Studentice cestitaaaaaammmm super! Znaci ono je bila impl.!
Faith, ja sam pila klomifen u blagoj stimulaciji
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Studentice cestitaaaaaammmm super! Znaci ono je bila impl.!
Faith, ja sam pila klomifen u blagoj stimulaciji
Hvala svima, samo je nadam da će sad završiti kako treba.
Da, od 9-10dnt sam imala impl. Očito zakašnjelo smedje.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Evo mene, beta 11dnt 102.4
Za 4 dana ponavljam
Odlicnoo 😍😍😍 Cestitamm ❤️❤️
Cure danas je bio fet. Sada sam u iscekivanju. Pridruzujem se molitvama, nisam do sada to vidjela.
Cestitkeee student13ice :) samo pozivitno pa ce i dalje biti sve u redu.
Po pitanju cisti i kontracepcije, ja sam trebala koristiti pa ici u 6. ili 7.mj. tek u postupak, medjutim zvali nas ranije jer smo imali sve od dokumenata spremno, tako da nije bilo te "pripreme".
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Cestitkeee student13ice :) samo pozivitno pa ce i dalje biti sve u redu.
Po pitanju cisti i kontracepcije, ja sam trebala koristiti pa ici u 6. ili 7.mj. tek u postupak, medjutim zvali nas ranije jer smo imali sve od dokumenata spremno, tako da nije bilo te "pripreme".
Ja sam oba puta uzimala kontracepciju i bas bi se fino sve iscistilo, uglavnom po meni je to neizostavna stvar pripreme prije postupka....s jednom vrstom tableta sam krvarila sve vrijeme dok sam ih pila, a s drugom nikako (.mislim da su jedne bile malo jace)
Cupica7, ja imam osjecaj da ces ti uspjet iz prve i da si od utorka trudnica.
Bok cure. Imam pune ruke posla pa stooo godina nisam bila tu. Mi smo super. Malac raste.
Studentice jako si me.obradovala.
Zbog tebe Nikitta sam posebno dosla no nisam u toku, probat cu sutra malo proci stranice da vidim kako si.
Predivna ste podrska zenice, pozlatile vam se rijeci :)
Samo me iskreno malo i strah previse se nadati, postala sam svjesna koliko se tog zapravo mora poklopiti...
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Cure danas je bio fet. Sada sam u iscekivanju. Pridruzujem se molitvama, nisam do sada to vidjela.
Drzim ti fige 🤞🤞 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji