Tuma, ja uzimam q10, pazi samo da ti bude ubiquinol, a ne ubiquinon. Ubiquinol je skuplji ali je bolji oblik q10🙂
30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
Bozma imam PAI-1 heterozigot trombofiliju. To je kao zanemariva i nitko nece dat recept za heparin za tu dijagnozu. Tako da sam ga ja kupovala jer eto moja gin u bolnici se smilovala da mi da napise kao preporuku jer to jedino nije bilo nikad u terapiji mi. Samo ti pij pivu uskoro neces moci, jos ako budes dojila... Mene hvata kriza 🤭😜
Nikita joj ja bi full rado vas pratila i vise al bas mi je tesko se skoncentrirat nekad na te pametne teme koje iziskuju mozganja. Doduse rado kad kome treba potrazim kakav rad ili neku info dok ova moja vrtirepka spava zato sam nekim curkama dala moj mail pa da tamo mi pisu sto trebaju jer popratit sve na forumu je bas postalo neizvedivo posebno sad kad ona je sve vise aktivna. Pa ako sto treba pošalji mi mail moreisol32@gmail.com 😉... A za Fe intravenozno stvarno ne znam dal moras biti nataste. Nisam se susretala s time pa najbolje da dr pitas jer tako dobivanje zeljeza nije bas bezazleno.
Grizli, e tu imam i ja, PAI heterozigot i isto nesto na ACE, kazu da se to rjesava andolom. Andol sam pila i u dosadasnjim postupcima, pa nije bilo bas nekog uspjeha. Znaci nema sanse da ga dobijem u bolnici. A tako sam i mislila, nego eto bar preporuku pa da kupim sama, ako ovaj sad postupak ne bude uspjesan.
Takva me frka konzultacija u bolnici, osjecam se kao da idem na neku tesku operaciju a ne na konzultacije.
Nadam se da nece bit drame jer sam sad u postupku privatno a dolazim kod njih zicat postupak.
Bozma slažem se s Maki... nikakvo zicanje. Sve je to vec plaćeno. Ispitaj fino tamo sve sto te zanima. I nemoj da te otepu 😘
Bozma andol ili heparin nisu da bi uspio postupak nego da opstane ako se uhvati. Ja sam imala spontane pa zato su mi dali preporuku jer andol sam i raniju uzimala pa nije funkcioniralo. Doduse ja iskreno mislim da heparinsken injekcije nisu bile kljucne kod mene nego Decortin jer ocito kod nas je problem krvnih grupa bio. Al tesko je to sad rec sto je tocno bio kljuc uspjeha. Ja sam andol 100 pila u tom postupku od ovulacije pa sve do 9tt, onda su nakon pregleda i utvrđene pravilne implantacije, srcane akcije i razvoja ploda stavili na heparin cisto da se placeta bolje razvije jer heparin pospjesuje razvoj placete, a cirkulcija u maternici je u pocetku jako bitna, a mislili su da cu morat na mirovanje strogo pa valjda zato se smilovala i kad sam ja pocela plakat jer je to bio prvi put od 5 trudnoca da sam cula otkucaje srca. Ako uspijes dogovoriti sa gin da te posalje kod hematologa ili mpo da ti hoce napisat reci da ces kupovati ako treba. Doduse nije malo oko 500 kn mjesecno dodju injekcije najmanja doza.
Nikitta tu sam, tu sam, citam i ne stizem pisati. Vrte nas na poslu jutro- popodne dan po dan pa sam umorna od svega. Sad je vec kasno da pitam, mama mi je vec dva puta u god dana primala tako zeljezo. Nadam se da si ok i da ce sve proci mirno😘
Ja sam jucer kupila sobni bicikl🙈 To je plan trenutno jer sve sto planiram nikako da me poprati. . Fet cemo odraditi mislim u 11mj, tad mi je GO i tako da cekam.
Bozma kakvo je stanje, ja sam dobila gratis predzadnji put embryo glue i as. hatching, e sad, oba zadnja puta sam imala pozz testice koji su blijedili, jesu bile biokemijske ili do testica nezz, al svakako cu pitati Dr. Romca za savjet jer ce dosta dugo embriji biti u ledu pa im i zona otvrdne. S obzirom na godine (ne mislim da si stara😅🙈) zona pelucida bude tvrdja i navodno se preporucuje a.hatching za bolje izlijeganje embrija. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sorry curke ne stignem vas pratiti bas stalno pa malo kasnim…
Ali da nakon ET nikako kupanje u kadi prvenstvo zbog bakterija, vidila sam Nikitin popis i to je to… Dobitan ciklus sam bila full zaposlena i u radovima al nisam dizala tesko, al nisam nista odmarala ni lezala, filovala se kako sam napisala bila cikla, ananas i dan prije fat-a cak i drmnula pivce za zivce 😁… Bila jako ppzitivna i uvjerena da je to to. Ja sam dan prije transfera rekla muzu da nazdravimo jer necemo do mog idućeg rođendan ppsto cu biti trudna… Smijao mi se, al 6 dana kasnije me prozvao vjesticom 😜… I da sex taj ciklus redovito kao da "lovimo" ovulaciju.
Nada88 utrice ja sam imala crinone gel al vjerojatno je isti princip do 12tt full doza i onda postepeno smanjivala do 14tt. Estrofem nisam uzimala. A heparinske injekcije sam ja samo do 26tt jer ja nisam imala znacajnu trombofiliju pa su me makli al isto postepeno svaki drugi pa svaki treci dan i onda prestala. Sretno.
Kiki ja sam tek 9dc jer je onda folikulometrija pokazala da je tanak tj da nista nije odebljao od 7dc, do 12dc bio idealan. Kombinacija jako brzo dijeluje.
Imace kad vas citam malo sam luda al mi fale ta iscekivanja plusica na ovoj temi. 😍 Sretno svima!
Grizli ti si stvarno zakon! Ja nemam nikakvu trombofiliju rekli su mi dok uzimam progesteron, da uzimam i clexane....jos 2 dana.pa lagano prestajem! Pitala sam te za prestanak jer mi je doktor rekao da nema potrebe postepeno, jer je posteljica u 9tjednu vec preuzela svoj posao, al ne mogu ja to odjednom ja cu isto postepeno....
Meto, bas sam pitala to i rekli su mi da embyoglue stavljaju svima a za hatching biolog procjeni i napravi embrijima koji imaju deblju tu zonu pelucida a da mi to vecinom ni ne znamo.
Cure koje ste pile Kendural C, koliko dugo ste ga pile? Ja sad pijem 2,5 mjeseci.
Nestrpljivo cekam petak za fet.
Drage curke saljem vam puno pozdrava, zagrljaja i podrske... kao uvijek puno savjeta, iskustva i korisnih informacija. Nakon neuspjelog IVF u 2 mj. bili na konzultacijama za dalje, ostao nam jedan smrzlic trodnevni pa priprema za transfer, trenutno pijem estrofem 3×1, kontrola drugi tjedan 11dc da vidimo kako napreduje... ne polazem bas puno nade... pratim vas i dalje neka bude puno plusica i velikih beta 🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji