Pozz svima,
jedno pitanje, danas mi je 9dnt, 2 trodnevna FET-a, imam na dnevnom ulošku lagani svjetlo smeđi iscjedak.. Je li moguće da je implantacijsko? je li ima netko tako kasno..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozz svima,
jedno pitanje, danas mi je 9dnt, 2 trodnevna FET-a, imam na dnevnom ulošku lagani svjetlo smeđi iscjedak.. Je li moguće da je implantacijsko? je li ima netko tako kasno..
A rano je za M, pa bi lako moglo bit. A da napravis test? To ti dodje kao 12 dan od ovulacije, mogao bi pokazat. Mislim da je Vita26 imala tako sad u dobitnom
Nikitic sorry zaboravila... Naknon trudnoce mozak malo zakrzlja... Vitamin D sam ja provjeravala ako se dobro sjecam 4 dana nakon zadnje doze.
Sunshine 😘
Nada ja sam ovako nakon svaki dan onda 3x svaki drugi dan, 2x svaki cetvrti dan i onda 1x u tom tjednu i prestala nakon toga. 😊
Pozz svima,
A rano je za M, pa bi lako moglo bit. A da napravis test? To ti dodje kao 12 dan od ovulacije, mogao bi pokazat. Mislim da je Vita26 imala tako sad u dobitnom
Sutra ću možda. Pa i ja mislim da mi je rano za mengu (na estrofemima sam), do sada sam imala smeđi iscjedak od 12dnt.. a kad sam imala missed ab, imala sam 6dnt... pa se nekako nadam. joooj izludit ću više
*2021. Stigao 💙👶
student13ice držim 🤞🤞 da je implantacijsko 🍀🍀 ako se dobro sjećam, vi isto imate OAT?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
student13ice držim 🤞🤞 da je implantacijsko 🍀🍀 ako se dobro sjećam, vi isto imate OAT?
hvala
da da, dobro sjećanje hehe, evo dogurali smo i do 11.tranfera..
Kakva je situacija s vama?
*2021. Stigao 💙👶
A kad sam prekopala forum uzduž i poprijeko 😂😂 mi evo čekamo betu u 5. transferu, dosad 2 biokemijske u transferima i jedna prirodno. Gdje ste u postupku? Jeste li radili dodatne pretrage (kardiogram, trombofilije itd)? Ja planiram tražiti ako opet bude neuspjeh, luda sam više, kao i ti 😡 kod mene je navodno sve ok, pa nikako i nikako do uspjeha..
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine dok si ti uspjela izdrzat bez testica (to je neka promjena) moglo bi ovaj put biti i dobro 🤞 drzim i saljem puuuno 🍀🍀🍀🍀 to za era test sam malo gledala al mi bas i nije najjasnije... Morat cu detaljnije istražit.
Studentica malo je kasno za implantaciju ali moze bit da krv tek kasnije curka. Sjećam se da mi je nasa Ninna rekla u FET-u kad je ostala trudna da je 7dnt 2 blastice imala tako malo smedjeg iscjetka. Sutra testic 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji