Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Lipanj 2020. 15:39

faith, do 42 se može  a pitam te zato jer se zakon mijenjao, pričala mi je jedna kolegica kako je sve ispucala pa opet imala pravo nakon te zadnje promjene. Nadala sam se da možeš još. Ma jebem mu sve. Ako si umorna odmori od svega, a ako ti se opet bude išlo probaj nešto promijenit, ići na nešto dodatno, kao što je ovaj scratching, embryoglue, hatching ako treba. Iako ja sam primjer da ni to nije garancija ničega, ali kod mene je cijeli postupak krenuo naopako

• Passiflora
    16. Lipanj 2020. 15:40

Žao mi je za sve ove tužne vijesti, nadam se ipak da će (te) biti bolje...
    Čestitke curama koje su uspjele, naravno držim fige svima 

Ja sam danas bila na UZV i endometrij mi je 12.6 mm, samo me uplašio s onih 6 mm... 

• Blacky89
    16. Lipanj 2020. 16:00

Nikitta, Viola i Bozma ah cure 😍, da, stvarno ovaj postupak (pljucnula sam 3 puta da ga ne ureknem) nekako ide laganini. Osjetim i jajnike (to do sada nisam ikad)... skroz sam opustena i mirna. Zen totalni! Nema reda, nema čekanja... dodjem na pregled i odmah na redu,na uzv-ima sve ok... čak sam danas išla kod anesteziologa i dodjem tamo ono prva na redu. U šoku 😱 nisam stigla ni upitnik ispunit, ispunjavala ga kod doktorice 😂 
    Jeeeedino ta stimulacija od mene napravi tupsona žešćeg. 😂 znaci moj mozak je uzeo godisnji odmor, imam osjećaj da ne znam dva prosta broja zbrojit 🙈

• Blacky89
    16. Lipanj 2020. 16:05

Faith j....., bas je život nekad okrutan 😞👎🏼 Isplaci se dobro, odmori od svega i onda odluke donosi hladne glave... saljem ti veeeeliki zagrljaj ❤️
    PlavaMK ooo beta je bas lijepa. 🍀 
    Marita 😊 izgleda imas naprednu bebicu 😉 samo nek se ona lijepo smjestila i neka uživa kod mame 👏🏼😘

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    16. Lipanj 2020. 16:14

Mene zanima kako cu ja ako i dodjem do transvera obaviti na puni mjehur sa ovim bubrezima bas san se sva snervala morala bi napravit to dubinsko snimanje da vide sta di je i koliki ali ono  zraci i nesmijem sada radi postupka sta ako ona tidne odustat kad joj recem ma bas me nece i nece 😡 neznam ako i dodjem do punkcije i ako koji bude valja dali se mogu zamrzutni ti trodnevni itd pa da rijesim bubrege pa onda ma obo je bas stres totalnii😢  

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

faith
    16. Lipanj 2020. 17:29

Cure moje od sveg ❤vam hvala za svaku lijepu rijec,rijec podrske i zelja!
    Srce mi je💔i dusa,mozak prazan!
    Sad trebam se znat nosit s tim i prozivit ovo zivota ne znam kako al do onog dana dok mi je Bog odredio.
    Valjda me nije do kraja napustio pa ce se bar pobrinut da se sad zaposlim....
    I zivotarit ovako bez onog sto sam jedino zelila!Ah😪😪😪 
    Necu vas napustit,popratit cu ove stranice di koji put 
    Zelim vam svima,svima,svima da ostvarite ono sto ja nisam.Svima uspjeha sto prije od ❤
    Necu vas imenovat da nebi izostavila koga 
    Saljem vam veliki zagrljaj i SRETNO!
    🙏❤😘

• avama
    16. Lipanj 2020. 18:24

Chloe18

Curke,ima li koja da je na sv.duhu u postupku? Mi smo dobili uputnicu za humanu reprodukciju i sad sam u dilemi gdje ici,spermiogram smo radili na sv.duhu i muzu se sviđa tamo 😄 plus sta mi je najbliža bolnica,ali ne znam koliko dugo se ceka,pogotovo sad zbog korone,kakvi su dokt itd svaka informacija je dobro dosla :) sretno svima koji cekaju plusice,drzim fige da ih brzo docekate :)

Evo ja sam na Sv duhu. Nekih 2 tjedna vam se ceka na konzultacije, a za postupak sad ne znam, ali mislim da se ne ceka brzo

• avama
    16. Lipanj 2020. 18:25

avama

Chloe18

Curke,ima li koja da je na sv.duhu u postupku? Mi smo dobili uputnicu za humanu reprodukciju i sad sam u dilemi gdje ici,spermiogram smo radili na sv.duhu i muzu se sviđa tamo 😄 plus sta mi je najbliža bolnica,ali ne znam koliko dugo se ceka,pogotovo sad zbog korone,kakvi su dokt itd svaka informacija je dobro dosla :) sretno svima koji cekaju plusice,drzim fige da ih brzo docekate :)

Evo ja sam na Sv duhu. Nekih 2 tjedna vam se ceka na konzultacije, a za postupak sad ne znam, ali mislim da se ne ceka brzo

I skoro vam je svejedno kod koje dr se narucitejer su skoro uvijek skzpa, ili se izmjenjuju.

16. Lipanj 2020. 18:30

Faith ne odustaj! 3 potupka imas novija.. Ako si prije dala sansu za vise daj i ovak put.. Drugi partner zasluzuje.. I ti zasluzujes 💓 daj si malo odmora al neka ovo ne bude kraj.. Svi smo uz tebe odmori malo i od foruma i svega i vrati se jača.. A cuda se dogadjaju imamo tu milion dokaza ne gubi nadu.

Bella strasno mi je zao, ja imam ptsp od toga i bas se bojim da mi se ne ponovi napad.. A jos vise da se ne ponovi ako budem T... Reci svakako doktorima oni znaju najbolje.. Ja sam cula da zna bit pobacaj ukoliko se dogodi jak napad bubreznih kolika pa vjerujem i da ta bol kad nisi trudan utjece na zacece.. Ipak je tijelo u boli i grcu.. Ja prosli mj nisam mogla mislit na nis kad me uhvatilo. 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    16. Lipanj 2020. 18:40

faith

Cure moje od sveg ❤vam hvala za svaku lijepu rijec,rijec podrske i zelja!
    Srce mi je💔i dusa,mozak prazan!
    Sad trebam se znat nosit s tim i prozivit ovo zivota ne znam kako al do onog dana dok mi je Bog odredio.
    Valjda me nije do kraja napustio pa ce se bar pobrinut da se sad zaposlim….
    I zivotarit ovako bez onog sto sam jedino zelila!Ah😪😪😪
    Necu vas napustit,popratit cu ove stranice di koji put
    Zelim vam svima,svima,svima da ostvarite ono sto ja nisam.Svima uspjeha sto prije od ❤
    Necu vas imenovat da nebi izostavila koga
    Saljem vam veliki zagrljaj i SRETNO!
    🙏❤😘

Draga nasaa sta da ti god kazem nece ti pomoci najbolje ces sama znati kako skupiti snage za dalje i slazem se sa Nikttom ima jos opcija nikad se nezna sta novi dan donosi isplaci se napravi ono sta ti cini situaciju laksom i saljem ti ogroman zagrljaj i poljubac i da ne klones i da skupis snage❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.