Gitovo s mojim pokusajims
😥🙏🙏 drži se 🤗
👩36👨💼39
Dg; Ženska neplodnost; Obostrano neprohodni jajovodi, ostalo sve u redu!
4 ivf, jedna biokemijska
4 fet-a - jedna bebica 💫❣️
*Borba za bebicu broj 2. 🙏
dok sam pročitala zaostatke i natipkala se, pas me isključio iz struje pa sad ponovo.
faith, jbm...nadala sam se da nam još i ti ideš na neke druge teme. Sad odmori malo. Imaš li još išta pravo preko zdravstvenog?
ziki80, žao mi je.
Blacky89, i meni se čini kao i Nikitti da će ovaj put bit dobitni, baš sve ide kako treba
Nikitta, ja danas sa prvog UZV, 5 komada, ali još su mali, svi su do 10mm, pa sa Cetrotidom krećem tek sutra. Danas sam se ubola sa Pergoverisom, baš me zanima kako ću na njega reagirat.
Uh koliko novih ima, trebat će mi malo da sve popamtim.
dok sam pročitala zaostatke i natipkala se, pas me isključio iz struje pa sad ponovo.
faith, jbm…nadala sam se da nam još i ti ideš na neke druge teme. Sad odmori malo. Imaš li još išta pravo preko zdravstvenog?
ziki80, žao mi je.
Blacky89, i meni se čini kao i Nikitti da će ovaj put bit dobitni, baš sve ide kako treba
Nikitta, ja danas sa prvog UZV, 5 komada, ali još su mali, svi su do 10mm, pa sa Cetrotidom krećem tek sutra. Danas sam se ubola sa Pergoverisom, baš me zanima kako ću na njega reagirat.
Uh koliko novih ima, trebat će mi malo da sve popamtim.
Bozma nemam ja vec dugo pravo prejo zdravstvenog
Mozda kad sam bila mlada 2 nisam platila jer i tada se ist stalno mjenjao zakon a sad mi 45
A mislim do 40 da se moze preko zdravstvenig ili?
Nikita Drzi se borac si ti ,saljem ti zagrljaj i nadam se da ipak Bice uzspjeha❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Faiht i ziki80 bas mi je zao, ne znam sta da za utijehu vam kazem 😔😔😔
Ja danas ponavljala betu i napokon docekla lijepu brojku 17dnt 914 😍😍😍
Bok drage, zanima me jeli koja od vas isla na postupak potpomognute oplodnje u polikliniku beta plus u zagrebu? Mislim da cu i ja morati na potpomognutu pa neznam koja je klinika dobra u Hrvatskoj?jer citam da ih ima jako puno..🤔
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Cure ja jutros opet napadaj imala opet na hitnuzavrsika dali mi infiziju i jos neke stvari bas me nece sada mi bolje ali kako ce sve ovo izic🤷♂️ jedva cekam cetvrtak da vidim sta je s folikulima i moram joj rec za ovo ja sam joj zaboravila jucera reci da imam napadaj bubrezni kolika☹🤦♂️
Oh opet😰 koma… uz sav stres oko postupka jos i borbe s napadima. Da, reci joj, bolje da zna.
Daa bas sam umorna od svegaa vise sta prolazim i sta prolazimo sve mi jako mi je zao place mi se kad god vidim neceiji neusoijeh od nas jako me rastuzi i jako sam ljuta zao mi jeee faith,ziko80 jednostavno nijeeee feeer nijeee 😢
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
PlavaaMK čestitaaam, bravo i neka je sa srećom
Ja sam bila danas na prvom UZV i sve je super, vidi se već i GV, ŽV i embrionalni odjek, danas sam 5+0. Doktor misli da vidi i srčanu reakciju, ali je napisao nesigurno pozitivna, još je i prerano. Sve mi je to nestvarno, želim što prije svakoj da se dogodi isto <3
None
Sortiraj odgovore
Najstariji