Nadalice, istovremeno cemo, TESE ce biti isti dan kad i meni punkcija. Pa ako nademo ista - super, koristimo koliko nademo, ako ne nademo nista ili nademo manje plivaca nego sto iz mene izvuku jajnih stanica - donor je back up. Iskreno, uzasavam se malo toga svega skupa - od puta natrag dok je on sav izrezuckan, a ja isto ko zna u kojem cu biti stanju, do stresa cekanja dal su sto nasli i jel se sto uspjelo oploditi, pa dalje...😖 Al budemo nekako. Transfer onda prebacujemo za ljeto jer treba i onako cca mjesec dana da dodu rezultati genetike, pa da se bar ozenimo u miru prije novih stresova. A genetiku smo odlucili raditi i ako bude donor na kraju, tako da nam dode na isto:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure koje danas vade bete - sretnoooooo!!
Pink, ja mislila da se ja rano dizem, a ti u 5:30 😱
Viola1 i maltezer, sretno danas i da nas beta iznenadi.
Bozma, ma digla sam se i ranije. Ulovila me neka viroza pa kasljem i ne mogu spavati😖
Sretno s betama cure, javljajte odmah!🤞
Cure, samo hrabro, javite ishode!
Pinky koliko cete ostati u Pragu? Odmah nakon transfera idete doma ili cete par dana uzeti odmora?
Jao, ja imam sad prvu kontrolu nakon operacije, uzasno sam uzbudjena i u strahu da mi ne kazu da nesto nije kako treba. Prvo idem u kbc kod doktora koji me operirao, a popodne idem s tim nalazima kod svoje gin, plan je zicati je uputnice sve. Sto da zicam od uputnica za prve konzultacije? Mislila sam hormone, briseve, papu. Trebam li jos nesto imati na prvim konzultacijama?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
I naravno muz spermio, to ide u cetvrtak.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee, sad u prvoj rundi cemo biti 7-10 dana. vjerojatno zadnje 2 folikulometrije, punkcija, i onda jos bar 3 dana dok dragi bude mogao normalnije hodati, ako ce trebati i duze. Ovaj put nece biti transfera. Kad cemo ici ponovno, ako Bog da na FET, mislim da cemo biti samo 3 dana. Dodemo, sljedeci dan transfer, dan nakon toga doma.
Slee ja sam ti isto kod Dr.Skvorca i mene je trazio papu, briseve, krvnu sliku, urinokulturu, hormone, markere i od supruga spermiogram i ejakulat bakterioloski i da ultrazvuk dojki, ali to nije obavezno.
PinkFairydust posebno ti zelim srecu. Nije ni malo lako to sto radis i treba hrabrosti i zelje i snage i para za sve. Zelim ti uspeh i sa Tesa.
Maltezer drzi se danas 🤞🏻 nadam se da ce te iznenaditi pozitivna beta.... 💕
Viola kada je tebi beta?
Meni danas 7dt isto samo povremeno menstrualna bol... ja u glavi ponovno radim planove za drugi postupak i kamo cu... tako mi valjda lakse....
Bozma kako si ti?
Di nsm je Meto? nisam ju ulovila par dana da pise...
Sortiraj odgovore
Najstariji