Danas mi je prva inj ginsl 375
E sad me zanima kako sam pila caj od vrkute;stolisnika,qoenzim10,folnu,heferin(za zdljezo),D vitamin,selen,zink,DHEA i maticnu mljec
Sa cime bi trebala prestat ,mozda sa cajevima???
Gonal* sorry pobigne prst
Bozma prosla isto KBC i privatnika. KBC definitivno vise gleda nalaze i imam osjećaj da nekako detaljnije udju u to sve. Vjerojatno ovisi i od doktora do doktora. Kod privatnika sam vise osjećala da je to sve onak...
Faith čajevi definitvno, a i matičnu bi mogla ostavit. Tako su cure prije pisale... bolje prestati malo prije postupka. Ona kao diže imunitet jako pa da tijelo ne odbaci embrij.
Faith čajevi definitvno, a i matičnu bi mogla ostavit. Tako su cure prije pisale… bolje prestati malo prije postupka. Ona kao diže imunitet jako pa da tijelo ne odbaci embrij.
Blacky 89 hvala puno😘
Nesto mi je u podsvijesti al volim jos jednom pitat da budem sigurna sad kad sam krenula u postupak😉
Danas mi je prva inj ginsl 375
E sad me zanima kako sam pila caj od vrkute;stolisnika,qoenzim10,folnu,heferin(za zdljezo),D vitamin,selen,zink,DHEA i maticnu mljec
Sa cime bi trebala prestat ,mozda sa cajevima???
Cajeve i maticnu mlijec ostavi.
Faith, ostavi i DHEA, ona spusta FSH. Tako su meni rekli. I cajeve jer i oni utjecu na hormone.
Leli91 -javim se cim novih informacija bude, tenkju za fige
Viola1 -skroz ponavljam gradivo iz Betinog prirucnika, no cini mi se da sam jos uvijek u toliko toga neupucena… hvala za dobrodoslicu, i ja ju zelim, kao i srecu novim curama Marada, angribird,Tuma i 5trica :)
Grizli - ako mozes malo detaljnije sto vam je bilo s krvnim grupama? Mm je +, a ja - tj.razliciti RH faktori, pa jel u tu svrhu i od kojeg dc Decortin?
Bok, nisam Grizli :) al sam si fotkala kad je Grizli pisala vezano za krvne grupe jer sam ja 0+.
U nekom sitnom postotku kad je žena 0+, tijelo moze odbacivati plod ako je otac A- ili B-. Jer krvna grupa 0+ ne moze primiti druge osim 0, a kad je embrij krvne grupe oca zensko tijelo to prepozna kao patogen.
I ja cu se raspitati kod dr za Decortin na sljedecim konzultacijama, al prvo moramo saznati koja je krvna grupa od mm😃 pa javim ako što saznam.
To sam nasla na ovoj temi vol2 pa ako hoces detaljnije pogledati.
Nadam se da sam pomogla barem malo:)
Ja - jedan jajnik, AMH 3.9 pmol/L
mm - od normo do OAT
2020.
3 postupka -> prva 2 u IVFu, treći uspješan u Repromedu, curica :)
Cupice mm i ja isto imamo različite krvne grupe. Ja 0- (vode me tako jer imam izražen slab pozitivan antigen pa dok mi ne naprave genotipizaciju vode me pod negativnom krvnom grupom-čudak uglavnom) 😂 a mm je A-. Do sad sam uvijek koristila Decortin al nije pomogao 😂 ne znam sta bih vise rekla za to... mislim da se mi sve hvatamo za slamke. Mozda ovo, mozda ono... al najbitnije je mislim imat dobitni embrij i pogodit pravi trenutak za transfer (implantacijski prozor).
Mm i ja smo oboje A- pa niš 😂
Blacky, razmišljala sam o era testu, kad spominješ implantacijski prozor. Rade u Srbiji, skupa je ko vrag, ali ako ovaj fet bude neuspjeh, ozbiljnije ću razmisliti o tome.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikitta bas sam sad kod mame, ona je popila kavu i zapalila koju cigaru 🤦♀️ Nitko joj nije rekao da bude nataste. Kaze da se pripremis na cca 4h lezanja tu. Najprije daju infuziju da malo prociste vene, pa zeljezo pa opet infuzija. . Da sestre stalno dolaze i pitaju dal ima ikakvih promjena i da li osjeca nesto drugacije, tipa trne li ruke i sl. Zelim ti srecu, znam da nije lako jos i to ❤️
Blacky ostavit cu si ljeto da se izgustiram po plazi i znam da ce opet od muza stric i mala biti kod nas, a vjeruj mi to je stres na ntu🤦♀️ Uzet cu si normabele😂😅
Ja sam novac ostavila za fet (sakrila😂)pa cemo vidjeti. Kod mene teorija jedno, al bome praksa drugacija😜
Al svaki dan ja muzu kukam da bi odmah po smrzlice😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji