Faith, ja sam u slicnoj kaši kao i ti i nekako mi je tesko odlucit se za donaciju, ima tu toliko toga. Nije samo to sto nece imat moje gene, do toga mi nije uopce nego ima toliko drugih stvari. Kad odmoris stvari ce ti malo sjest na svoje mjesto. Ja pratim i temu potpomognuta u ceskoj i nekako sam sve vise misljenja da bi radije odvrtila 4-5 ili mozda vise postupaka za te novce sa svojim stanicama i uz to uzela sve sto se moze od ovih dodatnih metoda koje smo vec spominjali. U pragu u zadnje vrijeme nekako dobiju malo stanica i embrija, a u makedoniji rade sa smrznutim stanicama, pa dok ih odmrznu opet malo ostane....ne znam....to je moje misljenje. Kuzim te i za posao...nitko niti ne zove na razgovore.
Belaaa i kako si to inace reagirala na tu stimulaciju? Koliki ti je AMH? Koliko inace imas folikula na prvom uzv kad si u stimulaciji?
Ako se odlucimo opet,barem znamo koje su nam inekcije odgovarale i bile dobitne.Po meni je tu biolog puno vazan i da je dobar,ja sam bila kod dr.Baranovic koja je malo reci odlicna,stvarno ja nema nista lose za reci za te ljude jer su prije svega ljudi,doktorica je samnom i plakala a i kasnije se smijala,sta mogu reci i za dr.Poljaka koji svima izgleda neznam ni ja kako,ja sam kod njega isla sa osmjehom i uvik vesela i zazo jer sam virovala da je odlican doktor i da ce nam pomoci,e kad se i on nasalija i nasmija,to je tek smisno bilo jer je uvik ozbiljan i ljudi ga krivo protumace.Uglavnom uvik ici pozitivno i virovati
Nisam u toku ovo vezano za biologa? Trebam li kod njega ici i zasto?
Dr.Baranovic je biologinja i ona spaja u laboratoiju nasa jajsca i spermice ,bira najbolje i spaja ih ...ne znam kako u bolnicama ide,ali ode privatno ona je dosla kod mene objasnila mi koliko i sta je uspila i kako ide dalje,kako se razvija.Naravno da je bitna,ona bira najbolje i spaja
Cure low-responderice, što mislite o stimulaciji menopur 300. Dobila sam to za 2.-6. dan ciklusa, prva stimulacija na pragu 40. Amh i ostalo u potpisu. Jeste imali iskustva s tim? Dali su mi do znanja izmedju redaka da ne očekujem puno (čak je i na prvim konz. decentno spomenuta donacija j.s.). Nemam pojma kaj me sad čeka. Preksutra prvo pikanje. Samo da baš ne bude nula stanica🙈
Cure low-responderice, što mislite o stimulaciji menopur 300. Dobila sam to za 2.-6. dan ciklusa, prva stimulacija na pragu 40. Amh i ostalo u potpisu. Jeste imali iskustva s tim? Dali su mi do znanja izmedju redaka da ne očekujem puno (čak je i na prvim konz. decentno spomenuta donacija j.s.). Nemam pojma kaj me sad čeka. Preksutra prvo pikanje. Samo da baš ne bude nula stanica🙈
Slicno kao ja, samo moj FSH je na prvom nalazu bio preko 16, a LH preko 18 (znaci jos gori slucaj nego ti, jedna dr.mi je rekla kad su oba povisena gotov si, menopauza)U bolnici ni cut za postupak. Prva stimulacija ovo sto si ti dobila, na kraju 5 stanica, bile su vecinom nezrele ali smo dobili 2 ok embrija, 8 i 6 stanica transfer 3 dan. Drugi put ista stimulacija, 6 stanica, 4 oplodjene, pustili ih do 5 dana i dobili dvije blastice. Tada sam isto imala 39, skoro 40, nisam zatrudnila, ali eto meni je ta stimulacija odgovarala, nadam se da ce i tebi i da ce tvoja beta bit pozitivna.
Kad ti je prvi UZV?
Slicno kao ja, samo moj FSH je na prvom nalazu bio preko 16, a LH preko 18 (znaci jos gori slucaj nego ti, jedna dr.mi je rekla kad su oba povisena gotov si, menopauza)U bolnici ni cut za postupak. Prva stimulacija ovo sto si ti dobila, na kraju 5 stanica, bile su vecinom nezrele ali smo dobili 2 ok embrija, 8 i 6 stanica transfer 3 dan. Drugi put ista stimulacija, 6 stanica, 4 oplodjene, pustili ih do 5 dana i dobili dvije blastice. Tada sam isto imala 39, skoro 40, nisam zatrudnila, ali eto meni je ta stimulacija odgovarala, nadam se da ce i tebi i da ce tvoja beta bit pozitivna.
Kad ti je prvi UZV?
Mislim da su rekli 7. dan ciklusa prvi ultrazvuk. Još sutra moram nazvati da potvrde, jer sam nenadano večeras dobila mengu, uranila, došla 24. dan ciklusa (to me odmah prenerazi jer znam da to nisu dobri znakovi😔).
Nemam pojma koja je dalje procedura. Jako sam uzbudjena. Sva sam neki miks nerealnih očekivanja i svjesnosti da ovo vrlo lako može ispast katastrofa. Užasno sam pozitivna i negativna u isto vrijeme😁 Ne znam jel ima još takvih histeričnih ko ja😊
Bozma al nemaš endometriozu jelda?
(Znam da je neka cura osim Nikite bila isto s endo)
Najviše strepim da će mi ona sj**** stanice..
Joallina, koliko znam nemam je. Sretno i javljaj! Vjerujem da ce bit OK
Faith, ja sam u slicnoj kaši kao i ti i nekako mi je tesko odlucit se za donaciju, ima tu toliko toga. Nije samo to sto nece imat moje gene, do toga mi nije uopce nego ima toliko drugih stvari. Kad odmoris stvari ce ti malo sjest na svoje mjesto. Ja pratim i temu potpomognuta u ceskoj i nekako sam sve vise misljenja da bi radije odvrtila 4-5 ili mozda vise postupaka za te novce sa svojim stanicama i uz to uzela sve sto se moze od ovih dodatnih metoda koje smo vec spominjali. U pragu u zadnje vrijeme nekako dobiju malo stanica i embrija, a u makedoniji rade sa smrznutim stanicama, pa dok ih odmrznu opet malo ostane….ne znam….to je moje misljenje. Kuzim te i za posao…nitko niti ne zove na razgovore.
Belaaa i kako si to inace reagirala na tu stimulaciju? Koliki ti je AMH? Koliko inace imas folikula na prvom uzv kad si u stimulaciji?
Bozma sve znas i kuzis me 😘
Faith ne odustaj! 3 potupka imas novija.. Ako si prije dala sansu za vise daj i ovak put.. Drugi partner zasluzuje.. I ti zasluzujes 💓 daj si malo odmora al neka ovo ne bude kraj.. Svi smo uz tebe odmori malo i od foruma i svega i vrati se jača.. A cuda se dogadjaju imamo tu milion dokaza ne gubi nadu.
Bella strasno mi je zao, ja imam ptsp od toga i bas se bojim da mi se ne ponovi napad.. A jos vise da se ne ponovi ako budem T… Reci svakako doktorima oni znaju najbolje.. Ja sam cula da zna bit pobacaj ukoliko se dogodi jak napad bubreznih kolika pa vjerujem i da ta bol kad nisi trudan utjece na zacece.. Ipak je tijelo u boli i grcu.. Ja prosli mj nisam mogla mislit na nis kad me uhvatilo.
Sanjich draga dala sam sve od sebe
Danas me i dr nazvao i slaze se s menom,predlaze mi donaciju j.s u Prag il Makedoniju
Al ne mogu ni finsncijski nit to u glavi poslozit
Uffff tesko je sve ovo😢
Sve dok ima taj tracak nade je lakse
Dragafaithsamo lipo sada misli malo na sebe i odmori od svega prespavaj i bit ce lakse tada kad malo se sve slegne grlimmm jakoo jako mi je tesko kad sve ovo citam😢☹
Belaaa draga hvala puno 😘
Zelim ti svu srecu ❤
Faith draga stvarno mi je zao, bas se radujem scakoj vasoj beti, svakom uzv, sve se mi emocionalno vezemo jedna za drugu i uspjeh druge nas raduje kao da je nas vlastiti, neuspjeh isto tako.. nikome od nas nije jasno zasto se mi neke toliko borimo za nesto sto sto drugima lako dodje, ali valjda iskusenja i neuspjehe Bog salje samo najjacima od nas, da li se ti sad odlucis nastaviti ili stati sa svim ja ti iz dubine svog srca zelim sve najbolje ❤️ curama sa pozitivnim betama cestitam, cure sa negativnim betama, zelim vam uspjeh sa sljedecim postupkom.. ako nekoga zanima kako je meni, nikako, nisam se nikad gore osjecala, ne mogu da spavam, ne mogu da se krecem od stomaka, sve me boli, jedva cekam da se porodim 🤢
Nadalica ❤😘
Svu srecu ti zelim da ti sto lakse produ dani do poroda i uzivas sa svojim👶👶❤❤😘
Ako se odlucimo opet,barem znamo koje su nam inekcije odgovarale i bile dobitne.Po meni je tu biolog puno vazan i da je dobar,ja sam bila kod dr.Baranovic koja je malo reci odlicna,stvarno ja nema nista lose za reci za te ljude jer su prije svega ljudi,doktorica je samnom i plakala a i kasnije se smijala,sta mogu reci i za dr.Poljaka koji svima izgleda neznam ni ja kako,ja sam kod njega isla sa osmjehom i uvik vesela i zazo jer sam virovala da je odlican doktor i da ce nam pomoci,e kad se i on nasalija i nasmija,to je tek smisno bilo jer je uvik ozbiljan i ljudi ga krivo protumace.Uglavnom uvik ici pozitivno i virovati
Nisam u toku ovo vezano za biologa? Trebam li kod njega ici i zasto?
Dr.Baranovic je biologinja i ona spaja u laboratoiju nasa jajsca i spermice ,bira najbolje i spaja ih …ne znam kako u bolnicama ide,ali ode privatno ona je dosla kod mene objasnila mi koliko i sta je uspila i kako ide dalje,kako se razvija.Naravno da je bitna,ona bira najbolje i spaja
Aha,mislila sam da ste vi kod dr .Marusic u bolnici radili AIH
Zasad cu u bolnici ispucat sve pokusaje pa eventualno kasnije kod privatnika...Mlada sam pa imam jos vremena. .pa sta Bog da :) Hvala svakako ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji