Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Viola1
    22. Svibanj 2020. 12:47

Marita13

flower93

Danas odradjen drugi uzv. Vrcic je bas jako zadovoljan kako sve izgleda 😍 endometrij 9,5, a na nekim mjestima cak i 10mm. Danas mi je 10dc. E sad, on nista ne zeli rec kad bi mogao bit transfer, kao danas ce vidjet sa embriolozima kakvo je stanje. Ne znam uopce kaj mu to znaci.
    Ako mi je danas 10dc, imamo smrznute blastociste, kad vi mislite da bi mogao bit transfer? Kad je uobicajeni dan za transfer u ciklusu koji je reguliran sa estrofemom?

Meni je 16 dan ciklusa bio i1. i 2. FET. Danas sam isto bila na ultrazvuku, 11. dan ciklusa, 10 mm endometrij, planiramo u srijedu FET (16.dan) :)

Sretno na fetu 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

Marita13
    22. Svibanj 2020. 13:00

Viola1 Hvalaa :) Bravo za AMH

None

faith
    22. Svibanj 2020. 13:03

Viola1

Arwen87 hvala ti 😘. Nalaz mi se čini ok. Sada se odmori i uzmi predah, pa onda ponovno u borbe. Sretno! 🍀
    Student13ica držim fige za veliku betu 🤞🤞🤞🤞🤞
    Bozma žao mi je draga što je tako ispalo.. Probaj ostati jaka. Znam kako ti je, meni se tako dogodilo u 2 postupku blage stim. kada su od početnih 10 fulikula samo 2 nastavila s rastom.. Ali i jedna je dovoljna, možda ti se baš dogodi kao na primjeru tvoje poznanice. 🙏🙏 Nekako sam imala baš pozitivne vibre što se tebe tiče. Iskreno se nadam da će ti ovaj postupak biti dobitan. ❤️😘
    Cupica7 odlično! Držim fige da bude puno embrija 🤞🤞Jesu ti možda već nešto javili?
    Belaaa sretno ti 🍀
    Tuma super, možda vam uspije i u kućnoj radinosti 😀🤞🤞
    Faith možda se u jednoj od njih krije baš ona dobitna 🙏 Znam kako ti je, ali pokušaj ostati jaka.
    Flower93 endo mi se čini super 😀😍. Što se tiče tvojih pitanja neznam ti odgovore, jer nikad nisam bila na fetu. Sretno ti! 🍀
    Čekalice kako ste danas?
    Evo ja sam preživila 1. akupunkturu 😂😂 Mislim da smo se već toliko naviknule na iglice, pa su ove mačji kašalj 😂😂😂. Na fulikulometriji sve super, lijepo napreduju.. Sutra opet na uzv, pa ću vidjeti ako možda već sutra ide štoperica.
    Stigao mi je novi nalaz hormona. Amh je na zadnjem nalazu bio 23,3 pmol/L a sada je 34,6 pmol/L drugi labaratorij u pitanju i razmak 2mjeseca i 10 dana.

Viola1,Hvala !
    I tebi sretno😘

faith
    22. Svibanj 2020. 13:09

Nikitta

Danas nalazi, magnezij na donjoj granici, folna niska, ali zato vitamin D porastao na 74! Nastavljam s 3000IU dnevno još 2 mjeseca, nemre škodit da još podignem do 120. Sve ostale vijesti ne baš bajne. AMH mi je pao na 1,9 pmol. Katastrofa. Imala sam konzultacije s prof. Ćorićem, ukratko - ponovio mi je 3x kako nikad neću “zanijeti” ako se ne operiram. Ta rečenica me uvijek satre, ali nisam plakala (tek kad sam ih ponovila mužu). Objasnio mi je da sam 2009. i 2013. suboptimalno operirana (u prijevodu: loše i površno, jer su tek unazad 5 godina počeli raditi dubinske ekscizije kao prof. Keckstein, dakle nisu znali prije ukloniti tu bolest)… tako da, opet sam na početku. Njegov savjet je da prestanem umirati ovako, jer da nema šanse da ostanem trudna. Da je bolje da me on operira ili Keckstein, i da se sve temeljito počisti, tad će biti moguće da od ispod endometrioma kad sve uklone s jajnika, “isplivaju” bolje jajne stanice. I da onda pokušam još koji stimulirani postupak, i šta Bog da. Sad sam na hlađenju mozga, rekla sam da ću razmisliti, prespavati. Naravno, mogu u lipnju na prirodnjak ako želim i ako bude ok ciklus.
    Belaaa jebemu, nemam drugih komentara, uvijek neki stres! Jadne smo mi žene s tim tegobama, koliko se trudimo, jebote treba ovdje svakoj dignut spomenik i dati beneficirani radni staž. 💆🏼‍♀️

Nikitta draga tocno znam kako ti je
    Jadne smo bas nam treba dat spomenik i beneficije
    Draga moja zelim ti da se naoruzas sa puno strpljenja i da guras naprid hrabro💪😘

22. Svibanj 2020. 13:23

Viola,  bas mi je drago da napreduju. Znaci u poned.bi mogla aspiracija.
    Nikitta, koliko traje oporavak od operacije, koliko nakon toga bi mogla pokusat sa stimuliranim? Meni to sto ti je rekao cak dobro zvuci, kao spas od bolova i rjesenje za sve ostalo. Naravno ako neces sad red za operaciju cekat par godina pa jos toliko oporavak....ali ako ide brzo i ako bi nakon toga mogla imat vece sanse sa IVF i jos umanjit bolove steta ti je mozda trosit postupke prije operacije

En@
    22. Svibanj 2020. 13:46

Belaaa

Ah cure drage evo ja sa uzv nije bas bajno pa ko mena srece nema imam 2 folikula na desnom jedan 11mm drugi 8ipo mm ali i cistu veliku od 4cm tako da je strah da nece ono pojest terapiju i da nece ovi rast ajme sam samo daj da bar ta dva narastu pa ce oni nju lako izvadit a na livome nista za sada bas sam se snervalaa☹ nikad ciste nikad i sad ta pitala sam je dali postoji mogucnost da rastu i da bude rekla je da da i da se provam smirit i da cemo u ponedjeljak bit pametniji 🙏

Jesi opet kod marusicke? Zao mi je je OPET nesto :( ajde ju probaj pitat da ako nije ok da odustanes i platis te inekcije da ne izgubis cili postupak

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Cupica7
    22. Svibanj 2020. 13:46

Noc je prosla dobro, ali jutro nestrpljivo uz zatezanja, pa sam se odlucila pomoliti i naletila na vasu temu zajednicke molitve, tako da ste mi sve u mislila bile 🙏.
    Stigao mail jutros da sz 3 bile nedovoljno kvalitetne, a na 4 se vide znakovi oplodnje. Transfer u utorak u podne, vjerujem da je to duze cekanje zbog endometrija, iako mi ga jucer na puknciji nisu prekontrolirali.

MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos

1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
    1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207

22. Svibanj 2020. 14:15

Cupica7

Noc je prosla dobro, ali jutro nestrpljivo uz zatezanja, pa sam se odlucila pomoliti i naletila na vasu temu zajednicke molitve, tako da ste mi sve u mislila bile 🙏.
    Stigao mail jutros da sz 3 bile nedovoljno kvalitetne, a na 4 se vide znakovi oplodnje. Transfer u utorak u podne, vjerujem da je to duze cekanje zbog endometrija, iako mi ga jucer na puknciji nisu prekontrolirali.

To je odlicno, duze je cekanje jer se embriji dobro razvijaju pa ce ici ja blastice.

• Marada
    22. Svibanj 2020. 14:28

Bozma, Nikitta, bella, faith 
    Stvarno mi je zao.. i nadam se da ce uskoro bit bolje i lipse vijesti 🙏

Cupica7, to su super vijesti i super broj. Mislim da nema veze sa endom nego je ovako je kako ti je Bozma gore napisala. Mene su zvali dan nakon aspiracije da dodem za 2 dana jer se nisu bas tako lijepo razvijali. Sreeetno!!🤗

Ja - jedan jajnik, AMH 3.9 pmol/L
    mm - od normo do OAT
    2020.
    3 postupka -> prva 2 u IVFu, treći uspješan u Repromedu, curica :)

22. Svibanj 2020. 16:09

Cure koje imate ciste, vidim da se dosta o tome pise zar vi niste u ciklusu prije pile pilule, da se sve izregulira i upravo ako postoji kakva cistica da ode??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.