Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Astra81
    12. Lipanj 2020. 22:02

To mi je katastrofa u bolnicama. Stimulacija na najjace, a pojma nemaju dal su jajnici pljunili vise od 2-3 folikula. I onda na kraju sljezu ramenima i govore slaba posiljka. 

• Astra81
    12. Lipanj 2020. 22:06

To sto si izasla iz postipka ne mora znaciti lose. Ja sam bila na brojanju antralaca prvi ciklus nakon stimuliranog i imala sam 12 folikula, znaci vise nego prethodni njesec kad sam bila u postupku. Onda ih je bilo 9.

• Joy
    12. Lipanj 2020. 22:35

Bozma sretno! 🤗
    Vec sam ti pisala, dvoje "cetverostanicne" djece 😅😅

12. Lipanj 2020. 23:15

Joy, jesu tvoji bili vraceni drugi ili treci dan?

• Joy
    13. Lipanj 2020. 01:44

Treci dan 😊

• Hani
    13. Lipanj 2020. 09:59

Bozma, svakako spomeni ranije aspiracije, ali i inzistiraj na vađenju krvi! Čini mi se da u st sve rade prema osjecaju, a u drugim bolnicama se curama vadi krv svako malo. Sretno svima!

13. Lipanj 2020. 10:16

Hvala cure

Tuma
    13. Lipanj 2020. 11:18

Žena, je li vama od Femare stala menga? Meni je jučer (3.dan) prestala curit, ostao je samo smeđi iscjedak, a inače mi traje 5-6 dana. :/

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Blacky89
    13. Lipanj 2020. 11:23

Ja sam u prvoj stimulaciji imala kombinaciju gonala i pergoverisa. Pergoveris negdje 10.dan uveden mislim. Folikuli su mi prije njega bili jako različitih veličina, on ih je ujednacio malo. Sad idemo opet s Gonalom ali jača doza,  no pergoveris je rekao da ce uvesti ako bude bilo potrebe. 
    Jucer sam bila na uzv (4dc) jer je četvrtak bio neradni dan, AFC mi je 9 na lijevom i 10 na desnom. Nastavljam s gonalom 300, u pon opet uzv pa cemo vidjet jel treba korigirat dozu. Kaze prof da je išao sad s jačom dozom da sve antralce potakne na rast. Ujutro na planirani dan štoperice ce mi vadit krv, E2 i P4 pa ako progesteron bude jako visok da cemo ic na freeze all i onda u FET. Kaze da se kod tih jačih doza lijekova zna dogodit uranjena luteinizacija pa ne bi bezveze trošio embrije. Ako sam dobro shvatila 

• Blacky89
    13. Lipanj 2020. 11:24

Tuma meni dok se krenem pikat stane menga. To ti je normalno. No sikiriki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.