Obavljen prvi uzv, 9dc endometrij 9mm..kaze da sve izgleda super i sutra opet uzv pa cemo vidjet kad bi mogao bit transfer 🙏❤️
Studentica 🙏 za veeeeeliku betu!!
Cure, s obzirom da mi je sad 9mm endometrij, dal da jos koristim ciklu i ananas ili ne?? Da ne pretjeram hehe
Ja sam jutros radila test i pokazala se svijetla druga crtica… iscjedak imam i dalje. Kaže sestra da može biti da je impl.iscjedak i da vadim betu. Ajme.. samo da nije biokemijska.
Ajme 😍😍 kad ideš vaditi betu? Držim 🤞🤞 i na rukama i nogama 😁🍀🍀🍀🍀
Sutra sam mislila. Ajme, tako me stra sad..
Ma bez straha, bit će velika beta 🍀🍀🍀🍀
Flower, ne moraš više ciklu i ananas. Debljat će ti se još i od utrića 😁 ja mislim da sam malo pretjerala ovaj put, na dan O mi je endo bio 12.9mm. Popila sam samo jednu bocu cikle, ali pojela jedno 3-4 ananasa 🤦
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Bozma dosta toga nabavljam sa i herba ili sa amazona (ali da je amazon.co.uk ili amazon.de da te ne ocarine-danas sam bas dobila poruku da moram platiti carinu na vitamin code raw prenatale 🤦♀️). Uzimam jos i psenicnu travu za fsh, to svi tamo po Americi uzimaju za to, pa zasto i to ne probat 😅😂, nju kupim u tvornici zdrave hrane. Jedan paket sa iherba narucen 18.4. mi je dosao bas brzo, za cca 15 dana, a za ovaj drugi narucen 21.4. su mi tek danas javili da je na carini. Q10 sam narucila sa amazona, od njih dode brzo, cca za tjedan dana. Imam filing da svakih sat vremena moram nesto popit 🤯
Ja ne znam sta je s mojim paketima, vidim da jos nisu ni napustili SAD, prijateljica isto narucivala iza mene i dobila. Ti narucila iza mene i dobila. A meni kazu da necu do 22.06. Sutra cu im pisat nek sve vracaju natrag, narucit cu na amazonu, ovima ce jos i rok proc dok mi dodju 😂
Ja cekam sad da mi jave iz carine koliko moram platit 😅 stalno nesto kopkam ali mi uvijek ispadne najpovoljnije na i herbu ili amazonu i to sa carinom. Kod nas su neke jadne doze i paprene cijene 🤪
30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
Studentica drzim🤞🤞🤞🍀🍀 za veliku betu
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
bo1989, ma ja razdijelim na 3 paketa i izbjegnem carinu i PDV, radije platim 3 poštarine po 20kn. i sad krenem kopat i gledat gdje da naručim ili tu kupim....pa kod nas uopće nema melatonina ili su neke jadne doze da bi trebala pit po 5 tableta pa bi mi kutija trajala 3 dana, a o Q10 da ne pričam, preporučljivo pit 600mg a kod nas sve neke tabletice od 10mg ili max 50mg a cijena....evo sam gledala na amazon pa nitko ne šalje u hr, ako imaš link za q10 sa amazona pošalji mi.
Bozma ne da mi da posaljem link, dode mi poruka da krsim pravila grupe. Isla sam na amazon.co.uk i uzela sam:
Qunol Plus Ubiquinol Coq10 200mg with Omega 3 250mg, Extra Strength Antioxidant, Coenzyme Q10 for Heart Health, 90 Softgels
3. Ivf-9.mj Petrova
Blacky89, hvala ti,ali ja na kraju uopce nemam pojma sto ce i kako biti !
Ne vjerujem da ce nas dr.opet slati na mpo,bar ne sad u pocetku,jer nam je uspjela trudnoca i prirodno ali nazalost nije dobro zavrsila!
Sad sam si uzela Gynositol i l-arginin,narucit cu jos q10,pa cu to piti i nadati se najboljem!
Mislila sam naruciti i NAC ali ne znam hoce li mi to biti previse svega!
Arwen ja se baš ne kužim u sve, ali koliko vidim ono u što se kužim, TSH super, odnos FSH-LH super, cure neka se nadovežu.
Faith ma nije kasno, samo traži taj D-vital za jednom tjedno! 75 je donja granica za vit D, dok recimo Vrčić u Petrovoj ne pušta u postupak ispod 90, a optimalno je 120.
Hvala ti puno sto si nasla vremena i pogledala!
Iskreno nemam pojma da li da trazim od dr.uputnicu za hormone da vidim kakva je situacija sad nakon kiretaze!
Pogotovo me strah da otkrijem da mi je AMH jos nizi nego sto je bio!🤦🏽♀️
U svakom slucaju hvala ti jos jednom!
I zelim ti od srca sve najbolje u tvojoj borbi!
Drzim fige da se vam ovaj ciklus bude dobitni(ako se dobro sjecam da sam citala kako su ti rekli na uzv da imas par lijepih folikula)!
Nikad ne znas sta moze biti,cuda se dogadjaju❤️
Arwen, žao mi je :( samo hrabro dalje!
Za hormone ne znam puno, ugl sam se vodila po doktorovim naputcima. Znam da sam progesteron morala vaditi 7dana (ako sam dobro zapamtila) nakon ovulacije, ne u iste dane kad i LH i FSH.
Prolaktin mi je bio prvi put visok (ne vidim koji su referentni intervali kod tebe) jer nisam sjedila prije vađenja krvi.
Ja - jedan jajnik, AMH 3.9 pmol/L
mm - od normo do OAT
2020.
3 postupka -> prva 2 u IVFu, treći uspješan u Repromedu, curica :)
Sortiraj odgovore
Najstariji