Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijamagda
    16. Veljača 2020. 22:19

PinkFairydust

Nadalice, mi obavili konacno sve pretrage, dogovorili protokol i pocinjemo s pikanjem krajem ozujka🥳 Mogli smo sad krajem veljace vec, ali dragi i ja idemo na nekakvo putovanje pa nam je tehnicki neizvedivo, tako da onda prvi sljedeci ciklus😁 A cijena ti je ovako: cca 5000€ postupak, 1200 TESE, 3500 PGS, 1500 lijekovi, 600 back up donor, let za nas dvoje x2 (jer FET) ispadne skoro 1000 buduci da mozemo bookirati samo par dana unaprijed, pa hotel, pa sto smo do sad pljunuli na dijagnostiku i suplemente… Sve skupa se tako negdje nabroji. Al nema veze, samo nek dode beba na kraju

O cemu se ovde radi pa su ove cene ☺
    Nisam bas ispratila.

• Marijamagda
    16. Veljača 2020. 22:22

Bozma ja pijem glukofaž od 500mg. Zbog insulinsje rezistencije. Dobar je za jajne celije malo reguluse insulun.....

Slee
    16. Veljača 2020. 22:53

Brita sretno onda u petak!
    Tigrica, a da, izgubit nemam sta. Samo zivce mozda 😂
    Mrvica ma ne nerviraj se, uostalom, temp moze kroz dan varirati i nema smisla iz jednog mjerenja nesto zakljuciti. Ja sam bazalnu mjerila ujutro, odmah nakon budjenja i kad sam bila trudna (vanmaternicna) temp mi je bila povisenija nego inace, bila je 36,4, a inace je 35,6. Ali da nisam mjerila kontinuirano ne bih znala da mi je bazalna tako niska i pomislila bih da je tih 35,4 prenisko. Mozda je i tebi inace niza temp, ali nema smisla mjeriti popodne.
    Blink, dobro dosla i sretno u borbi za drugu bebicu.
    Ike, mozda tim curama zelja za bebom nije dovoljno jaka kao onima koji ustraju. Ja imam panicni strah od anestezije i nekako cu morati pronaci hrabrost kako god znam i umijem. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• maltezer
    16. Veljača 2020. 22:56

Cure, ja sutra vadim betu 😔
    Najradije se nebi još suočila s tim ... help

Slee
    16. Veljača 2020. 22:59

Maltezer mozes ti to!! Uz tebe smo 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

• maltezer
    16. Veljača 2020. 23:09

Slee
    Prestrašno je, osjetiš da stiže menga a moraš to ići odraditi. A ne smiješ se nadati ni zanositi da ne padneš na guzicu 😕
    Koja sam ja kukavica... a toliko gorih situacija ima...

Slee
    17. Veljača 2020. 00:00

Maltezer vjerujem da je tesko, ali gledaj to ovako, ako i bude neuspjesno vodi se time da je taj neuspjeh samo jos jedan korak blize uspjehu! Drzi se i javi sve

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

PinkFairydust
    17. Veljača 2020. 00:12

Marijamagda

PinkFairydust

Nadalice, mi obavili konacno sve pretrage, dogovorili protokol i pocinjemo s pikanjem krajem ozujka🥳 Mogli smo sad krajem veljace vec, ali dragi i ja idemo na nekakvo putovanje pa nam je tehnicki neizvedivo, tako da onda prvi sljedeci ciklus😁 A cijena ti je ovako: cca 5000€ postupak, 1200 TESE, 3500 PGS, 1500 lijekovi, 600 back up donor, let za nas dvoje x2 (jer FET) ispadne skoro 1000 buduci da mozemo bookirati samo par dana unaprijed, pa hotel, pa sto smo do sad pljunuli na dijagnostiku i suplemente… Sve skupa se tako negdje nabroji. Al nema veze, samo nek dode beba na kraju

O cemu se ovde radi pa su ove cene ☺
    Nisam bas ispratila.

To ti je kad se nades u banani pa moras van Hr:) imas u mojem potpisu:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Nadalica
    17. Veljača 2020. 00:18

Avama kako god to je sve cista sreca, kao loto, kako god zelim ti puno srece 
    Vuky hahah tacno tako i ja sam sam to zamisljala drugacije, ali mogu ti reci da nije nimalo kako zamisljamo.. a sem toga od straha dal ce sve biti dobro ne moze covjek ni da se opusti i uziva u trudnoci, ja brinem sada vise nego ikada prije 
    Pink super sad ce to uskoro, jel prvo radite tese ili pikanje ili istovremeno? Neka nama beba pa bit ce i evrica vec nekako 🤩

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• ZaZa
    17. Veljača 2020. 03:21

maltezer

Slee
    Prestrašno je, osjetiš da stiže menga a moraš to ići odraditi. A ne smiješ se nadati ni zanositi da ne padneš na guzicu 😕
    Koja sam ja kukavica… a toliko gorih situacija ima…

maltezer javi ishod. Odi, napravi i što bude. Barem ćeš znati na čemu si. Gledaj to sa te strane. Dosta si čekala i načekala se. Kod nas to još slijedi. 
    Ja imam cijeli dan menstrualnu rupu bol, a danas mi je 7dt. I isto imam iste strahove kao i ti i loš predosjećaj od samog početka. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.