinika dobra u Hrvatskoj?jer citam da ih ima jako puno..🤔

Pozdrav, Luna55. Mi smo bili u postupku u poliklinici Betaplus. Nama je postupak bio uspjesan i dobili smo bebicu..i da nije bio uspjesan prvi postupak kod njih, ponovno bi isli tamo jer su stvarno svi profesionalni, ljubazni…sve ti kazu objasne..za razliku od prve klinike koja je bila susta suprotnost. I ta klinika je bila privatna, ali razlika u pristupu puuuno drugacija i daleko losiji odnos prema pacijentu. Ali, to je nase misljenje, naravno da ce nam uvijek najbolja klinika biti ona u kojoj ostvaris trudnocu. Ipak, za svoj (nemali) novac morate sami donijeti odluku kamo ici, a danas je stvarno puno privatnika i tesko je odluciti kod koga otici. Sretno u svakom slucaju i da bebica brzo dodje😊

Drago mi je zbog vas🤗👍morat cemo napraviti termin za konzultacije, samo neznam kakva ke procedura jer ne zivim u Hrvatskoj.

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

• anna20
    16. Lipanj 2020. 20:26

Chloe18

Curke,ima li koja da je na sv.duhu u postupku? Mi smo dobili uputnicu za humanu reprodukciju i sad sam u dilemi gdje ici,spermiogram smo radili na sv.duhu i muzu se sviđa tamo 😄 plus sta mi je najbliža bolnica,ali ne znam koliko dugo se ceka,pogotovo sad zbog korone,kakvi su dokt itd svaka informacija je dobro dosla :) sretno svima koji cekaju plusice,drzim fige da ih brzo docekate :)

Pozdrav... mi smo na sv.duhu.. evo sad smo u cekanju plusica... doktori su stvarno super i ne ceka se dugo.. za prve konzultacije smo cekali nekih 2 tjedna.. sve je islo jako brzo, jedino sto je suprug morao na biopsiju jer nismo imali spermice, to se cekalo 2 mj... inace kad god sam zvala da dodemo s nalazima kroz nekih tjedan dana smo bili naruceni... mi smo kod doktorice Turudic i stvarno je divna zena... svakom bi preporucila... eto😉

🍀🐞MISS🐞🍀
    16. Lipanj 2020. 20:30

Makarska

Ako se odlucimo opet,barem znamo koje su nam inekcije odgovarale i bile dobitne.Po meni je tu biolog puno vazan i da je dobar,ja sam bila kod dr.Baranovic koja je malo reci odlicna,stvarno ja nema nista lose za reci za te ljude jer su prije svega ljudi,doktorica je samnom i plakala a i kasnije se smijala,sta mogu reci i za dr.Poljaka koji svima izgleda neznam ni ja kako,ja sam kod njega isla sa osmjehom i uvik vesela i zazo jer sam virovala da je odlican doktor i da ce nam pomoci,e kad se i on nasalija i nasmija,to je tek smisno bilo jer je uvik ozbiljan i ljudi ga krivo protumace.Uglavnom uvik ici pozitivno i virovati

Nisam u toku ovo vezano za biologa? Trebam li kod njega ici i zasto?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    16. Lipanj 2020. 21:06

Bozma

Nikitta,da, Bemfola 300 do jučer, od danas je Pergoveris 150 i Bemfola 75. Od danas je ipak malo manja doza nego ovo šta sam do sad primala. Samo da ne propadnu kao i prošli mjesec jer ako sad budem bez folikula sigurno se više neće zajebavat s menom nego samo preporučit donaciju i adio. Ne bi me ni sad primili da nije bilo corone i prednosti ovima sa niskim AMH.
    Ako sad ne reagiram na stimulaciju ili budu neki loši embriji i ja kapituliram. Nisam inače tip osobe koji lako odustaje, ali moram negdje postavit granice, pa ne mogu ovako do 50-te

Ja tu terapiju inace sam imala uvjek kod svojee 😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

faith
    16. Lipanj 2020. 21:10

Sanjich🤞🤰

Faith ne odustaj! 3 potupka imas novija.. Ako si prije dala sansu za vise daj i ovak put.. Drugi partner zasluzuje.. I ti zasluzujes 💓 daj si malo odmora al neka ovo ne bude kraj.. Svi smo uz tebe odmori malo i od foruma i svega i vrati se jača.. A cuda se dogadjaju imamo tu milion dokaza ne gubi nadu.

Bella strasno mi je zao, ja imam ptsp od toga i bas se bojim da mi se ne ponovi napad.. A jos vise da se ne ponovi ako budem T… Reci svakako doktorima oni znaju najbolje.. Ja sam cula da zna bit pobacaj ukoliko se dogodi jak napad bubreznih kolika pa vjerujem i da ta bol kad nisi trudan utjece na zacece.. Ipak je tijelo u boli i grcu.. Ja prosli mj nisam mogla mislit na nis kad me uhvatilo.

Sanjich draga dala sam sve od sebe
    Danas me i dr nazvao i slaze se s menom,predlaze mi donaciju j.s u Prag il Makedoniju
    Al ne mogu ni finsncijski nit to u glavi poslozit
    Uffff tesko je sve ovo😢
    Sve dok ima taj tracak nade je  lakse

16. Lipanj 2020. 21:11

Bozma

belaaa, kad si opet na UZV? reci joj to za kamenac svakako. Znam da si nestrpljiva, ali ako utječe na sad ovo bolje da odradiš taj prirodnjak kad budeš odmornija i ne pod tolikim stresom.

Hocu  obavezni  ali moram viditi i radi stanica ako su ok i ima ih nebi htjlea da ode sve u vodu ipak sam femare pila i sve i vidit cemo u Cetvrtak sta je s folikulima pa cemo bit pametniji  dali se moze zamrznuti itd ako dodje do oplodnje i sve

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

16. Lipanj 2020. 21:12

zzz25

https://m.imgur.com/a/R5t674I
    Hvala puno, evo link nadam se da je ok

Cestitkeee🎊😘🙏

16. Lipanj 2020. 21:14

faith

Sanjich🤞🤰

Faith ne odustaj! 3 potupka imas novija.. Ako si prije dala sansu za vise daj i ovak put.. Drugi partner zasluzuje.. I ti zasluzujes 💓 daj si malo odmora al neka ovo ne bude kraj.. Svi smo uz tebe odmori malo i od foruma i svega i vrati se jača.. A cuda se dogadjaju imamo tu milion dokaza ne gubi nadu.

Bella strasno mi je zao, ja imam ptsp od toga i bas se bojim da mi se ne ponovi napad.. A jos vise da se ne ponovi ako budem T… Reci svakako doktorima oni znaju najbolje.. Ja sam cula da zna bit pobacaj ukoliko se dogodi jak napad bubreznih kolika pa vjerujem i da ta bol kad nisi trudan utjece na zacece.. Ipak je tijelo u boli i grcu.. Ja prosli mj nisam mogla mislit na nis kad me uhvatilo.

Sanjich draga dala sam sve od sebe
    Danas me i dr nazvao i slaze se s menom,predlaze mi donaciju j.s u Prag il Makedoniju
    Al ne mogu ni finsncijski nit to u glavi poslozit
    Uffff tesko je sve ovo😢
    Sve dok ima taj tracak nade je lakse

Draga faith samo lipo sada misli malo na sebe i odmori od svega prespavaj i bit ce lakse tada kad malo se sve slegne grlimmm jakoo jako mi je tesko kad sve ovo citam😢☹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.