Leli91 -javim se cim novih informacija bude, tenkju za fige
Viola1 -skroz ponavljam gradivo iz Betinog prirucnika, no cini mi se da sam jos uvijek u toliko toga neupucena… hvala za dobrodoslicu, i ja ju zelim, kao i srecu novim curama Marada, angribird,Tuma i 5trica :)
Grizli - ako mozes malo detaljnije sto vam je bilo s krvnim grupama? Mm je +, a ja - tj.razliciti RH faktori, pa jel u tu svrhu i od kojeg dc Decortin?
Bok, nisam Grizli :) al sam si fotkala kad je Grizli pisala vezano za krvne grupe jer sam ja 0+.
U nekom sitnom postotku kad je žena 0+, tijelo moze odbacivati plod ako je otac A- ili B-. Jer krvna grupa 0+ ne moze primiti druge osim 0, a kad je embrij krvne grupe oca zensko tijelo to prepozna kao patogen.
I ja cu se raspitati kod dr za Decortin na sljedecim konzultacijama, al prvo moramo saznati koja je krvna grupa od mm😃 pa javim ako što saznam.
To sam nasla na ovoj temi vol2 pa ako hoces detaljnije pogledati.
Nadam se da sam pomogla barem malo:)
A joooj jos i to
Ja sam 0 + a suprug A-
A kad sam prekopala forum uzduž i poprijeko 😂😂 mi evo čekamo betu u 5. transferu, dosad 2 biokemijske u transferima i jedna prirodno. Gdje ste u postupku? Jeste li radili dodatne pretrage (kardiogram, trombofilije itd)? Ja planiram tražiti ako opet bude neuspjeh, luda sam više, kao i ti 😡 kod mene je navodno sve ok, pa nikako i nikako do uspjeha..
Prošli smo 3 poliklinike, sad Cito. Jesam sve smo napravili nakon 2.biokemijske i missed ab u 6tt ( onda mi je dao da to sve napravim). Sve uredno, da ne može biti urednije, ali se i dalje ne prima.. ne znam što misliti više, jer mi nitko ne može reći razlog zašto je to tako.
Neka 5.budi dobitan
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sunshine dok si ti uspjela izdrzat bez testica (to je neka promjena) moglo bi ovaj put biti i dobro 🤞 drzim i saljem puuuno 🍀🍀🍀🍀 to za era test sam malo gledala al mi bas i nije najjasnije… Morat cu detaljnije istražit.
Studentica malo je kasno za implantaciju ali moze bit da krv tek kasnije curka. Sjećam se da mi je nasa Ninna rekla u FET-u kad je ostala trudna da je 7dnt 2 blastice imala tako malo smedjeg iscjetka. Sutra testic 😉
Ne nadam se, ali eto vidit ćemo što će biti od ovoga
*2021. Stigao 💙👶
Prošli smo 3 poliklinike, sad Cito. Jesam sve smo napravili nakon 2.biokemijske i missed ab u 6tt ( onda mi je dao da to sve napravim). Sve uredno, da ne može biti urednije, ali se i dalje ne prima.. ne znam što misliti više, jer mi nitko ne može reći razlog zašto je to tako.
Neka 5.budi dobitan
Ne znam je li me više strah, kada napravimo sve te pretrage, da bude opet sve uredno ili da se pronađe problem. Ja sam u repromedu sad i dr. mi je opet rekao na transferu da mu nije jasno kako se ne prima, a sve super.. od blastica, endometrija, ja mlada. Rekoh, a nije ni meni jasno 😂😂 spermio je jako loš, ali dobili smo u prvom postupku 5 blastica, a u drugom 3. Kažu da su dobre, a eto.. neće pa neće!
Hvala ti, držim 🤞🤞 za plusić sutra 💚
Blacky, nije ni meni jasno. Po američkim grupama, era se radi jednom, a za ovu u Srbiji sam našla da se radi par puta.. nemam pojma zašto. Kao svaka je jeftinija od prethodne, a prva je oko 1000e. A probala sam i 5. i 6. dan transfer, još ostaje probati 4. dan od O 😂 inače, i na 5. i na 6. dan sam imala biokemijsku, tak da ne znam koliko bi bili pametniji nakon ere, očito se primi pa stane.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Neka 5.budi dobitan
Ne znam je li me više strah, kada napravimo sve te pretrage, da bude opet sve uredno ili da se pronađe problem. Ja sam u repromedu sad i dr. mi je opet rekao na transferu da mu nije jasno kako se ne prima, a sve super.. od blastica, endometrija, ja mlada. Rekoh, a nije ni meni jasno 😂😂 spermio je jako loš, ali dobili smo u prvom postupku 5 blastica, a u drugom 3. Kažu da su dobre, a eto.. neće pa neće!
Hvala ti, držim 🤞🤞 za plusić sutra 💚
Blacky, nije ni meni jasno. Po američkim grupama, era se radi jednom, a za ovu u Srbiji sam našla da se radi par puta.. nemam pojma zašto. Kao svaka je jeftinija od prethodne, a prva je oko 1000e. A probala sam i 5. i 6. dan transfer, još ostaje probati 4. dan od O 😂 inače, i na 5. i na 6. dan sam imala biokemijsku, tak da ne znam koliko bi bili pametniji nakon ere, očito se primi pa stane.
To je i meni bilo, iskreno nekako sam priželjkivala da mi nešto nađu, pa da znam ok do toga, ajmo to rješavati. Nego ovako,.. isto sve savršeno, a ne prima se..
*2021. Stigao 💙👶
Pa da, baš je frustrirajuće 😔 a vidjet ćemo kako će biti. Ja si sve mislim polako početi skupljati lovu za Prag i pgs.. mislim da nam terato uzrokuje sve te biokemijske i kod tebe miss.ab. Imaš li još smrzlića? Nadam se da ti neće trebati, odnosno, da ih čuvaš za bracu ili seku 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Pa da, baš je frustrirajuće 😔 a vidjet ćemo kako će biti. Ja si sve mislim polako početi skupljati lovu za Prag i pgs.. mislim da nam terato uzrokuje sve te biokemijske i kod tebe miss.ab. Imaš li još smrzlića? Nadam se da ti neće trebati, odnosno, da ih čuvaš za bracu ili seku 😁
Nemam to je to od ovog IVF-a. Jako je stresno i iziskuje puno para i živaca.
Koji ti je dnt?
*2021. Stigao 💙👶
A kako ne, imam osjećaj da sam ostarila 5 godina unazad zadnjih godinu dana 😂
Danas 5dnt! Vadim betu tek na 12dnt, ovaj put se neću živcirati testovima i crticama koje blijede. Čekam do kraja pa kako bude 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Danas 5dnt! Vadim betu tek na 12dnt, ovaj put se neću živcirati testovima i crticama koje blijede. Čekam do kraja pa kako bude 😁
Sretno još jednom , ja javim ako budem sutra radila test
*2021. Stigao 💙👶
Jel ti onda radis betu 27.05? 🤞🤞 Ja cu 29.05..ako do tada ne procurim.. A imam osjecaj kao da cu sad 😁 Kineza narucila 25 komada 😂😂 taman mi moze biti da 3 puta dnevno test radim 😁🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji