To mi je katastrofa u bolnicama. Stimulacija na najjace, a pojma nemaju dal su jajnici pljunili vise od 2-3 folikula. I onda na kraju sljezu ramenima i govore slaba posiljka.
To sto si izasla iz postipka ne mora znaciti lose. Ja sam bila na brojanju antralaca prvi ciklus nakon stimuliranog i imala sam 12 folikula, znaci vise nego prethodni njesec kad sam bila u postupku. Onda ih je bilo 9.
Bozma, svakako spomeni ranije aspiracije, ali i inzistiraj na vađenju krvi! Čini mi se da u st sve rade prema osjecaju, a u drugim bolnicama se curama vadi krv svako malo. Sretno svima!
Žena, je li vama od Femare stala menga? Meni je jučer (3.dan) prestala curit, ostao je samo smeđi iscjedak, a inače mi traje 5-6 dana. :/
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ja sam u prvoj stimulaciji imala kombinaciju gonala i pergoverisa. Pergoveris negdje 10.dan uveden mislim. Folikuli su mi prije njega bili jako različitih veličina, on ih je ujednacio malo. Sad idemo opet s Gonalom ali jača doza, no pergoveris je rekao da ce uvesti ako bude bilo potrebe.
Jucer sam bila na uzv (4dc) jer je četvrtak bio neradni dan, AFC mi je 9 na lijevom i 10 na desnom. Nastavljam s gonalom 300, u pon opet uzv pa cemo vidjet jel treba korigirat dozu. Kaze prof da je išao sad s jačom dozom da sve antralce potakne na rast. Ujutro na planirani dan štoperice ce mi vadit krv, E2 i P4 pa ako progesteron bude jako visok da cemo ic na freeze all i onda u FET. Kaze da se kod tih jačih doza lijekova zna dogodit uranjena luteinizacija pa ne bi bezveze trošio embrije. Ako sam dobro shvatila
Tuma meni dok se krenem pikat stane menga. To ti je normalno. No sikiriki
Sortiraj odgovore
Najstariji