Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2020. 11:00

faith

Nakon dva dana gonala 375 sam na klomifenima i estrofem do utorka.
    Jer kaze doktor nema smisla s velikom terapijom a samo smo dobili 2 folikula na desnom i cista na ljevom.
    Nemam neke nade☹

točno znam kako se osjećaš jer je i meni još friško i još mi nije sjelo. ali evo da probam utješit i tebe i sebe, jedna kolegica mi je pričala kako je njima uvijek bilo sve divno i krasno, folikula, stanica i nikad ništa i u zadnjem od početka sve loše, e ne rastu, pa nema folikula, pa samo jedan, otpisala taj put i baš tada ostala trudna.Nadam se da će i nama bit tako. Nemam više one velike nade kakve sam imala u početku, ali imam je nešto malo, pa da bar nisam za ništa radila scratching  
    Koji ti je dan ciklusa?

faith
    22. Svibanj 2020. 11:37

Bozma

faith

Jer kaze doktor nema smisla s velikom terapijom a samo smo dobili 2 folikula na desnom i cista na ljevom.
    Nemam neke nade☹

točno znam kako se osjećaš jer je i meni još friško i još mi nije sjelo. ali evo da probam utješit i tebe i sebe, jedna kolegica mi je pričala kako je njima uvijek bilo sve divno i krasno, folikula, stanica i nikad ništa i u zadnjem od početka sve loše, e ne rastu, pa nema folikula, pa samo jedan, otpisala taj put i baš tada ostala trudna.Nadam se da će i nama bit tako. Nemam više one velike nade kakve sam imala u početku, ali imam je nešto malo, pa da bar nisam za ništa radila scratching
    Koji ti je dan ciklusa?

Bozma danas je 5 d.c
    Znala sam i osjecam ovu cistu.na pregledu me uzasno bolilo.
    Ma sad mi zao sto mu nisam rekla da odustajem od ovog mjeseca cim mi je rekao za cistu na prvom pregledu.Nemam vremena pa forsiram.. a i ta "nada "bas je neka...😏🤨
    Meni su ciklusi u ovoj godini sve kraci,cca 20 dana
    Maximalno 24 dan

faith
    22. Svibanj 2020. 11:39

faith

Bozma

faith

Nemam neke nade☹

Koji ti je dan ciklusa?

Bozma danas je 5 d.c
    Znala sam i osjecam ovu cistu.na pregledu me uzasno bolilo.
    Ma sad mi zao sto mu nisam rekla da odustajem od ovog mjeseca cim mi je rekao za cistu na prvom pregledu.Nemam vremena pa forsiram.. a i ta "nada "bas je neka…😏🤨
    Meni su ciklusi u ovoj godini sve kraci,cca 20 dana
    Maximalno 24 dan

Bozma koji je tebi dan ciklusa?
    I koju terapiju si uzimala?

22. Svibanj 2020. 11:53

Faith bila na femari od 2-6 dc, uvjerena sam da je krivac to sto sam imala proljev svo to vrijeme, vjerojatno su tablete kako usle tako i izasle. 5dc na uzv mi nista nije htio rec....kao ima ih....nema ih...ali krenuli odmah s menopurom 300 umjesto sutradan. Tu mi je vec bilo sumnjivo ali sam se nadala da ih ima vise pa da zato krece odmah sa menopurom. Jucer 8dc samo ta dva pa sam ostala samo na cetrotide. A i ja srljam jer nemam vremena, usla u 40-tu a PMS mi je svaki ciklus sve gori i gori , ciklusi isto kratki. A i na stimulaciju ocito sve gore reagiram

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    22. Svibanj 2020. 12:11

Ah cure drage evo ja sa uzv nije bas bajno pa ko mena srece nema  imam 2 folikula na desnom jedan 11mm drugi 8ipo mm ali i cistu veliku od 4cm tako da je strah da nece ono pojest terapiju i da nece ovi rast ajme sam samo daj da bar ta dva narastu pa ce oni nju lako izvadit a na livome nista za sada bas sam se snervalaa☹ nikad ciste nikad i sad ta pitala sam je dali postoji mogucnost da rastu i da bude rekla je da da  i da se provam smirit i da cemo u ponedjeljak bit pametniji 🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

faith
    22. Svibanj 2020. 12:18

Bozma❤
    Belaaa❤
    Idemo naprid...nije lako al probajmo se smirit i korak po korak
    Ma jedna samo nam jedna al vrijedna treba

• Viola1
    22. Svibanj 2020. 12:36

Arwen87 hvala ti 😘. Nalaz mi se čini ok. Sada se odmori i uzmi predah, pa onda ponovno u borbe. Sretno! 🍀
    Student13ica držim fige za veliku betu 🤞🤞🤞🤞🤞
    Bozma žao mi je draga što je tako ispalo.. Probaj ostati jaka. Znam kako ti je, meni se tako dogodilo u 2 postupku blage stim. kada su od početnih 10 fulikula samo 2 nastavila s rastom.. Ali i jedna je dovoljna, možda ti se baš dogodi kao na primjeru tvoje poznanice. 🙏🙏 Nekako sam imala baš pozitivne vibre što se tebe tiče. Iskreno se nadam da će ti ovaj postupak biti dobitan. ❤️😘
    Cupica7 odlično! Držim fige da bude puno embrija 🤞🤞Jesu ti možda već nešto javili?
    Belaaa sretno ti 🍀
    Tuma super, možda vam uspije i u kućnoj radinosti 😀🤞🤞
    Faith možda se u jednoj od njih krije baš ona dobitna 🙏 Znam kako ti je, ali pokušaj ostati jaka.
    Flower93 endo mi se čini super 😀😍. Što se tiče tvojih pitanja neznam ti odgovore, jer nikad nisam bila na fetu. Sretno ti! 🍀
    Čekalice kako ste danas?
    Evo ja sam preživila 1. akupunkturu 😂😂 Mislim da smo se već toliko naviknule na iglice, pa su ove mačji kašalj 😂😂😂. Na fulikulometriji sve super, lijepo napreduju.. Sutra opet na uzv, pa ću vidjeti ako možda već sutra ide štoperica.
    Stigao mi je novi nalaz hormona. Amh je na zadnjem nalazu bio 23,3 pmol/L a sada je 34,6 pmol/L drugi labaratorij u pitanju i razmak 2mjeseca i 10 dana. 

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

22. Svibanj 2020. 12:36

faith

Bozma❤
    Belaaa❤
    Idemo naprid…nije lako al probajmo se smirit i korak po korak
    Ma jedna samo nam jedna al vrijedna treba

Tako je, ako ne bude ovaj put bit ce drugi ❤

Marita13
    22. Svibanj 2020. 12:43

flower93

Danas odradjen drugi uzv. Vrcic je bas jako zadovoljan kako sve izgleda 😍 endometrij 9,5, a na nekim mjestima cak i 10mm. Danas mi je 10dc. E sad, on nista ne zeli rec kad bi mogao bit transfer, kao danas ce vidjet sa embriolozima kakvo je stanje. Ne znam uopce kaj mu to znaci.
    Ako mi je danas 10dc, imamo smrznute blastociste, kad vi mislite da bi mogao bit transfer? Kad je uobicajeni dan za transfer u ciklusu koji je reguliran sa estrofemom?

Meni je 16 dan ciklusa bio i 1. i 2. FET. Danas sam isto bila na ultrazvuku, 11. dan ciklusa, 10 mm endometrij, planiramo u srijedu FET (16.dan) :)

None

• Viola1
    22. Svibanj 2020. 12:44

Belaaa

Ah cure drage evo ja sa uzv nije bas bajno pa ko mena srece nema imam 2 folikula na desnom jedan 11mm drugi 8ipo mm ali i cistu veliku od 4cm tako da je strah da nece ono pojest terapiju i da nece ovi rast ajme sam samo daj da bar ta dva narastu pa ce oni nju lako izvadit a na livome nista za sada bas sam se snervalaa☹ nikad ciste nikad i sad ta pitala sam je dali postoji mogucnost da rastu i da bude rekla je da da i da se provam smirit i da cemo u ponedjeljak bit pametniji 🙏

Dok sam pisala, ti si već objavila novi post... Drži se i probaj se umirit. 😘 Sretno u ponedjeljak! Držim fige da ta dva rastu i zaje... tu cistu! 😉🤞🤞🤞🤞🤞

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.