Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    14. Lipanj 2020. 18:49

MakiST

cure evo da javim, jucer mi je beta bila 1902. Dr kaze odlicno i sad treba 2 tjedna cekat uzv. Ja sam tako prestravljena. Presretna ali se bojim disat doslovno. Toliko sam to cekala i htjela i sad se bojim svoje sjene samo da sve bude ok. 🙄 Simptomi nekad jaci nekad slabiji uopce se ne mogu na to osloniti, i taj cerviks malo tvrd malo mekan doslovno me istjera iz pameti 🤯🤯. Uglavnom visit ću definitivno još na forumu neko vrijeme, dok se ne opustim, a to ce biti otprilike kad rodim 😁

Bravooooo❤🥰🙏 i svee ce bitiii suuuperrr 🎊🎉

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

14. Lipanj 2020. 18:51

Viola1

Tuma sretno s postupkom 🍀
    PlavaaMK super da se beta uduplala! Sretno dalje! 🍀
    Bozma sretno u postupku! 🤞🍀
    Marita13 samo smireno, sve je to u redu. A još si i labaratorije mjenjala… Sada čekanje na uzv i lijepe vijesti 🍀🙏
    Belaaadržim fige da ih bude što više 🤞🤞
    Blacky89 oho, lijepi broj!! Neka lijepo rastu 🤞🤞🤞
    Tanja37 sretno 🍀 Ako se dobro sjećam cure su pričale da ima posebno tema o Češkoj…vjerujem da će se javiti tko više o tome zna.
    MakiST mazi trbuščić i pokušaj se opustiti što više, pa za 2 tjedna nam javi lijepe vijesti s uzv-a. 🙏🍀🤞

Hvaaalaaa🥰

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

14. Lipanj 2020. 18:52

Marita13

Bozma, Viola1 hvalaa vam🥰 Nadam se i ja najboljem sutra🙏
    Makist čestitaaam i sretno do kraja😊

Marita13 zelim srecu sutraaa 🤗🙏 bit ce sve dobrooo🥰

• Blacky89
    14. Lipanj 2020. 19:24

MakiST wooohoooo 🎉🎉🎉 beta je divna 😍 sad cekamo sličice s uzv-a 😉
    Viola 😉

• Blacky89
    14. Lipanj 2020. 19:30

Passiflora dobro dosla... krajem godine nije rano za MPO ako ce tada biti duze od godinu dana da pokušavate prirodno zatrudnijeti. A vjerojatno je tako ako ti je soc.gin. dao uputnicu za konzultacije. Ne znam razlog zašto ti je odmah preporučen IVF a ne inseminacija, ali s obzirom da se ide na IVF onda ti ne treba pretraga prohodnosti jajovoda jer su oni “nebitni” (osim u slučaju hydrosalpinxa kada moraju ic napolje ali to se vidi na uzv). Izvadi hormone preko HZZO-a, ne moras to plaćat privatno, pa ces vidjeti kakva je situacija s njima. Mozda se i u nekom od njih krije razlog zašto nije došlo do trudnoce. Uglavnom, ima milijarda razloga, a stres je sigurno jedan od uzroka. Ako imas mogućnost mijenjaj posao 😏

14. Lipanj 2020. 19:32

Dobro dosla Passiflora  moj savjet  prvo se ne nastoj previse nervirati i provati biti opustena jer za ovo ce to trebati i zivci i opustenost i zato prvo sebe moras smiriti! Lipo neznam gdjes si u postupku zovni pitaj opet trazi konzultacije kod doktora koji te vodi i nrka ti lipo sve objasni i sta moras izvaditi jer midlim da ce i njemu trbati nalazi da zna odrediti i terapiju i sve a i tako ces lipo biti mirna i da se mozes pripremiti a ne sve u zadnji tren i da vidite jrl postoji jos koji problem negdje sa icim tako ces biti mirnija a i oni cecznati cim barataju jer mislim da i doktor mora imat u vidu nalaze da zna sta mu je ciniti! Vjerujem da ce sve biti ok a ti samo manje se nerviraj i provaj opustiti jer  i stres je los cimbenik to i sama znas zelim svu srecu ti kao i svima nama koji se jos borimo🥰

14. Lipanj 2020. 19:34

Joj docekat jutro jedva cekam i uzv i dali je urodilo sa femaree😁🙏🥰 i dali idu inekcijee

Kiky 🥰
    14. Lipanj 2020. 21:01

Passiflora

Pozdrav svima,
    čitam ovaj forum i teme već neko vrijeme. No, od čitanja kako što lakše i prije zatrudnjeti, našla sam se na temi MPO (IVF), 

Pozdrav i dobrodosla. Ja jos nisam krenula na humanu ali na zadnjem pregledu mi je ginekolog rekao da je to sljedeci korak ako jos u sljedecih 6mj ne dodje do trudnoce. Vec je od toga proslo i vise i sutra zovem ginekologa da se narucim na pregled i da mi da uputnicu za dalje. Privatno sam se narucila na folikulometriju cisto da vidim stanje folikula pred O.
    Meni je kao i tebi isto, nisam radila nikakve pretrage osim briseva i papa testa. Rekao je da je ne potrebno i zadnji put kada sam bila zbog biokemijske sestra mi je rekla da ne daju upitnice za hormone vec se sve to obavlja na humanoj. To mi je malo glupo jer zasto nebi dobila uputnicu za hormone nakon godine dana pokusavanja, zasto odmah moram na humanu...ali eto to je kod njih valjda takva procedura. A sto se tice stresa na poslu, ni kod mene nije bolje bilo ali sam promjenila posao pa sam sada manje opterecena i vidim da se nekako bolje osjecam i nadam se da ce ove godine doci do T a isto tako i vama svima zelim 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Marita13
    14. Lipanj 2020. 21:33

Belaaa

Marita13

Bozma, Viola1 hvalaa vam🥰 Nadam se i ja najboljem sutra🙏
    Makist čestitaaam i sretno do kraja😊
    Marita13 zelim srecu sutraaa 🤗🙏 bit ce sve dobrooo🥰

Hvalaa ti🥰 sretno i tebiii🙏🍀

None

darliv
    14. Lipanj 2020. 22:33

Passiflora dobrodošla i sto prije nam otisla odavde 😊 dat cu ti savjet samo da budes strpljiva jer ovdje se nazalost vrijeme ne moze voditi kroz brojeve, treba biti pozitivan koliko god je moguće, a opet s druge strane biti spreman podnijeti mjesece odgode iz tko zna kakvih razloga.. Ne bih ti forsirala hormone privatno, masno ces to platiti, a imas pravo dobiti uputnicu od svog ginekologa nakon toliko pokusavanja, i bit ce ti nalaz sigurno gotov do prvog pregleda na humanoj.. A sto se tice ocaja mislim da smo to sve prosle, kod mene je u početku bilo neko uzbuđenje, pa nakon nekoliko mjeseci krenuo taj ocaj i to je poprilično trajalo jer smo mi prirodno pokusavali dvije godine sigurno, sad sam se vec nakon hrpe godina naucila nositi s tim, i dalje sam uzbuđena oko ovulacije i taj drugi dio do menge, a onda kad stigne vjestica jednostavno samo nastavim dalje bez puno emocija do sljedeće ovulacije 😁 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.