Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Lipanj 2020. 18:53

MimiDrimi

Joallinaja sam ti low, imam amh samo 1,34 i to prosle godine. Vise ga ne zelim ni vadit.
    U jednom postupku sam imala 2 stanice. Super kvalitete.
    U drugoj stimulaciji 4 folikula na 9dc, prekinuti postupak zbog korone. Krenila sada i FSH se podigao na 11, drzavna bolnica i odbili su me. Mora se taj FSH spustit. A prije 2mjeseca je bio 7. Bas me to bacilo pet koraka unazad. Ne brini. Kako kazu jedna i jedan su bitni 😉
    Nikita, citajuci bas sam se rastuzila. Al da, slazem se sa ostalim curama-ne daj vise da takvu bol osjetis. Sretno 😉🥰

Kako su te odbili sa FSH 11?!?! Pa to je baš glupo. Mene nisu a imam preko 14. Nisu ni spomenuli snižavanje. A da vidiš u drugu bolnicu? 

faith
    17. Lipanj 2020. 18:58

Nikitta  kako  ti je?

17. Lipanj 2020. 19:30

Joallina, mene nisu nikad odbili zbog FSH ali bi mi rekli npr pij kontracepciju i svaki mjesec vadi krv dok ne ulovimo ciklus gdje je ok i tako bi prolazili mjeseci a ja nikad nisam imala nalaz na kojem je zadovoljavajuci, imala sam ga na jednom da je bio 9, ali je tada LH bio 16 pa opet nista. To mi je kao i da su me odbili 😁

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    17. Lipanj 2020. 19:31

Nikitta jesi bila sta su rekli jesi boljee?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Nadalica
    17. Lipanj 2020. 20:43

Nikitta ne daj se lavice !! Rijesi se tih bolova jednom zauvijek i onda bit ce vremena i za tvoje cudo zelim ti svu srecu ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MimiDrimi
    17. Lipanj 2020. 21:47

Rekli su mi da pijem hormonsku terapiju Femoston 10 dana po dvije tablete i da se javim u srpnju. Ja to pila ne bi!! Na pocetku srpnja trebam dobiti-a pocinje mi i godisnji. I meni je potreban odmor od ovih rezultata. Prvo prekid postupka radi korone, a sada u svibnju i lipnju visok FSH i nitko mi ne jamci da i u srpnju nece biti 11. Onda nisam nigdje.
    U kojoj si ti klinici da su te pustili sa FSH 14? 

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

17. Lipanj 2020. 22:24

MimiDrimi

Rekli su mi da pijem hormonsku terapiju Femoston 10 dana po dvije tablete i da se javvim u srpnju. Ja to pila ne bi!! Na pocetku srpnja trebam dobiti-a pocinje mi i godisnji. I meni je potreban odmor od ovih rezultata. Prvo prekid postupka radi korone, a sada u svibnju i lipnju visok FSH i nitko mi ne jamci da i u srpnju nece biti 11. Onda nisam nigdje.
    U kojoj si ti klinici da su te pustili sa FSH 14?

Hm.. znači tebi su snižavali hormonima a Bozmi čekali da dodje ciklus s niskim FSH. Zanimljivo. Meni ništ od toga. U vinogradskoj sam. Možda zato kaj za mjesec dana punim 40 pa me bacaju pa kaj bude😆
    Sutra vadim hormone ujutro, a popidne se krećem pikat. Baš me zanima kakav je FSH ovaj ciklus kad idem u postupak (btw. ovo vadjenje hormona sam si ja zadala jer nisam 6 mjeseci, oni mi nikaj nisu rekli da ih vadim🤔).

MimiDrimi
    17. Lipanj 2020. 22:36

Držim ti fige 😉
    Javi bas koja ti je vrijednost ovaj ciklus. I sretnoooo! 
    Da ja sam vise za opciju cekat ciklus u kojem ce FSH biti nizi. Nadam se tome. 😁

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    17. Lipanj 2020. 22:56

Nikitta draga sada napisah debeli post i ode sijecas li se one zene za koju smo molile u grupi onoj molitva za zace sta je bila u komi i rodila curicu pa zavrsila u komi e pa ta curica je vec velika i krsetena🙏🤗 majka je prezivila horor  prvo trudnoca umjetna trojke pa svi umrli  nakon poroda i tada joj je matetnica bila koma i rekli su da nikad nece zatrudnit ni imat dice  a ona nakon dugo  rimena prirodno zatrudni recu joj da pobaci o a mi cut radje da ce umrit ako trebau  i tada koplikacije u 7mjesecu i rodi i zavrsi u komi u komi  joj je sepsa izila maternicu jajnike sve cak i debelo cirijevo ima dvi stome za mokracu i jednu za stolicu i prezivila je sve to  sa curcom svojom je bila na krsetnju i sve sada se sprema na veliki zahvat u Zagreb da joj provaju olaksat i sredit sve to jer su je u splitu raskasapili imat ce poseban tim cak neki iz vani tako da vjeruj uvjek ima gore od gorega ona nesmi malu dizati ni nista ima bolove i sve pogotovo na promine veimena a mala slatkis izborila se i ona i ona sa posljedicam a vjetujem da ce joj oni sad sve to srediti cak vratiti mjehur mozda i debelo crijevo 🙏🙏 buce duga i teska operacija ali vjetujrm da ce uspijeti !
    Tako vjerujem i za tebee❤🙏🤗 i da ces i ti jefnom svoju mrvicu imati kao i ja i sve sta to zelimoo❤🙏🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

JECIKA
    17. Lipanj 2020. 23:07

Nikitta citam i vise ne mogu da vjerujem sta sve prolazis.. Uz tebe smo svi i nadam se da ces biti dobro i da ce sve ispasti onako kako se nadas i ocekujes.. Ne gubi nadu i nemoj da se predajes. Jaca si nego sto i mislis da jesi.

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.