Cure, noćas sam imala napad endometrioze kakav nisam imala nikada do sad. Imala sam napade, dolazila je hitna i prije, ili sam se vukla do hitne, ali ovo noćas je bilo nešto preužasno. Išla sam normalno navečer obaviti veliku nuždu i samo odjednom, iz vedra neba, oštra bol u desnom jajniku i čim nije prestalo nakon par min, znala sam da kreće sranje. Počela sam histerično plakati, jer su se bolovi brzinom munje širili po trbuhu, najviše maternica i desni jajnik, ali i bubreg. Srećom muž je utreniran s mojom bolesti, tako da je odmah doletio i donio Ketonal i Spasmex, ali prekasno je sve to. Ništa ne djeluje u smislu tableta, kad sami napad krene i zalufa se. Nisam mogla ustat sa školjke, umirala sam, kasnije sam se dovukla do kreveta, jedva se obrisala, legla na lijevi bok i vrištala. Onda je zval hitnu, iako sam prvih 15 min rekla da ne zove, bila sam uvjerena da će bol jenjavati, ali nije. Bilo je sve gore. Hitna je došla za 35 min, a u tom periodu sam htjela povratiti više puta (ali ne mogu, osoba sam koja rijetko povrati), hvatala me nesvijestica, nisam znala di sam. Dali su mi 3 različite droge, u guzu i u ruku, to je bolilo kao đubre, ali bol se počela smirivati. Sad sam se probudila, još me boli utroba, iskreno, ne znam zašto se napad sada dogodio. Inače napad bude kad je ovulacija ili kad imam jači odnos s mužem, ali sad nije ništa od toga, doslovno samo kakanje je sve uzrokovalo, kako i ne bi kad imam endometriom na rektumu 5 cm, sve slijepljeno. Došla sam do kraja. Donijela sam odluku - idem na operaciju, ovakvo nešto nikada više ne želim doživjeti. Ni trudovi ovako ne bole (gledala sam na YT), vjerojatno samo ovako boli rak, ovo se više ne da živjeti ovako. Satrana sam do kraja svih krajeva.
O draga Nikitta ovo je strasno😪💔
Cini mi se da mozda najbolje da napravis to sto si odlucila.
@anna20 vađenje tkiva testisa,woow to zvuci bolno 🙊 zapravo ni nez koliko je tocno los spermio,vidim da ih je puno nepokretnih, ostali parametri su okej,ima i cak morfološki dobrih pa mi to daje neku nadu ipak 😊 budem pametnija valjda 29,bar znam otprilike sta nas ceka :) tebi zelim svu srecu i pozitivan rezultat u utorak 🤞🤞🥰
Je, bolno je… ipal je to operacija… prerezu testis i unutarnji dio tkiva izvade… urolog je bio za to da se proba bez biopsije, al je moja lijecnica rekla da ona nevidi puno smisla u probavanju nego da je bolje da idemo na sigurno… nije mu bilo lako, al oporavio se za 4-5 dana… jos sam ga zezala da i nebi bilo u redu da samo.ja trpim, nek malo izdura… ugl boli, al mogu oni to.. ionak je bitan samo krajni rezultat😉😉🥰
Ajme uzas, nekako se nadam da cemo moc preskočit taj dio 😊🤞 to se inače mora ic kod loseg spermiograma? Sorry na pitanjima,totalno sam neupućena 🙊
Nisam ni ja previse upucena, mi samo slijepo slijedimo ono sto nam tam kazu.... njegov spermiogram je bio los... oligoasthenozoospermia.. kak su nam objasnili tu i tam ima koji, al jako malo i bojali su se da nebude dovoljno za postupak... nije da mora ici, ako ima vise spermica onfa ce uzet iz ejakulata
Joallina ja sam ti low, imam amh samo 1,34 i to prosle godine. Vise ga ne zelim ni vadit.
U jednom postupku sam imala 2 stanice. Super kvalitete.
U drugoj stimulaciji 4 folikula na 9dc, prekinuti postupak zbog korone. Krenila sada i FSH se podigao na 11, drzavna bolnica i odbili su me. Mora se taj FSH spustit. A prije 2mjeseca je bio 7. Bas me to bacilo pet koraka unazad. Ne brini. Kako kazu jedna i jedan su bitni 😉
Nikita, citajuci bas sam se rastuzila. Al da, slazem se sa ostalim curama-ne daj vise da takvu bol osjetis. Sretno 😉🥰
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Ajme Nikitta draga... nadam se da si sada malo bolje... da, tijelo nam salje signale da nam pripomogne u donošenju odluke... tebi je tvoje slalo često, ali odupirala si se... sad ti je vjerojatno poslalo jedan da brze doneseš odluku. Neka si se odlučila na operaciju... bit ce bolje sigurno! Ovo sto ti proživljavas nije humano. Saljem ti bezbroj pusica i zelim ti da čim prije dodjes na red za operaciju i riješiš se te nemani jednom zauvijek!!!! 🙏❤️
Nikitta potpisujem od rijeci do rijeci ono sto je Flower napisala ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
@anna20 vađenje tkiva testisa,woow to zvuci bolno 🙊 zapravo ni nez koliko je tocno los spermio,vidim da ih je puno nepokretnih, ostali parametri su okej,ima i cak morfološki dobrih pa mi to daje neku nadu ipak 😊 budem pametnija valjda 29,bar znam otprilike sta nas ceka :) tebi zelim svu srecu i pozitivan rezultat u utorak 🤞🤞🥰
Je, bolno je… ipal je to operacija… prerezu testis i unutarnji dio tkiva izvade… urolog je bio za to da se proba bez biopsije, al je moja lijecnica rekla da ona nevidi puno smisla u probavanju nego da je bolje da idemo na sigurno… nije mu bilo lako, al oporavio se za 4-5 dana… jos sam ga zezala da i nebi bilo u redu da samo.ja trpim, nek malo izdura… ugl boli, al mogu oni to.. ionak je bitan samo krajni rezultat😉😉🥰
Ajme uzas, nekako se nadam da cemo moc preskočit taj dio 😊🤞 to se inače mora ic kod loseg spermiograma? Sorry na pitanjima,totalno sam neupućena 🙊
Nisam ni ja previse upucena, mi samo slijepo slijedimo ono sto nam tam kazu…. njegov spermiogram je bio los… oligoasthenozoospermia.. kak su nam objasnili tu i tam ima koji, al jako malo i bojali su se da nebude dovoljno za postupak… nije da mora ici, ako ima vise spermica onfa ce uzet iz ejakulata
Vj cemo i mi tako haha :) pa po njegovom nalazu ima, ima i 10%progresivno pokretnih,tako da ipak postoji sansa da izbjegnemo operac onda 🤞 ugl i mi smo kod dokt Turudić pa svakako javim dojmove 29.:)
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Nikitta saljem ti puno virtualnih zagrljaja...naravno odluci se prvenstveno za ono sto je za tebe najbolje...svu srecu ti zelim!!!
Nikitta draga saljem ti puno zagrljaja! Ne mogu ni zamislit tu bol. Ali slazem se s curama. Vjerojatno ti stvarno Onaj gore pokazuje put koji trebas izabrat. Koliko god tesko bilo, stvarno stavi sebe na prvo mjesto. Dok ti je tijelo u takvoj agoniji ni neces moci ostati trudna. Rijesi svoje probleme, opusti svoje tijelo i mozda ti pokaze zahvalnost kad se oporavi s malom bebicom❤🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nikitta kak si sad? Jel ti se smirilo stanje?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Belaaa, MimiDrimi, Bozma sestre low-responderice 😁 hvala na info. Nadam sr da će biti nekih stanica
Nikitta, strašno, suosjeć s tobom, ta endimetrioza je gnjusna gnjusna. Bit ću malo oštra, oprosti, al pusti sad djecu, ovo je puno važnije za tvoj život da riješavaš. Djeca poslije.
Sortiraj odgovore
Najstariji