Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    21. Svibanj 2020. 18:26

Nikitta

Arwen ja se baš ne kužim u sve, ali koliko vidim ono u što se kužim, TSH super, odnos FSH-LH super, cure neka se nadovežu.
    Faith ma nije kasno, samo traži taj D-vital za jednom tjedno! 75 je donja granica za vit D, dok recimo Vrčić u Petrovoj ne pušta u postupak ispod 90, a optimalno je 120.

Nikitta,kupila sam danas
    Proximum D -vital 25000 IU

faith
    21. Svibanj 2020. 18:29

Bozma

Od mene izgleda nista ovaj put, samo 2 folikula pa prekidamo sa menopurom i nastavlamo samo sa cetrotide. Pretpostavljam da ce bez menopura taj manji odustat pa cemo imat samo 1 kao i u prirodnom. Znala sam da sam nekako lose na femaru odreagirala, imala sam proljev svih 5 dana dok sam je uzimala i uopce nisam osjecala jajnike a na letrilenu jesam. Tesko da je menopur od 5-tog dana mogao spasit stvar. Vec sam otpisala i ovaj put, vec mi se ne da ici ni na sljedeci uzv ni na punkciju jer bi vec mogla gatat sta ce bit na aspiraciji, u labu i kasnije ma dan transfera

Bozma nemoj se predavat
    Dovoljno je 1 al vrijedan!
    Dobitan😘
    Ja sam jucer krenula s gonalom 375 i imam veliku cistu i jako me probada na ljevom a na desnom imam 2 folikula.sutra kontrola pa budemo vidili

• Marada
    21. Svibanj 2020. 19:14

faith

Nikitta

Arwen ja se baš ne kužim u sve, ali koliko vidim ono u što se kužim, TSH super, odnos FSH-LH super, cure neka se nadovežu.
    Faith ma nije kasno, samo traži taj D-vital za jednom tjedno! 75 je donja granica za vit D, dok recimo Vrčić u Petrovoj ne pušta u postupak ispod 90, a optimalno je 120.

Nikitta,kupila sam danas

Faith,
    Pliz mi reci jesi na recept od dr. uzela ili se može samo doć u ljekarnu i tražit taj vitamin D? I ako ti nije problem reći di si ga našla, u kojoj ljekarni (ako si područje Zagreba ili Splita)?
    Sretno u postupku 🤗🤗

Ja - jedan jajnik, AMH 3.9 pmol/L
    mm - od normo do OAT
    2020.
    3 postupka -> prva 2 u IVFu, treći uspješan u Repromedu, curica :)

21. Svibanj 2020. 19:15

Faith, kako znaju da je cista?

21. Svibanj 2020. 19:31

Bozma

Moram malo upast jer i ja imam cistu. A doktor je skuzio jer je napravio hormone i nisu se podudarali sa velicinom "folikula" i tako je skuzio ds je cista. Inace kad je vec ta tema. Jel zna netko kako utjece cista na MPO? Jel smeta? Dal je nuzno da se mora maknuti prije postupka ili moze ostat? Moj je meni reko da za sad ostaje. 

• Cupica7
    21. Svibanj 2020. 20:25

Drage dame, citkam vas poluomamljena danas, jutros imala punkciju pod i.v.anestezijom pa nadolazim, vec 3 ture spavanja sam odradila 🙈. Bezbolno je uz nju proslo, sad mala probadanja osjecam, a 7 js su dobili, pa sutra cekamo mail o terminu transfera.
    Za spermio su rekli da je u redu, tad sam jos bila pod anest.pa nisam detaljnije ispitivala, valjda ce biti stvarno u redu obzirom na kriptozospermia dijagnozu.

Cekalice i nadalice nemojte se obeshrabriti, evo jedne pozitivne koja mi je u zadnje vrijeme na zaslonu:"Neka snaga koja je u vama bude jača od svake sile koja vas pokušava zaustaviti" 💕

Anitram1982 i kod mene je doktorica uocila 2, 3 ciste tijekom blage stimulacije. Smatrala je da ne smetaju i da u njima isto moze biti j.stanica, danas mi rekla da su i njih izvukli kad su vec bile "dostupne".

MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos

1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
    1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207

21. Svibanj 2020. 20:34

Cupica, odlično, bit će embrija tu i za FET. Sretno i javljaj!

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    21. Svibanj 2020. 21:00

Hej cure samo da vam javim kako mi sve  u strki bilo nisam imala kad ni pisat prosli tjedan me zvali  u cetvrtak da pocimaju i da sam u postupku jer spadam u skupinu starijih i nizi amh a i bija mi je  otkazan postupak  u 3 mj protokol vec imala a lijekovi bili u mene  doma  u zadnji tren me sve strefilo nisam se tome nadala da ce jos vec u Nedjelju dobila sutra prvi uzv😊 nadam se da ce biti ok 
    Bemfola od 300 4 dana 
    Samo danas sam malo zeznula s bemfolom i nisam sve do kraja stisnula ostalo malo i tek poslje shvatila kad sam izvadila malo je iscurilo opet sam se ubola stisla sam bolje a nista sutra cu joj rec da sam tu zeznula nije bila potpuna🤦‍♂️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

faith
    21. Svibanj 2020. 21:07

Marada

faith

Nikitta

Nikitta,kupila sam danas

Faith,
    Pliz mi reci jesi na recept od dr. uzela ili se može samo doć u ljekarnu i tražit taj vitamin D? I ako ti nije problem reći di si ga našla, u kojoj ljekarni (ako si područje Zagreba ili Splita)?
    Sretno u postupku 🤗🤗

Marada kupia sam ga bez recepta.cak sam se ugidno iznenadila 38 kn 4 ampule😊
    Dok moja prijateljica u Osijeku ne moze bez recepta
    Ja u Zadru

faith
    21. Svibanj 2020. 21:09

Bozma

Na uzv 3 dan ciklusa vidio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.