Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    17. Veljača 2020. 11:05

ike

Avamasretno ti 💛💛😘😘💛💛 Kako to da dopustaju dva postupka za redom, jeli ti ides privatno ili? Svu srecu ti zelim i dabeta za mjesec bude velikaaa 🏅

Hvala nadam se da ce nam se svima ostvariti velika beta. A ja sam bila na stimulaciji u 10 mj. A sad he bio samo fet smrzlica. Idem preko hzzo

• avama
    17. Veljača 2020. 11:14

Jel ima uspjeha sa gonalom? Inace sam dobila bemfolu i menopur, 

• Blacky89
    17. Veljača 2020. 11:22

Viola i Maltezer zao mi je cure 😞 al sad hrabro naprijed 💪 
    Supergirl cekamo veeeliku betu! 😍
    Mrva ne mozes bazirat svoj temp na jednom mjerenju. Mozda ti je inače niza. Meni je sad stalno od 37-37,3... kako si inače?
    Vuky ti? 
    MakiST jel ima kod tebe kakvih simpomcica?
    Zaza?
    Ako sam nekog zaboravila sorry curke, bas nas je puno i tesko je pohvatat. 

Lucija987
    17. Veljača 2020. 11:23

Supergirl

Svima koji danas kao i ja cekaju betu, sretno 😘😘😘😘😘😘
    Cekam nalaz kroz dva sata

Od srca ti zelim da bude sta veca 🙏🤗😍
    Ostalima isto puno srece danas ❤😘

🙏❤💙

Lucija987
    17. Veljača 2020. 11:24

I znaci nijedna nema da je dexametazon koristila🤷‍♀️?

🙏❤💙

vuky
    17. Veljača 2020. 11:25

Viola zao mi je 🙁 bas bas....

Cure, ja sad odem u ljekarnu po utrogestan, zena mi pocne govoriti sama od sebe, nista ne raditi, samo odmarati, nista nista... ne hodati, ne stepenice, ne se kupati, pod tus na stolicu... hocu kupiti almagea prenatal. ne da, da nek pijem samo folacin koji mi je dr dao...ja u soku izasla vani i govorim muzu, a mi prehodali svaki dan 7-8 km... 

Slee
    17. Veljača 2020. 11:28

Ike, vjerujem da prodje za cas kad se jednom krene, meni najsporije prolazi sad ovo dok ne krenemo.
    Blink, hvala za info, raspitat cu se danas kod svoje doktorice.
    Maltezer i viola, bas mi je zao :(
    Supergirl jedva cekam nalaz bete, javi sve!
    Avama svu srecu zelim u novom postupku!

Evo ja bila u kbc-u na “pregledu” doslovno me nije ni pregledala, samo ocitala nalaz. Vanmaternicna bila u desnom jajovodu, a lijevi bio koma pa i njega odstranili. I nista mi pametni nije rekla. Objasnjavala mi da ne mogu prirodno zaceti, ono, no shit, Sherlock. Idem popodne kod svoje pa cu zicat da mi napravi ultrazvuk. 
    Jedino pozitivno sto mi je rekla je da ne moram cekati tru mjeseca, nego da krenemo odmah u postupak. Uh!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    17. Veljača 2020. 11:29

Ma vuky ne slusaj svakoga. Ova malo pretjeruje. Pa trebas malo prohodati i zbog cirkulacije

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Blacky89
    17. Veljača 2020. 11:33

Vuky ona da ne kazem sere! Ajmo biljku glumit najbolje... pusti ju, prica gluposti. Ti radi kako osjecas da ti je najbolje. Meni je dr. rekao da mogu sve normalno, jedino ne dizat tesko i sad bas ne prat prozore. Sve drugo je dozvoljeno. E i sex je rekao ne. 
    Lucija mislim da je to isto kao i Decortin sto pijemo, malo da suzbije imunosustav. 

LeLa2807
    17. Veljača 2020. 11:34

Slee

Ike, vjerujem da prodje za cas kad se jednom krene, meni najsporije prolazi sad ovo dok ne krenemo.Blink, hvala za info, raspitat cu se danas kod svoje doktorice.
    Maltezer i viola, bas mi je zao :(
    Supergirl jedva cekam nalaz bete, javi sve!
    Avama svu srecu zelim u novom postupku!

Evo ja bila u kbc-u na “pregledu” doslovno me nije ni pregledala, samo ocitala nalaz. Vanmaternicna bila u desnom jajovodu, a lijevi bio koma pa i njega odstranili. I nista mi pametni nije rekla. Objasnjavala mi da ne mogu prirodno zaceti, ono, no shit, Sherlock. Idem popodne kod svoje pa cu zicat da mi napravi ultrazvuk.
    Jedino pozitivno sto mi je rekla je da ne moram cekati tru mjeseca, nego da krenemo odmah u postupak. Uh!

Al vidiš kako je to fascinantno, idemo na utz redovno i oni to na utz (za jajovode ako su slijepljeni) ne mogu vidjet očito. Katastrofa. Ne kažem da su krivi doktori, nego se to očito radi drugom pretragom. Prije nego smo krenuli raditi na bebi, meni nije bilo ni na kraj pameti da se utz-om ne mogu neke stvari vidjeti, a tu na forumu sam svašta čitala. meni moja ginek ide na živce, išla sam u srijedu (privatnica) platila joj utz i papu i htjela radit briseve, rekla da radimo na bebi, a ona meni da ne treba ako je papa uredna. a svi mi kažu da jedno nema veze s drugim. 
    No ono zašto sam komentirala incijalno, Slee kod koje gin si u RI, Škunca? Preporučaš li koga? ja se vodim kod nje godinama, ali nisam bila išla sam uvijek u Zg kod privatnika, jer mi se ona bila zamjerila kad me na rutinskom pregledu krenula filat sa informacijama da gledam onaj njezin ekran jer "tražimo tumor", a i sestrični je rekla kad je bila trudna da dijete nije dobro da dođe za tri dana, pa je tad bilo sve ok jer je prvi pregled radila vaginalno, drugi preko trbuha. hoću reći, sama sam paničar, prošla operacije i ne volim kad mi netko stvara unaprijed paniku. pa bih voljela u RI prebacit se kod neke socijalne, kad ostanem trudna radi uputnica, komplikacija itd. al svakako ako imaš prijedlog samo za neku privatnu kaži mi. Muško/žensko meni svejedno. Hvala i sretno <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.