Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bo1989
    20. Svibanj 2020. 16:34

Nikitta i ja sam se iznenadila, uz to mi je rekao da pijem folacin i myo inositol 4 grama na dan. D vital sam dobila na recept, nista nisam platila, ginekologica mi ga je dala, a dr  je napisao u nalazu da ga uzimam.

30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
    1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
    2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
    3. Ivf-9.mj Petrova

sunshine25
    20. Svibanj 2020. 17:03

Student13ica, hvala i svakako javi 🍀🍀🍀🍀
    Nikitta, meni je ovo 7. transferirana ,,savršena'' blastica. Mislim da ćemo napraviti privatno kariogram, ne da mi se čekati 2 i pol mjeseca na termin pa još toliko na nalaze, a vjerojatno će biti i duže zbog korone. Isto tako, ako je i uredan kariogram, valjda bi jedna od tih 7 blastica bila ok, nisam više pametna. Činjenica je da imamo OAT, morfologija šeta od 0 do 2% i mislim da je problem u tome. I Radončić i Škvorc su mi rekli da moramo pogoditi pravi embrij, ali čovječe pa dokad će to trajati!? Baš sam već jadna i ljuta i tužna 😡 
    I da, eru rade u genesis-u. Ako budeš slala, pliz šeraj što su ti rekli. Ja sam pronalazila samo na forumu informacije da se radi više puta, ništa drugo. 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• avama
    20. Svibanj 2020. 17:21

MikicaC

sunshine25

A kako ne, imam osjećaj da sam ostarila 5 godina unazad zadnjih godinu dana 😂
    Danas 5dnt! Vadim betu tek na 12dnt, ovaj put se neću živcirati testovima i crticama koje blijede. Čekam do kraja pa kako bude 😁

Jel ti onda radis betu 27.05? 🤞🤞 Ja cu 29.05..ako do tada ne procurim.. A imam osjecaj kao da cu sad 😁 Kineza narucila 25 komada 😂😂 taman mi moze biti da 3 puta dnevno test radim 😁🤦‍♀️

Haha i ja sam narucila kineza 40 kom. Ali mi nikako ne stizu, mozda stignu drugi tjedan.

sunshine25
    20. Svibanj 2020. 17:27

Nikitta

SunshineNe radi se nužno više puta ako su testovi conclusive iz prve, koliko sam shvatila. Svakako javim kad dobijem od njih informacije iz prve ruke. Što se tiče vaše dijagnoze, ne kužim se u male factor dijagnoze, ali vidjela sam nedavno post od jedne curke na temi Potpomognuta u Češkoj, isto stalno super blastice, na kraju otišli na to testiranje tamo i od 7 blastica sve kromosomski neispravne, a uredni im kariogrami. 🤯

Vidiš vidiš, može biti 🤔 kažem, nisam baš detaljno istraživala. Idem baš popratiti rodu (pretpostavljam da je tamo tema), sad me ovo baš šokiralo. Nekako sam si mislila, ajde valjda ćemo jednu potrefiti 😔 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    20. Svibanj 2020. 17:27

MikicaC

sunshine25

A kako ne, imam osjećaj da sam ostarila 5 godina unazad zadnjih godinu dana 😂
    Danas 5dnt! Vadim betu tek na 12dnt, ovaj put se neću živcirati testovima i crticama koje blijede. Čekam do kraja pa kako bude 😁

Jel ti onda radis betu 27.05? 🤞🤞 Ja cu 29.05..ako do tada ne procurim.. A imam osjecaj kao da cu sad 😁 Kineza narucila 25 komada 😂😂 taman mi moze biti da 3 puta dnevno test radim 😁🤦‍♀️

Da da, beta 27. 😁😁 Držim nam 🤞🤞🤞 objema 🍀🍀🍀🍀

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

Arwen87
    20. Svibanj 2020. 17:35

Pozdrav svima drage zene!
    Dugo me nije bilo!
    Jedno vrijeme sam se javljala tu na forumu jer smo se suprug i ja spremali na mpo!
    Radili smo na bebici skoro godinu i pol,na kraju otisli u Os na pregled u 2.mj.,obavili sve pretrage,cekali da dobijem M u 3.mj.pa da planiramo inseminaciju za pocetak,a ja  umjesto toga ugledala plus na testu!
    Sve je pocelo super,ali nazalost nije tako zavrsilo...na kontroli sa 10tt utvrdjeno da nema otkucaja i nakon toga kiretaza!
    Proslo je vec 3 tjedna,fizicki sam ok,psihicki ne moram ni govoriti jer sve koje ste to prosle znate!
    Sad cekam prvu M nakon kiretaze jer ce mi dr.tek tada raditi uzv,i dati uputnicu za torch i mozda jos nesto(nije me sad na pregledu htjela time zamarati)!
    Trenutno koristim Biorela choco prenatal jer mi je ostalo pola kutije a u njoj ima folne i ostalih vitamina,namjeravam ukljuciti Gynositol,i mislila sam mozda uzeti jos Q10 i NAC!
    Molila bih preporuku od vas koje narucujete sa iherba ,koji Q10 da uzmem!?
    Ili ako ima mozda neka jos bolja kombinacija od ove koju sam navela,za kvalitet jajnih stanica i oporavak endometrija,molim vas pisite!
    Unaprijed hvala svima❤️

faith
    20. Svibanj 2020. 18:35

Nikitta

bo1989čudi me da ti je liječnik na tako izvrsan (i prilično visok) nalaz vitamina D dao da uzimaš mega dozu. Koliko košta D vital od 25000? Ako mi nije porastao vitamin D, isto mislim tražiti recept za to.
    Blacky89dobra si, ja sam bila na jadnih 49, pa se sad baš veselim nalazu, mjesecima sam uzimala 3.000 iu (manje više, nekad 3.000, nekad 3.500).
    Sunshineiskreno se nadam da će ti baš ta promjena (ne rađenje testa) donijeti napokon debeli zauvijek plus! ❤️
    Faith ja bih sa svime sada prestala osim prenatala i vitamina D. Ne treba tijelo bombardirati s tolikim metaboličkim procesima. Thanks za vit D, ma valjda je onda 4 dana dovoljno da ne dobijem lažan rezultat. Za željezo mora biti 2 tjedna pauze, tako meni govore na Rebru, trenutno sam i njihovoj hematološkoj dnevnoj bolnici, a sad mi je već 3 tjedna od željeza, tako da taman da primim intravenoznu kuru, pa sam mirna 😂

Nikitta ja pijem od 5/2019 plivit D3, 5 do 8 kapi
    I podigla sa 30 na 71 D vitamin

20. Svibanj 2020. 18:50

Arwen87, zao mi je. Sjecam se akd si pisala i kad si imala pozitivne testove. Ali eto bar se nesto dogodilo pa ce ic bolje drugi put. Ja sam 10.04. I 12.04 narucila pakete sa iHerba i jos nisu dosli, pisala sam pa su rekli da zbog sitiacije bla bla....da im dam vremena do 22.06. Pa sad....spremi se za cekanje ako ces narucivat. Uzimala sam Doctor's Best od 600 ili Jarrows Ubiquinone od 200 (valjda sam dobro napisala kako se zovu)

Arwen87
    20. Svibanj 2020. 19:51

Bozma,hvala ti na odgovoru!
    Potraziti cu ove sto si rekla!
    Jesu cure govorile za Q10 da je bolji oblik ubiquinone ili ubiquinol?

Arwen87
    20. Svibanj 2020. 20:58

Nymeria,hvala ti puno❤️
    Nikitta,hvala ti i hvala na preporuci!
    Da li je neka od vas cura koje ste vec dugo u mpo vodama raspolozena da baci oko na moje nalaze hormona iz 12 mj.koje sam radila privatno u Bosni?
    Moja dr.je rekla da nema potrebe da mi pise uputnicu za njih jer joj se sve cini ok,pa sam neke osnovne platila i odradila sama!
    Ne znam da li ce ih sad mozda traziti da izvadim nakon kiretaze! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.