Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    faith
    20. Svibanj 2020. 12:28

faith

Danas mi je prva inj ginsl 375
    E sad me zanima kako sam pila caj od vrkute;stolisnika,qoenzim10,folnu,heferin(za zdljezo),D vitamin,selen,zink,DHEA i maticnu mljec
    Sa cime bi trebala prestat ,mozda sa cajevima???

Gonal* sorry pobigne prst

• Blacky89
    20. Svibanj 2020. 12:32

Bozma prosla isto KBC i privatnika. KBC definitivno vise gleda nalaze i imam osjećaj da nekako detaljnije udju u to sve. Vjerojatno ovisi i od doktora do doktora. Kod privatnika sam vise osjećala da je to sve onak... 

• Blacky89
    20. Svibanj 2020. 12:34

Faith čajevi definitvno, a i matičnu bi mogla ostavit. Tako su cure prije pisale... bolje prestati malo prije postupka. Ona kao diže imunitet jako pa da tijelo ne odbaci embrij. 

faith
    20. Svibanj 2020. 12:51

Blacky89

Faith čajevi definitvno, a i matičnu bi mogla ostavit. Tako su cure prije pisale… bolje prestati malo prije postupka. Ona kao diže imunitet jako pa da tijelo ne odbaci embrij.

Blacky 89 hvala puno😘
    Nesto mi je u podsvijesti al volim jos jednom pitat da budem sigurna sad kad sam krenula u postupak😉

20. Svibanj 2020. 12:57

faith

Danas mi je prva inj ginsl 375
    E sad me zanima kako sam pila caj od vrkute;stolisnika,qoenzim10,folnu,heferin(za zdljezo),D vitamin,selen,zink,DHEA i maticnu mljec
    Sa cime bi trebala prestat ,mozda sa cajevima???

Cajeve i maticnu mlijec ostavi.

20. Svibanj 2020. 13:00

Faith, ostavi i DHEA, ona spusta FSH. Tako su meni rekli. I cajeve jer i oni utjecu na hormone.

• Marada
    20. Svibanj 2020. 13:00

Cupica7

Leli91 -javim se cim novih informacija bude, tenkju za fige
    Viola1 -skroz ponavljam gradivo iz Betinog prirucnika, no cini mi se da sam jos uvijek u toliko toga neupucena… hvala za dobrodoslicu, i ja ju zelim, kao i srecu novim curama Marada, angribird,Tuma i 5trica :)

Grizli - ako mozes malo detaljnije sto vam je bilo s krvnim grupama? Mm je +, a ja - tj.razliciti RH faktori, pa jel u tu svrhu i od kojeg dc Decortin?

Bok, nisam Grizli :) al sam si fotkala kad je Grizli pisala vezano za krvne grupe jer sam ja 0+.
    U nekom sitnom postotku kad je žena 0+, tijelo moze odbacivati plod ako je otac A- ili B-. Jer krvna grupa 0+ ne moze primiti druge osim 0, a kad je embrij krvne grupe oca zensko tijelo to prepozna kao patogen.
    I ja cu se raspitati kod dr za Decortin na sljedecim konzultacijama, al prvo moramo saznati koja je krvna grupa od mm😃 pa javim ako što saznam.
    To sam nasla na ovoj temi vol2 pa ako hoces detaljnije pogledati.
    Nadam se da sam pomogla barem malo:)

Ja - jedan jajnik, AMH 3.9 pmol/L
    mm - od normo do OAT
    2020.
    3 postupka -> prva 2 u IVFu, treći uspješan u Repromedu, curica :)

• Blacky89
    20. Svibanj 2020. 13:09

Cupice mm i ja isto imamo različite krvne grupe. Ja 0- (vode me tako jer imam izražen slab pozitivan antigen pa dok mi ne naprave genotipizaciju vode me pod negativnom krvnom grupom-čudak uglavnom) 😂 a mm je A-. Do sad sam uvijek koristila Decortin al nije pomogao 😂 ne znam sta bih vise rekla za to... mislim da se mi sve hvatamo za slamke. Mozda ovo, mozda ono... al najbitnije je mislim imat dobitni embrij i pogodit pravi trenutak za transfer (implantacijski prozor). 

sunshine25
    20. Svibanj 2020. 13:19

Mm i ja smo oboje A- pa niš 😂 
    Blacky, razmišljala sam o era testu, kad spominješ implantacijski prozor. Rade u Srbiji, skupa je ko vrag, ali ako ovaj fet bude neuspjeh, ozbiljnije ću razmisliti o tome.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Meto
    20. Svibanj 2020. 13:36

Nikitta bas sam sad kod mame, ona je popila kavu i zapalila koju cigaru 🤦‍♀️ Nitko joj nije rekao da bude nataste. Kaze da se pripremis na cca 4h lezanja tu. Najprije daju infuziju da malo prociste vene, pa zeljezo pa opet infuzija. . Da sestre stalno dolaze i pitaju dal ima ikakvih promjena i da li osjeca nesto drugacije, tipa trne li ruke i sl. Zelim ti srecu, znam da nije lako jos i to ❤️
    Blacky ostavit cu si ljeto da se izgustiram po plazi i znam da ce opet od muza stric i mala biti kod nas, a vjeruj mi to je stres na ntu🤦‍♀️ Uzet cu si normabele😂😅
    Ja sam novac ostavila za fet (sakrila😂)pa cemo vidjeti. Kod mene teorija jedno, al bome praksa drugacija😜
    Al svaki dan ja muzu kukam da bi odmah po smrzlice😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.