Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    12. Lipanj 2020. 15:49

Tinini

Ok cure, ocajna sam. Krenila sam u pon sa puregonon i imam u ponedjeljak prvi uvz. I sad mi se cini da imam upalu mjehura. Stalno moramo na wc i samo malo me pecka. Sta sad sa postupkom? Ne mogu u virovat, inace nikad nisam imala upalu mjehura

Tinini  samo smireno i odmah uzmi uvin caj i sok od brusnice i sta vise pij svecte razumim jer imam problema sa kamencem i napadajima a ipak ne odustaju od postupka🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

12. Lipanj 2020. 15:50

PlavaaMK

Pozdrav curke, prvo hvala svima na podrsci i savjetima… nisam mogla cekat pon. vec sam opet otisla izvadit betu jer ubija me to cekanje… znaci ovako :
    9 dnt= beta 45
    11dnt= beta 67
    13dnt= beta 143 🥰🥰🥰
    Sad nekako vjerujem da bit ce ok i da brzo cemo docekat ❤

Savrsenooo bravooo😍🥰🙏😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

12. Lipanj 2020. 15:51

astra81 mislim da nije do polustimulacije nego do rane aspiracije. U prvom stimuliranom sam štopericu dobila na folikule od 20mm, 5 stanica, samo 1 zrela. drugi sam ti gore opisala, a za te poslustimulurane sam promijenila kliniku i oni su mi dali štopericu na 16mm. od 5 folikula 2 stanice, drugi put oba sa stanicom ali rađeno ispiranje. Mislim, zapravo nagađam da su stanice bile nezrele pa su se kasnije oplodile, ali ne mogu točno tvrdit jer nisam pričala sa embriologom.
    Sad sam opet promijenila, nadam se neću opet imat nezrele stanice.
    Cure sa niskim AMH, je li koja bila na Bemfoli i Pergoverisu i kako ste reagirale na njih? 

12. Lipanj 2020. 15:52

Belaaa, kako je prošlo na UZV danas?

12. Lipanj 2020. 15:56

Bozma

astra81, ovo sam i ja rekla prošli put kad sam vidila onaj dvostanični, pa mi kaže jedna kolegica: pa ti bi ostavila svoj embrij tek tako. U postupku s blasticama su mi na uzv uvijek brojali 4 folikula, čak sam malo bila razočarana jer ih je prvi put bilo više, na kraju bilo 6 stanica (vjerojatno one koji su zaostajali s rastom nisu ni brojali na pregledima. Sutradan me biolog nazvao i rekao da su se 4 oplodile i da se lijepo dijele i ako nastave ovako da će transfer biti 5-ti dan. Na transferu mi je pričao o njima ali nije rekao koliko stanica na koji dan, samo je rekao da su se ova dva koja su ostala lijepo djelila, školski i da sa sigurnošću može reć da ove neće stat s razvojem, ali da je dalje sve na maternici.I isto je beta bila 0
    Mislim, bar iz ovoga što vidim po forumu da u Cito ne puštaju do 5-tog dana ni kad ih je više, oni sve zamrzavaju treći dan pa sad budi pametan.
    Ja sam rekla sama sebi ako mi sljedeći transfer započne s pričom da i od loših embrija zna doći do trudnoće a od odličnih blastica ništa, skupljam noge, oblačim gaćice i idem doma, ne želim transfer pa nek mi se jave za dva dana ako još uvijek nemaju kud s njima.
    Koliko stanica imaju tvoji na 3.dan? Do 6 stanični na treći dan bi još i primila , ali ne bi više da mi vraćaju ove od 2, 3 i 4 stanice, nema šanse

Cure moke drage tu se varate jako ko vam je rekao da te 2,3, 4 nevaljaju ja znam zensku iz prve 2stsnicna 41 godina heloooo a i prija mi najbolja 4 stanicna iz treceg puta tako da tu jednostavno nema pravila losija bolja neznaju ni oni nekada zasto nekom treba dugo zasto nekom iz prve ja iskreno necu odustat od nijedne svoje jer jedna ali moze biti vrijedna pa taman bila jednostanicna eto moja je i nepada mi napamet ostavljat i bacat je a sav kriz i put sam prosla sijetim se i onih sta ih ni nemaju pa se odlucuju na donacije zato cure glavu gore i dovoljna je jedna i trenutak da se sve poslozi🙏🥰

12. Lipanj 2020. 15:59

Niikitaa ti si jedna divna i hrabra zena i vjerujrm u tebe vjerujem u sve nass 😍😘❤

12. Lipanj 2020. 16:04

Bozma

A sad idemo na mene 😁 ovsko bila na uzv 5 dan jos malo mi ide nema cisti  Bogu falaa 🤗 livo nema nista jos a deno 2,3, 4 jos su mali po centimetra oli ti ga 5mm rekla je da je to ok za 5 dan i da sve jos pre rano u Pinedjeljak da dodjem pa da cemo viditi za inekcije nadodati pa eto sta bude🙏 ponovila mi 5 puta ne brinte,ne brini te , me brini te bice sve u reduuu samo sam se nasmijesila i rekla hoce nece vise sam oguglala sta je tu ke zadnji je 🤷‍♂️ samo da ishod ne bude ko zadnji da dodjem do punkcijr pa sipak na kraju ako vec se i krenem bosti nadam se da ci doci do tramsvera i da pitat cu ke sve da mi da sta postoji za bolju implataciji ne zanima me ako triba platit cu ionsko sada placam inekcije ako bude ih dala  ja femare jos danas i sutra😉 eto cure mojeee😘😘😘

• Astra81
    12. Lipanj 2020. 16:55

Ja sam u dva postupka imala bemfolu i mogu ti reći da su mi rezultati uvijek isti… bez obzira jel to bemfola ili gonal i da li je doza 150 ili 300
    U prvom postupku sam dobila bemfolu (3 dana 225 i ostale dane 150) i 9 stanica su izvukli. Nažalost,  rano su radili aspiraciju i dali mi malu količinu hcg-a pa su 4 stanice su bile nezrele.

Tuma
    12. Lipanj 2020. 17:29

Evo ja sam danas dobila Femare, 5 dana po 3 tablete na dan, pa cemo vidjeti za dalje. Radila mi je uzv i rekla da uzv ne odgovara tako niskom amh. Da su jajnici dobre velicine, da ima folikula (nije rekla koliko). I onda me pitala di sam uopce vadila amh, ja kazem kod vas u VV (koliko znam da ni ne priznaju tude nalaze) i onda je rekla da bi ona s Femarom probala jer misli da cu na to najbolje reagirat... pa cemo vidjet....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    12. Lipanj 2020. 17:40

Belaaa

Bozma

A sad idemo na mene 😁 ovsko bila na uzv 5 dan jos malo mi ide nema cisti Bogu falaa 🤗 livo nema nista jos a deno 2,3, 4 jos su mali po centimetra oli ti ga 5mm rekla je da je to ok za 5 dan i da sve jos pre rano u Pinedjeljak da dodjem pa da cemo viditi za inekcije nadodati pa eto sta bude🙏 ponovila mi 5 puta ne brinte,ne brini te , me brini te bice sve u reduuu samo sam se nasmijesila i rekla hoce nece vise sam oguglala sta je tu ke zadnji je 🤷‍♂️ samo da ishod ne bude ko zadnji da dodjem do punkcijr pa sipak na kraju ako vec se i krenem bosti nadam se da ci doci do tramsvera i da pitat cu ke sve da mi da sta postoji za bolju implataciji ne zanima me ako triba platit cu ionsko sada placam inekcije ako bude ih dala ja femare jos danas i sutra😉 eto cure mojeee😘😘😘

Drago mi je da nema cisti 😊 drzim fige da ovaj put bolje prode nego prosli i da dodes do transfera, pa ugledas + i dobijes pozitivnu betu!🥰 svima nam to zelim! 
    Slazem se za implantaciju, ako postoji ista da ju pospjesi i ja zelim sve isprobat. Zelim znati da sam ucinila sve sto je u mojoj moci, a ako se ne desi, barem da znam da sam dala sve od sebe....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.