Cupica, to je odlican broj za boagu stimulaciju! Bas super!
Bozma - nemoj odustati, to sto cure kazu - jedna dobra je dovoljna! Bas mozda zbog toga sto si mislila da nista od ovoga puta ta jedna jajna ti se zainati i pokaze koliko je dobra :)
Studentica wooow, vibram za betu!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Belaa ajme kako super 🙈 najbolje je tako neplanirano 👏🏼🤞 a ta zerica ako ti je ostala, to zna ostat i u igli, tako da radi toga se nemoj zamarat... uvijek ostane lijeka u igli malo koji moze iscurit. U pocetcima bockanja ja izvadila iglu i vidim jos onak jedna-dvije kapljice iscurile. Onda sam pitala sestru pa mi je rekla da je to normalno da ostane u igli i da iscuri. Da se radi toga ne brinem.
Cupica odlicno, odmaraj sada i držim 🤞 za party u labosu
Arwen ovako mi se hormoni čine skroz ok. A AMH i nije toooliko nizak. Malo je niži, al sve je to ok. A to sto si ostala trudna nije nikakva prepreka da ti dr. ne da uputnicu za konzultacije za mpo ako zelis. Samo trazi!
Bozma jeb…mu jajca… vjerujem da bi najradje odustala, al tko zna. Mozda su ta dva dobra… MPO rulet 🤪 osjećam da nikad ne mozes biti dovoljno pametan sto se toga tiče. Uvijek je iznad glave pitanje: mozda sam mogla ovako ili onak?!? Sta bi bilo kad bi bilo…
Nikitta jesi išla na infuziju? Sutra nalazi?
Sunshine i ostale cekalice, kako je danas?
Hvala na savjetu ❤️
Pozdrav svima! Ja sam danas bila na konzultacijama u Repromedu. Doktor mi je djelovao jako pristupacno i drago. Rekao mi je da ovaj ciklus (jer sam od iduceg u VV u postupku) dodem jos k njemu u pon na pracenje uzvom i da ce mi dati neku injekciju za ovulaciju (nije spomenuo ime) i onda doma da se muz i ja bacamo na posao. Rekao je da imam 2 folikula na desnom i 1 na lijevom jajniku (a na njemu ce biti ovulacija ovaj mjesec) i da to stvarno je smanjena rezerva, kako amh i pokazuje, i da zene u mojim godinama imaju obicno oko 8/9... al da se ne brinem i da je sve stvar srece i da mogu kombinirat kod njega prirodne pokusaje s VV blagom stimulacijom...
Studentica, sretno sutra! Drzim fige za betu🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Arwen ne bih na tvom mjestu ponavljala AMH, totalno nebitno za sad, fokusiraj se na spolne hormone i pripremi za postupak. Pretpostavljam da ćete prvo na AIH ići?
Iskreno,nemam pojma kako ce se dalje situacija razvijati🤷
Prije nego je planirana inseminacija u 3mj.,trebala sam obaviti i prohodnost jajovoda!
Medjutim,ocito su prohodni kad sam ostala prirodno trudna!
Moja gin.je rekla da joj se javim kad dobijem M da mi napravi uzv i da uputnice za neke pretrage!
Nakon toga je rekla da cemo pricekati 4,5-6 mj pa da pokusamo opet prirodno i ako nam ne uspije u nekom kratkom roku da ce odmah to sve dizati na visu razinu(pretpostavljam opet nas slati na mpo)!
Poslije toga je pitala koliko nam je trebalo za ovu trudnocu i kad sam rekla oko godina i pol,onda je rekla da sacekamo taj uzv,pa mozda kroz neka dva mjeseca ako sve bude ok da probamo opet(valjda je smanjila tu pauzu koju je spominjala kad je cula da nam je trebalo tako dugo)!
Sad nakon svega nemam pojma sta da radim...mislim da cu definitivno vidjeti s njom nakon sto stigne prva M nakon kiretaze i ako uzv bude uredan i ostale pretrage koje budem obavila,da sacekamo joj jednu normalnu M i onda opet pokusamo!
Ne vidim svrhu u cekanju 6 mjeseci za neki novi pokusaj jer mi je to samo nepotrebno gubljenje vremena,a i nismo te srece da nam uspije od prve!
Nemam pojma po cemu se ravnati kad su u pitanju spontani koji zavrse kiretazom,jer ispada da svaki dr.ima svoje misljenje o tome kad probati opet-neki kazu pauza 3mj.,neki 6 a neki da moze i odmah!
Pa ajd ti sad budi pametan!
Oprostite mi sto vas umaram svojim glupostima!
Arwen ja se baš ne kužim u sve, ali koliko vidim ono u što se kužim, TSH super, odnos FSH-LH super, cure neka se nadovežu.
Faith ma nije kasno, samo traži taj D-vital za jednom tjedno! 75 je donja granica za vit D, dok recimo Vrčić u Petrovoj ne pušta u postupak ispod 90, a optimalno je 120.
Nikitta,kupila sam danas
Proximum D -vital 25000 IU
Faith,
Pliz mi reci jesi na recept od dr. uzela ili se može samo doć u ljekarnu i tražit taj vitamin D? I ako ti nije problem reći di si ga našla, u kojoj ljekarni (ako si područje Zagreba ili Splita)?
Sretno u postupku 🤗🤗
Marada kupia sam ga bez recepta.cak sam se ugidno iznenadila 38 kn 4 ampule😊
Dok moja prijateljica u Osijeku ne moze bez recepta
Ja u Zadru
Super, hvala ti..
Ima da nam naraste taj vitamin D😅💪
Ja - jedan jajnik, AMH 3.9 pmol/L
mm - od normo do OAT
2020.
3 postupka -> prva 2 u IVFu, treći uspješan u Repromedu, curica :)
Arwen ne bih na tvom mjestu ponavljala AMH, totalno nebitno za sad, fokusiraj se na spolne hormone i pripremi za postupak. Pretpostavljam da ćete prvo na AIH ići?
Iskreno,nemam pojma kako ce se dalje situacija razvijati🤷
Prije nego je planirana inseminacija u 3mj.,trebala sam obaviti i prohodnost jajovoda!
Medjutim,ocito su prohodni kad sam ostala prirodno trudna!
Moja gin.je rekla da joj se javim kad dobijem M da mi napravi uzv i da uputnice za neke pretrage!
Nakon toga je rekla da cemo pricekati 4,5-6 mj pa da pokusamo opet prirodno i ako nam ne uspije u nekom kratkom roku da ce odmah to sve dizati na visu razinu(pretpostavljam opet nas slati na mpo)!
Poslije toga je pitala koliko nam je trebalo za ovu trudnocu i kad sam rekla oko godina i pol,onda je rekla da sacekamo taj uzv,pa mozda kroz neka dva mjeseca ako sve bude ok da probamo opet(valjda je smanjila tu pauzu koju je spominjala kad je cula da nam je trebalo tako dugo)!
Sad nakon svega nemam pojma sta da radim…mislim da cu definitivno vidjeti s njom nakon sto stigne prva M nakon kiretaze i ako uzv bude uredan i ostale pretrage koje budem obavila,da sacekamo joj jednu normalnu M i onda opet pokusamo!
Ne vidim svrhu u cekanju 6 mjeseci za neki novi pokusaj jer mi je to samo nepotrebno gubljenje vremena,a i nismo te srece da nam uspije od prve!
Nemam pojma po cemu se ravnati kad su u pitanju spontani koji zavrse kiretazom,jer ispada da svaki dr.ima svoje misljenje o tome kad probati opet-neki kazu pauza 3mj.,neki 6 a neki da moze i odmah!
Pa ajd ti sad budi pametan!
Oprostite mi sto vas umaram svojim glupostima!
Ja mislim da to ima veze sa tim kolika je T bila velika. Tj.u kojem tjednu i dal se radila kiretaza ili ne. Npr.mi smo imali prestanak rada srca u 23TT i inuducirani porod. Ginica je rekla minimalno 3 mjeseca cekat. Mi nismo cekali jer smo mislili pa i za prvu nam je trebalo par godina. Ooje su sanse ds ostanem sad od prvog puta 🤦♀️ Ja dobim M nakon toga i ostanem trudna. Ali imam spontani opet u 7TT. Moja ginica je rekla da je bilo prerano jer se nije maternica vratila na svoje mjesto i nije bila "pripremljena"i oporavljena. I tad je rekla e sad cete cekat 3 mj. I jesmo. Znam da je koma cekat kad nesto zelis. Ali mozda bolje i pricekati i strpiti se nego da se ponovi opet slicno. Meni osobno je sada zao da se nismo pazili. Jer samo smo dozivili jos jedan sok i stres koji se mogao izbjeci.
Cupica super broj stanica, navijamo za lijepe embrije 🤞🤞
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Nakon dva dana gonala 375 sam na klomifenima i estrofem do utorka.
Jer kaze doktor nema smisla s velikom terapijom a samo smo dobili 2 folikula na desnom i cista na ljevom.
Nemam neke nade☹
Danas odradjen drugi uzv. Vrcic je bas jako zadovoljan kako sve izgleda 😍 endometrij 9,5, a na nekim mjestima cak i 10mm. Danas mi je 10dc. E sad, on nista ne zeli rec kad bi mogao bit transfer, kao danas ce vidjet sa embriolozima kakvo je stanje. Ne znam uopce kaj mu to znaci.
Ako mi je danas 10dc, imamo smrznute blastociste, kad vi mislite da bi mogao bit transfer? Kad je uobicajeni dan za transfer u ciklusu koji je reguliran sa estrofemom?
Sortiraj odgovore
Najstariji