Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    16. Lipanj 2020. 18:42

Nikitta

Belaaa a da poslušaš malo svoje tijelo? Možda ne treba odustati od postupka i aspiracije js, ali ja bih tražila zamrzavanje embrija, pa makar i trodnevnih. To je svakako moguće kod privatnika, za bolnicu u ST ne znam.

Hvala draga Nikitta da vidjet cu se sa njom vise covjek pametan nije sta je ispravno i koju odluku donjeti 🤷‍♂️ nadam se da ce sve izici na dobro 
    Idem setat i pititi i trckarati nebili mi izisaoo🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

16. Lipanj 2020. 18:52

Nikitta, da, Bemfola 300 do jučer, od danas je Pergoveris 150 i Bemfola 75. Od danas je ipak malo manja doza nego ovo šta sam do sad primala. Samo da ne propadnu kao i prošli mjesec jer ako sad budem bez folikula sigurno se više neće zajebavat s menom nego samo preporučit donaciju i adio.  Ne bi me ni sad primili da nije bilo corone i prednosti ovima sa niskim AMH.
    Ako sad ne reagiram na stimulaciju ili budu neki loši embriji i ja kapituliram. Nisam inače tip osobe koji lako odustaje, ali moram negdje postavit granice, pa ne mogu ovako do 50-te

16. Lipanj 2020. 19:09

belaaa, kad si opet na UZV? reci joj to za kamenac svakako. Znam da si nestrpljiva, ali ako utječe na sad ovo bolje da odradiš taj prirodnjak kad budeš odmornija i ne pod tolikim stresom.

• zzz25
    16. Lipanj 2020. 19:17

Pozdrav cure, pratim vas ali prvi put pisem... ovaj mjesec sam bila na svom prvom AIH-u u privatnoj klinici i danas sam popodne radila prvi test ( 12 DPO ) ... pa bi htjela vas pitati za misljenje, ali meni se cini da je to to :) samo ne znam kako se uploada slika, pa ako moze pomoc

Nadalica
    16. Lipanj 2020. 19:18

Faith draga stvarno mi je zao, bas se radujem scakoj vasoj beti, svakom uzv, sve se mi emocionalno vezemo jedna za drugu i uspjeh druge nas raduje kao da je nas vlastiti,  neuspjeh isto tako.. nikome od nas nije jasno zasto se mi neke toliko borimo za nesto sto sto drugima lako dodje, ali valjda iskusenja i neuspjehe Bog salje samo najjacima od nas, da li se ti sad odlucis nastaviti ili stati sa svim ja ti iz dubine svog srca zelim sve najbolje ❤️ curama sa pozitivnim betama cestitam, cure sa negativnim betama, zelim vam uspjeh sa sljedecim postupkom.. ako nekoga zanima kako je meni, nikako, nisam se nikad gore osjecala, ne mogu da spavam, ne mogu da se krecem od stomaka, sve me boli, jedva cekam da se porodim 🤢

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

16. Lipanj 2020. 19:23

zzz25

Pozdrav cure, pratim vas ali prvi put pisem… ovaj mjesec sam bila na svom prvom AIH-u u privatnoj klinici i danas sam popodne radila prvi test ( 12 DPO ) … pa bi htjela vas pitati za misljenje, ali meni se cini da je to to :) samo ne znam kako se uploada slika, pa ako moze pomoc

https://imgur.com/upload
    tu uploadaj pa nam samo link copy paste
    Nadalice, drži se još malo, brzo će to proć

• zzz25
    16. Lipanj 2020. 19:26

https://m.imgur.com/a/R5t674I
    Hvala puno, evo link nadam se da je ok

16. Lipanj 2020. 19:29

zzz25

https://m.imgur.com/a/R5t674I
    Hvala puno, evo link nadam se da je ok

a ja vidim crtu, znam koliko je teško uslikati i da se uživo bolje vide, pa ti čestitam

• Blacky89
    16. Lipanj 2020. 19:35

Belaa ako vidiš da ti tijelo salje signal da odustanes, odustani... prirodnjak mozes odradit i kad budeš odmornija... bubrežni kamenci ispate tijelo jako. 🍀
    Bozma a zašto su ti smanjili dozu? Ima neki razlog ili? 
    Nadalice 😂 sorry sto se smijem al moram 😂 

16. Lipanj 2020. 19:47

Blacky89, takav mi je protokol dala još na konzultacijama, a kako sam u dosadašnjim stimuliranim bila na menopuru 300 od početka do kraja, sad je sve drugačije pa s nestrpljenjem čekam sljedeći UZV

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.