Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Lipanj 2020. 12:16

Blacky89, da 19 folikula....jbt....pa to je odlicno

• Blacky89
    13. Lipanj 2020. 13:34

Bozma i meni su prosli put u KBC isto vadili krv prije štoperice. Takva im je praksa. Ja se nadam da ce ova stimulacija urodit plodom. Vidjet cemo na idućem uzv kako rastu folikulici. Razlika od prošle dvije je ta sto vec osjećam jajnike, boluckaju. Prije me nisu nikad boljeli, čak ni pred aspiraciju. Izgleda meni ipak trebaju velike doze lijekova. 🙈 
    Nikitta ET ili FET tako mi svejedno samo da bude uspješan 🤪😂
    Kad ti planiras u Austriju? 

13. Lipanj 2020. 13:51

Nikitta, e sjecam se toga. Vadili su ti LH pa je bio povisen i rekli ti da dodjes dan prije na punkciju. Zasto u tim prirodnjacima ne daju zadnji dan jedan cetrotide ili orgalutran da ne pukne folikul, ako je priblem naplate samo njega i vode pod prirodnjak.
    Onaj prvi dr. bi mi vadio estradiol i progesteron pred punkciju. Uvijek je E2 bio oko 7000 na 5 folikula i isto su bili nezreli. Drugi put je isto dao da to izvadim i rekao je da su po nalazima zreli ali da ce ih isto ostaviti za dan kasnije i pogodio je. A sad u cito nista....Vidis Maki su vadili krv pred punkciju, i predlozili i radili PRP, a meni nista. Ne mogu se otet dojmu da su me otpisali u pocetku i da su me odradili cisto da me odrade kao da ni ne vjeruju da imam sansu.

13. Lipanj 2020. 13:59

Blacky89  Koliko si u prijasnjim imala folikula?  Ja sam cak jucer osjetila jajnike na kratko sat-dva od prve bemfole, a sigurno nemam puno materijala na njima, mogu mislit kako tebi sa 19. Ma imat ces ti iz tih 19 jednu veeeeliku obitelj 😁

• Blacky89
    13. Lipanj 2020. 14:16

Bozma vidjeti cemo u ponedjeljak koliko ih je povukao sa ovom dozom lijekova. Uvijek su meni AFC oko 20. Prvi put mi je lijevi jajnik stekao (imala samo 2 folikula na njemu a na desnom 13) upoznavanje moga tijela i reakcije na lijekove pa sam imala šaroliko društvo stanica od kojih je 8 bilo zrelih. Doze lijekova su postupno povećavane ali nismo išli preko 225 FSH. 
    Druga stimulacija 225 gonal cijelo vrijeme, 12js, 9 zrelih. Za nju ne znam sta bi rekla, dr. mi je rekao da imam oko 5 AFC na lijevom i 7 na desnom ali je kao bilo i manjih koje nije brojao a  mozda se i oni pokrenu. Sta god... 
    Evo sad lijepo ujednačeni broj AFC na oba jajnika, gonal 300,  nadam se da ce odreagirati kako treba. Al da, promjena je sto osjetim jajca... 🤞 da je to pozitivno... i malo me smuvali ovi hormoni... neka sam cudna 😂 

13. Lipanj 2020. 15:12

Ne znam za vas ostale ali ja se odlicno osjecam dok se bodem. Nekako dobre volje, zadovoljna sobom, super se osjecam, puna energije. Za razliku od drugog dijela ciklusa 😁

13. Lipanj 2020. 17:22

Curke spremam se za Prag na ivf ako ima itko voljan dat savjet i iskustvo ???
    Planiram u Prague fertility centar,i uzet paket all exscluziv.
    Nalazi svi uredni.
    11mj se ne prima nista prirodno.

ziki80
    13. Lipanj 2020. 17:57

Bok cure
    Danas mi je 12 dnt ( 1.6. Vratili 2 trodnevne mrvice)
    Od jutros imam smeckasti iscjedal al samo kad se obrisem , a na dnevnom ulosku zna bit lagano smeckasto pomjesano sa utricim ( ispricavam se ne opisu )
    Zvala sam petrovu i kazu da je to moguce zbog utrica i da prema planu dodem vadit betu u pon
    Mene sad frka da nije nesto u redu..
    Inace ovo mi je prvi put i novo mi je sve to pa mozda pusem i na hladno al jbg...
    Jel imala koja od vas nesto slicno

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

13. Lipanj 2020. 19:20

ziki80, jesi radila test?

ziki80
    13. Lipanj 2020. 19:52

Bozma nisam
    Strah me 😔cekat cu betu u pon

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.