Flower83s obzirom da je tek prva folikulometrija, moguce da ce se od tih sitnih sa desne strane koji iznenaditi i razviti se.
Kao sto jucer cure rekle nema pravila, mogu biti dvije a kvalitetne-nadam se da ces proci bolje nego ja u 1.postupku. Pretpostavljam da je i tebi blaza terapija zbog pcos-(napisi nam koja i koliko) da ne bi otisle u hiperstimulaciju jer smo rizicna skupina zbog viskog amh.
Sretno i opusteno 😘
Primam menopur 150, tako da ide sa blazom stimulacijom.. Molim se samo Bogu da budu kvalitetne, nek bude manji broj, ali da se barem sve oplode 🙏
S tim da uz to, uzimam gluckophage zbog inzulinske rezistencije, myo-inositol prah i vitamin d
Prezadovoljna sam sa Dr.Skvorcom, on je jako strucan i uspjesan u svom poslu. Nalazi ne smiju biti stariji od 6 mjeseci za pregled.
Papu ako radis u domu zdravlja zamoli sestru da napise hitno i onda nalaz bude gotovo za nekih 3 tjedna, cula sam da neki doktori to naplacuju 100kn.
ike kako si ti?
Marta nemoj imati griznju savjesti ako odgodis, bitno je da si ti sa tim ok, da si mirna i da ides 100% u postupak, mjesec tamo ili vamo nije puno, a moze ti znaciti za tebe jako puno... uglavnom, sto god da pdlucis, nemoj se gristi ❤️
Mrva i meni je danas puno bolje, samo neki pritisak vise... cice nista... :/
Cure očito ništa ne ide bez vina i alkohola 😎🤗
Slee i mi smo cekali godinu dana, odkad smo prvi put otisli u dr pa do postupka- dok smo prikupili nalaze, pa smo neke trebali ponavljati, ja dobila streptokok pa uzimala za to antibiotik, pa poslije neke promjene na papi, pa daljnje pretrage,al sve na njima bilo ok,pa doslo ljeto i pauza i eto.Uglavnom zelim da tebi bude prije, al to se sve nekako prođe da se i ne okrenes.
Hoce li biti koja visoka beta danas? 😘
Blink i Arwen dobro nam došle i brzo otišle na teme bebica. 💛
Hvala❤️🥰
Ja danas idem po uputnicu za prvi pregled!
Nadam se da ce mi dr.odmah dati i ostale uputnice da odradim sve sto mogu i da imam bar dio nalaza za prvi pregled!
Sretno curama koje danas vade bet😊😘
Maltezer 😟 zao mi je 😚samo hrabro naprijed 💛
Flower takva je i meni terapija, glucophage, gynositol,vitamin d, uz to sto je jos uzimam i eurhyrox(za stitnjacu),kendural C za zeljezo,konezim 10 antioksidans, ulje noćurka za poboljsanje jajnih stanica,novalac prenatal i navecer popije magnezij 😎💛
Vuky dobro sam ti, za mjesec dana po lijekove pa oko uskrsa postupak. Naravno da samo na to mislim i vec sam pocela lagano ludit sto je standarno,ali isto tako se borim da se ne zatvorim ponovno u sebe i druzim se sa ljudima i nisam samo u kuci. Pocela sam opet ici na pilates i trcim dane kad nema treninga, vikendom se natiram par sati u prirodu.Ugl. jako mi pase i samo da ustrajem u aktivnostima. 🙏🏻 I dalje puno jedem to je isto standard 😅😂
Ja se vec mjesecima lagano debljam po kilo-dva mjesecno 😬😆 a tebi zelim puno strpljenja ovaj tjedan i opustenosti 💛
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Marta napravi kako ti je zgodnije, ali da ne ispadne da ne bude ni transfera a ni obrane 😎🙌🏻😘
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Svima koji danas kao i ja cekaju betu, sretno 😘😘😘😘😘😘
Cekam nalaz kroz dva sata
Sortiraj odgovore
Najstariji