Bozma dosta toga nabavljam sa i herba ili sa amazona (ali da je amazon.co.uk ili amazon.de da te ne ocarine-danas sam bas dobila poruku da moram platiti carinu na vitamin code raw prenatale 🤦♀️). Uzimam jos i psenicnu travu za fsh, to svi tamo po Americi uzimaju za to, pa zasto i to ne probat 😅😂, nju kupim u tvornici zdrave hrane. Jedan paket sa iherba narucen 18.4. mi je dosao bas brzo, za cca 15 dana, a za ovaj drugi narucen 21.4. su mi tek danas javili da je na carini. Q10 sam narucila sa amazona, od njih dode brzo, cca za tjedan dana. Imam filing da svakih sat vremena moram nesto popit 🤯
Ja ne znam sta je s mojim paketima, vidim da jos nisu ni napustili SAD, prijateljica isto narucivala iza mene i dobila. Ti narucila iza mene i dobila. A meni kazu da necu do 22.06. Sutra cu im pisat nek sve vracaju natrag, narucit cu na amazonu, ovima ce jos i rok proc dok mi dodju 😂
Nikitic sorry zaboravila… Naknon trudnoce mozak malo zakrzlja… Vitamin D sam ja provjeravala ako se dobro sjecam 4 dana nakon zadnje doze.
Sunshine 😘
Nada ja sam ovako nakon svaki dan onda 3x svaki drugi dan, 2x svaki cetvrti dan i onda 1x u tom tjednu i prestala nakon toga. 😊
Nisam ovo bas najbolje shvatila, jel to znaci da si prakticki samo u 13 tjednu smanjivala dozu i nakon toga prestala??? Ja bi trebala prestat na 12+0 ...
Nado ovako do kraja 12tt sam uzimala svaki dan. U 13 tt sam ulazila subotu pa sam uzela svaki drugi dan to je bilo subota, ponedjeljak, srijeda i petak, onda sam svaki treći dan ponedjeljka, cetvrtak i nedjeljama (to je bio 14tt) i onda sam jos samo cetvrtak i to je bilo u 15tt. Od 16tt nisam vise uzimala nista. Ako ce ti bit jasnije napisi koji dan/datum ulazis u 12tt pa ti napisem datume
Arwen zao mi je 😞 nadam se da ces brzo krenuti u postupak i 🤞 da bude dobitan...
Faith to je jos uvijek relativno nizak vit D (ali nije los) probaj vidjeti s dr da ti da jaču dozu. Ima onaj od 25000 jedinica sto se pije 1 tjedno.
Arwen zao mi je 😞 nadam se da ces brzo krenuti u postupak i 🤞 da bude dobitan…
Faith to je jos uvijek relativno nizak vit D (ali nije los) probaj vidjeti s dr da ti da jaču dozu. Ima onaj od 25000 jedinica sto se pije 1 tjedno.
Blacky 89 hvala puno
A dal mi je jasno sad za ovaj postupak.Danas mi je 4 d.c
Ja sam jutros radila test i pokazala se svijetla druga crtica... iscjedak imam i dalje. Kaže sestra da može biti da je impl.iscjedak i da vadim betu. Ajme.. samo da nije biokemijska.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ja sam jutros radila test i pokazala se svijetla druga crtica… iscjedak imam i dalje. Kaže sestra da može biti da je impl.iscjedak i da vadim betu. Ajme.. samo da nije biokemijska.
Ajme 😍😍 kad ideš vaditi betu? Držim 🤞🤞 i na rukama i nogama 😁🍀🍀🍀🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ja sam jutros radila test i pokazala se svijetla druga crtica… iscjedak imam i dalje. Kaže sestra da može biti da je impl.iscjedak i da vadim betu. Ajme.. samo da nije biokemijska.
Ajme 😍😍 kad ideš vaditi betu? Držim 🤞🤞 i na rukama i nogama 😁🍀🍀🍀🍀
Sutra sam mislila. Ajme, tako me stra sad..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Nado ovako do kraja 12tt sam uzimala svaki dan. U 13 tt sam ulazila subotu pa sam uzela svaki drugi dan to je bilo subota, ponedjeljak, srijeda i petak, onda sam svaki treći dan ponedjeljka, cetvrtak i nedjeljama (to je bio 14tt) i onda sam jos samo cetvrtak i to je bilo u 15tt. Od 16tt nisam vise uzimala nista. Ako ce ti bit jasnije napisi koji dan/datum ulazis u 12tt pa
Joj nema potrebe i ovako te izludujem 😂 uglavnom shvatila sam, ja cu ih na isti nacin reducirati, samo sto cu se morati ravnat po utrogestanima, jer mi je hematolog rekao da gledam da ih zajedno ostavim! Jos samo jedno pitanje jesi li crinone pocela smanjivati sa punim 12 tjednom ili vec na 12 +0 kako su meni ovi u klinci rekli?
Znaci nije stetno ako se clexani smanjuju na takav nacin, to mi je vazno da znam!
Sortiraj odgovore
Najstariji