PinkFairydustposebno ti zelim srecu. Nije ni malo lako to sto radis i treba hrabrosti i zelje i snage i para za sve. Zelim ti uspeh i sa Tesa.
Hvala ti🥰
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Slee ako ce ti dati uradi briseve sve, i testove na hepatitis i hiv, hormone na 2dc i 21dc,AMH ako vec nisi, papa... tako ces vec sve imati spremno na konzultacijama! ako te nesto jos i bude trazio, lakse ces ako ovo vec imas!
Pinky valjda cete stici bar koju pivicu popiti gore.
Blink, u super, hvala ti na informacijama! Jesi i ti zadovoljna s njima?
Vuky hvala i tebi, imam sve hormone i papu od 11.mjeseca, ali cu ponoviti. Kod moje gin se papa ceka 3 mjeseca skoro, mislim da cu to privatno.
Evo me, cekam red, po svemu sudeci, nacekat cu se
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Bozma volila bi i ja da mi je postupak u 11mj bio dostupan, ali eto nije, pa sam se bila makla sa foruma i opcenito sam se trudila opustiti se i sto manje misliti na postupak, ionako je ovaj slijedeci u razmaku pola godine-od 11/2019 a iduci tek 04/2020 pa imam vremena za razbijanje glave 😅 Hvala ti za Kendural prije spavanja jer stvarno ne znam gdje ga ugurati(kad jedem cijeli dan 😆)
Samara imas lo jos smeđarenje? Meni su stvari kasnile preko tjedan dana bas kada mi je trebao poceti postupak, i jos sam si uzela godisnji, tako da sam bas bila luda kako ne dolaze-mpo gin mi je rekao da se moram opustiti a mislim jedna od cura-mislim Meto mi je savjetovala da popijem casu crnog vina, i sutra sam dobila 😎
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Maltezerdrzi se danas 🤞🏻 nadam se da ce te iznenaditi pozitivna beta…. 💕
Violakada je tebi beta?
Meni danas 7dt isto samo povremeno menstrualna bol… ja u glavi ponovno radim planove za drugi postupak i kamo cu… tako mi valjda lakse….
Bozmakako si ti?
Di nsm jeMeto?nisam ju ulovila par dana da pise…
Ja dosla na posao, evo samo vas pozdravim. Meni se ti bolovi malo smanjili. U subotu na vecer sam mislila definitivno da je to to i da krece menga. Cak sam popila normabel po prvi put u zivotu. Malo mi je smanjio grceve, al ja sam ocekivala da ce me smantat i da cu spavat... Nista od toga
Cure očito ništa ne ide bez vina i alkohola 😎🤗
Slee i mi smo cekali godinu dana, odkad smo prvi put otisli u dr pa do postupka- dok smo prikupili nalaze, pa smo neke trebali ponavljati, ja dobila streptokok pa uzimala za to antibiotik, pa poslije neke promjene na papi, pa daljnje pretrage,al sve na njima bilo ok,pa doslo ljeto i pauza i eto.Uglavnom zelim da tebi bude prije, al to se sve nekako prođe da se i ne okrenes.
Hoce li biti koja visoka beta danas? 😘
Blink i Arwen dobro nam došle i brzo otišle na teme bebica. 💛
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
Danas bila na prvom uzv, 6dc. Nekako mi se cini preslaba reakcija na stimulaciju, samo 2 folikula na lijevom jajniku, a desni pun sitnih. Inace imam dosta visok amh, 44pmol/L. Sve me strah da necemo skoro nikaj dobit od samo dva folikula. U srijedu opet uzv..
Flower83 s obzirom da je tek prva folikulometrija, moguce da ce se od tih sitnih sa desne strane koji iznenaditi i razviti se.
Kao sto jucer cure rekle nema pravila, mogu biti dvije a kvalitetne-nadam se da ces proci bolje nego ja u 1.postupku. Pretpostavljam da je i tebi blaza terapija zbog pcos-(napisi nam koja i koliko) da ne bi otisle u hiperstimulaciju jer smo rizicna skupina zbog viskog amh.
Sretno i opusteno 😘
Cure moje sretno svima sa betama danas ❤️. I sa bockanjem naravno drugoj ekipi ❤️
Da li imate info koliko kn trebam pripremiti za fet da li idu i neki lijekovi 🤷♂️ nisam još ziher hoću li sad u Ožujku ili ću još pričekati sve nalaze i riješiti obranu ne znam ni sama,a iskreno imam grižnju pto odgađam 😞 pa di opet mislim možda je bolje ići kad sam opuštenija i sa manje briga.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji