Belaaa hvala ❤️ Sretno dalje, sve zvuči dobro na uzv kod tebe za sada!
Daa i nadam se da ce i dalje biti tako 🤗
Ja sam sad sa jedne sahrane pa saam bas u bedu zenu susjedu koju sam cuvala jedno vrime kad njejeni nisu mogli kombinirat radi posla pa me sve to pogodi pa se i svojih roditelja sijetis i svega sve frisko i onda otplaces i uzahnes i molis ih da se mole za nas!🙏kao mi za njih 🙏nju sam molila kada dodje gore da moli za nas koje zelimo postat majke znala je ona koliko ja to zelim😢❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
PlavaaMK super, neka si sad mirnija, pa neka sreća dalje mazi!
Marita13 ma joj nemoj se sluđivati, pogotovo ako si mijenjala lab i ako si vadila ne baš u isti sat. Beta meni izgleda super!
Bozma ne odustaj i ne plači prije reda. Ideš u postupak i wohooo! Ma jebeš FSH, 12 je ionako granica, tako da - samo naprijed! Nisam koristila Bemfolu, ni ne bih. Pergoveris bih probala, i Puregon koji je kao dobar za low respondere.
Avamanemam pojma, nisam nikad uzimala. Probaj guglat l/arginin za plodnost, možda nađeš doze za žene..
Hvala ti, bila sam van sebe danas, rasplakala sam se danas mesaru u mesnici kad me pitao kako sam 🤦🏻♀️ nema mi druge nego prihvatiti kako je i nadati se najboljem. 🙏
None
Nikitta, zašto ne bi Bemfolu? Mene isto taj Pergoveris baš zanima, ali njega kasnije uvodimo, objansila mi je da je sastav isti kao Menopur samo da je menopuru prirodni hormoni dobiveni iz urina, a Pergoveris sintetički pa da je samim time i čišći od Menopura, ali i da je puno skuplji pa ga ne daju često. Eto baš me zanima kako će ovo ići. Iako, ako ne odreagiram sad do 6dc na Bemfolu nema mi koristi od Pergoverisa kasnije.
avama piše za žene od 1000 do 2000mg.
Belaaa dobro kod tebe za sad izgleda, sretno
Tuma, isto tako
Marita13, ajme mogu mislit kako ti je, pa brigama nema kraja. Ovako se sve misliš čim ugledaš pozitivnu betu svi problemi nestaju, a zapravo tek počinju. Ali ja mislim da je to kod tebe sve OK, nisu to velike razlike i još ako s euzme u obzir i drugi lab
Astra81, pa 9 stanice je ok. A to sto su bile nezrele, vjerojatno su fulali dan aspiracije. Kad su meni na 5 folikula davali 2 Brevactida od 5000 i isto su bile nezrele pa mislim da nema veze to
Nikitta, bas trazim i po stranim forumima. Ne vidim da su bas neke bajne reakcije. Ona je cisti FSH. Sad sam na 300, kasnije ide pergoveris i Bemfola 75. Mozda mi je to dala jer mi je LH ionako povisen, pogotovo na nalazu s kojim sam bila na konzultacije. Ma bas me zanima kako ce ispast. Do sad sam bila samo na menopuru i vise nego dobro reagirala s obzirom na sve ali bas sam znatizeljna.
Čak se veselim necem drugom, kao da je neki novi sampon u pitanju pa amo i to probat 😁
Samo ne znam da li da je forsiram da ostavi aspiraciju za dan kasnije, ako dodje do nje ili da pustim da radi kako ona misli da treba. Zbog mojih nezrelih stanica. S obzirom da je sad sve drugacije mozda nece bit problema
Nikitta, ja tebe obozavam, ne poznajem te, ali u toliko toga se razumijes, bas se mislim koliko istrazivanja i citanja stoji iza toga i koju volju imas, uvijek si tu za sve nas i imas obzira prema svima tu. 🙏 da ti se sve ovo dobro vrati
Bozma
Nikitta sta se tice lijekova i ja sam bolje reagirala na femare i menopur nego na bemfolu i pergoveris neznam razlike ali razlike ima sada je ona meni spominjala da ce mi pergoveris uvesti iako ne kuzim zasto jer prosli put u prirodnom je bilo menopur ali vidit cemo u ponedjeljak tada mi je 8 dan i nadam se da ce se ove pokrenuti i bar 10mm biti pa i vise cak😁🙏🤷♂️
Femare ide od 2-6 dana jel tako znaci 5 dana ja sam pocela Utorak znaci u Subotu mi zadnji dan ne kuzim za Nedjelju ko pauza a onda misli dat u Ponediljak nesto dali moram i u Nedilju Femare to sam je zaboravila pitat🤷♂️?
Menopur mi je najgori bio za davati jako boli i pece ali sve izdrzimo🤷♂️ mi smo lavice😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bemfola je jedan od temeljnih razloga zasto sam pobjegla iz HZZO postupaka i otisla privatno. Svi zivi su je poljuvali. Na kraju sam docekala toliko zeljene gonale i rezultati skoro pa isti kao prije ☹️
Bozma jesu ti brojali antrakce na 3 dc?
Sortiraj odgovore
Najstariji